Blogindlæg
April 2024

INFLUarea med Trine Trøstrup Darré

I dette indlæg vil vi fremhæve Trine Trøstrup Darrés arbejde, som har skabt en frisk tilgang til udendørsindretning. Hendes designs udfordrer konventionelle normer og skaber rum, der både er funktionelle og fulde af personlighed.

Læs mere her

April 2024

INFLUarea med Ann-Sophie Ulka

I dette indlæg vil vi fremhæve Ann-Sophie, hvis passion for trends og tendenser skinner igennem i hendes skabelse af et livligt og energifyldt sommermiljø. Hendes evne til at lægge vægt på de små detaljer og hendes sans for det unikke er det, der virkelig gør forskellen.

Læs mere her

April 2024

Gør dig klar til sommeren

Foråret er endelig kommet, og det er tid til at forberede sig på solrige dage og lange aftener på terrassen eller altanen. En vigtig del af at gøre sit udemiljø forårsklar er at sørge for, at havemøblerne er i tip-top stand, så de kan holde til sæsonen. I denne artikel vil vi give nogle nyttige tips til, hvordan du kan pleje dine havemøbler og gøre din terrasse klar til foråret, så du kan nyde det gode vejr i stil og med god komfort.

Læs mere her

Marts 2024

Skab den perfekte påskestemning – Få inspiration til borddækning og pynt

Påsken nærmer sig med hastige skridt og det er tid til at samles med familie og venner og nyde de lyse forårsdage. En af de mest sjove og kreative måder at fejre påsken på er ved at skabe et smukt dækket påskebord, der oser af charme og glæde. Her er nogle ideer til at skabe en fantastisk påskeborddækning og pynt, der vil forvandle dit påskebord til et imponerende og mindeværdigt midtpunkt.

Læs mere her

Februar 2024

INFLUarea med Katrine Fæster Agesen

Katrine har indrettet vores dining area, hvor hun har forsøgt at skabe et rum med et enkelt udtryk, hvor der er hjertevarmt og behageligt at være. Katrine nævnte i forbindelse med hendes styling: ”Jeg har ladet mig inspirere af to stilarter, som jeg er utrolig fascineret af; den skandinaviske lethed og de smukke naturtoner fra japandi.”

Læs mere her

Februar 2024

INFLUarea med Camilla Aakjær

”Jeg har indrettet mit rum med den røde tråd, at der ikke er nogen rød tråd. Jeg elsker farver og de behøver ikke at været et match, og sådan føler jeg at tidens trend er. Både som menneske og som indretning, vi behøver ikke alle at være ens for at passe sammen.” fortæller Camilla.

Læs mere her

Januar 2024

Boligtrends og tendenser 2024

Hvordan skal vi bo i 2024? Dyk ned i de seneste boligindretningstrends med os og få vores bud på hvilke materialer, farver og mønstre der former vores hjem i øjeblikket.

Læs mere her

November 2023

INFLUarea med Sussie Frank

Sussie nævnte i forbindelse med hendes styling: ”Jeg har overført min personlige julestyling, som er tilpas legende og stadig forbundet med traditionerne. Jeg holder meget af at mixe materialer og stilarter i min indretning, og det er ikke anderledes i julen”. Sussie har blandet produkter fra Jacobsen Plus sortiment, med smukke unikke fund og håndlavet finesser på gaver og juletræ....

Læs mere her

November 2023

INFLUarea med Mikkel Dahlstrøm

”Min idé bag stylingen har været at kreere et leverum, hvor funktionalitet, æstetik og hjemmelig atmosfære forenes harmonisk”. Mikkel formår at skabe et opholdsrum hvor lyse og mørke nuancer mødes. Stylingen emmer af ro og man får lyst til at kaste sig i sofaen med et varmt tæppe og en kop varm kakao, for at nyde synet af det store smukke juletræ...

Læs mere her

November 2023

SÅDAN DÆKKER DU ET FESTLIGT NYTÅRSBORD

Nytårsaften er en aften med fejring, håb og nye begyndelser. Dæk dit nytårsbord med elegance og stil for at skabe en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster. Få inspiration her til årets nytårsbord.

Læs mere her

November 2023

SÅDAN DÆKKER DU ET SMUKT OG HYGGELIGT JULEBORD

Står du over for at arrangere årets julefrokost eller være vært for juleaften, men mangler inspiration til borddækningen? Vi har et bredt udvalg af julestel, herunder det smukke Hammershøi jul fra Kähler og det klassiske Stjerne Riflet Jul fra Royal Copenhagen.

Læs mere her

Oktober 2023

PH LIMITED EDITIONS

PH-lamper fra Louis Poulsen er mesterværker inden for belysningsdesign og er skabt af den legendariske designer Poul Henningsen. Hvert år kommer der en ny Limited Edition og vi har lavet en samlet oversigt over lamperne. Her kan du også se hvilke lamper der er tilgængelige lige nu. 

Læs mere her

September 2023

INFLUarea med Marianne Jacobsen

Den 1. september 2023 slog vi dørene op for vores nye butik i Aarhus. Butikken rummer flere ting, men det primære fokus er på vores nye koncept, INFLUarea. I første omgang bød vi velkommen til Maria Kaas og Marianne, og i denne artikel vil vi dykke nærmere ned i Mariannes smukke styling. 
Marianne står bag instagramprofilen @_mariannejacobsen_.  

Læs mere her

September 2023

INFLUarea med Maria Kaas

I Aarhus har vi netop åbnet dørene for et helt nyt koncept, INFLUarea.  Dette område skaber grundlag for kreativitet og muligheder, når det kommer til indretning og tanker om vores bolig.  
I første omgang vil vi gerne byde velkommen til Maria Kaas. Maria arbejder normalt som pædagog på en privatskole, men står også bag Instagram profilen @makaas, hvor hun deler ud af alt indenfor mode, styling, interiør, livsstil og rejser – specielt til Berlin.  

Læs mere her

Maj 2023

Smukt og praktisk børneværelse

At indrette et børneværelse kan være en spændende og kreativ proces, men det kan også være en udfordring at skabe et rum, der både er funktionelt, sjovt og sikkert for dit barn. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at skabe et perfekt børneværelse. I samarbejde med influencer @Carlasofiemogle og @Sabinaavital er vi dykket ned i de forskellige muligheder for børneværelset.

Læs mere her

Marts 2023

TRENDS OG TENDENSER I 2023

Boligindretning er en konstant udviklende verden, hvor nye trends og tendenser konstant dukker op. I 2023 ser det ud til, at vi vil se en fortsættelse af nogle af de tendenser, der allerede er i gang, samt nogle nye og spændende retninger kommer til.

Læs mere her

September 2022

Skab samme stil som Mia

Mia har været i gang med en spændende renovering og har skabt den skønneste indretning. Nu kan du få samme stil hjemme hos dig

Læs mere her

Juli 2022

Skal du flytte?

Skal du flytte og står du og mangler inspiration til indretningen? Så har vi samlet en masse bud på produkter, som du får brug for, når du skal skabe et nyt hjem.

Læs mere her

Juli 2022

Indret altanen på to budgetter

Er din altan sommerklar? Når vejret er til det, er det fantastisk at kunne udvide hjemmet med et ekstra rum. Få inspiration til hvordan du kan indrette din altan på to forskellige budgetter.

Læs mere her

Juni 2022

Indret entréen på to budgetter

Entréen er det første rum du træder ind i, når du kommer hjem og det er samtidig det rum, som dine gæster bliver budt velkommen i. Derfor er det vigtigt, at rummet er indbydende, at pladsen er udnyttet ordentligt, så du får en funktionel entré.

Læs mere her

Maj 2022

Indret badeværelset på to budgetter

Badeværelset er der hvor du starter og ender din dag, så det må gerne være indbydende, signalere velvære og være et rat sted at opholde sig. Se her hvordan du kan indrette dit badeværelse på to forskellige budgetter.

Læs mere her

Maj 2022

Skab samme stil som Matilde

Bliv inspireret af samme stil som Matildes og se hvordan hun indretter hendes nye hjem med brands som, Parachilna, Ferm Living, Gubi og Menu.

Læs mere her

April 2022

Sommerhus make-over

Måske trænger sommerhuset til en lille opgradering? Vi guider dig til, hvordan du nemt kan forvandle sommerhuset til den dejligste oase, hvor du kan koble af og nyde tiden med familie og venner.

Læs mere her

Marts 2022

Har du styr på havemøblerne?

Vi har samlet en række bud på havemøbler fra Skagerak samt en guide til hvordan du bedst plejer dem.

Læs mere her

Marts 2022

Indret spisestuen på to budgetter

Se hvordan du kan indrette din spisestue på to forskellige budgetter, men med samme klassiske tidløse indretning.

Læs mere her

Marts 2022

CH24 Y-STOL SPECIAL EDITION

Carl Hansen & Søn fejrer deres mere end 70 års samarbejde med Hans J. Wegner med en udvidelse af farvesortiment på CH24 y-stolen.

Læs mere her

Februar 2022

Indret stuen på to budgetter

Stuen er ofte et samlingspunkt i hjemmet, hvor der skal være plads til hele familien. Se her hvordan du kan indrette din stue på to forskellige budgetter, men med samme klassiske tidløse indretning.

Læs mere her

Januar 2022

TRENDS OG TENDENSER I 2022

Tiden skifter og det samme gør boligtrends og tendenserne. I år 2022 vil klare farver præge indretningen, og pasteller og støvede nuancer bliver langsomt udfaset. 2022 er også året hvor vi fokuserer endnu mere på bæredygtige brands og gennemsigtigheden i produktionen af et produkt.

Læs mere her

Oktober 2021

TÆPPESTØRRELSER GENNEM AR

Er du i tvivl om hvilken størrelse dit nye gulvtæppe skal bestilles i, eller har du brug for at se om der er plads under spisebordet eller ved sofaarrangementet? Se tæppestørrelserne her før du bestiller dit nye gulvtæppe.

Læs mere her

Juli 2021

ALT DU SKAL BRUGE TIL FERIEN

Mangler du lige det sidste til ferien, eller ved du slet ikke hvor den skal gå til endnu? Vi giver dig vores bedste tips og inspiration til ferien. Om det så gælder ferie i Danmark, eller under sydens varme himmelstrøg, så har vi noget til alle aldersgrupper og aktivitetsniveauer.

Læs mere her

Marts 2021

TIPS TIL INDRETNING MED FARVER

Vi har aldrig været så meget hjemme, som vi er nu. Vi hungrer efter en ny start, forandringer og forårets lys og farver. Det er derfor ikke så underligt, hvis du har mere lyst til at skabe fornyelse i dit hjem, og pifte den mørke stue, kontoret og soveværelset op med nye friske farver.

Læs mere her

Februar 2021

TRENDS OG TENDENSER

Naturen har mange af de elementer, som kan tilføre os følelsen af ro. Dette afspejler sig i de boligtrends- og tendenser, vi ser for 2021, hvor vi, i endnu højere grad, ønsker at invitere naturen indenfor.

Læs mere her

Februar 2021

IDÉER TIL BØRNEVÆRELSET

Trænger børneværelset hjemme hos jer også til en lille makeover? Måske er der legetøj over alt eller du mangler tilbehør, som kan pifte ethvert børneværelse op. Vi giver dig tips til fornyelse af børneværelset her.

Læs mere her

Januar 2021

GODE RÅD TIL UDENDØRSBELYSNING

Husets facade og omgivelser bliver betragtet som hjemmets førstehåndsindtryk, når du byder gæster eller dig selv velkommen hjem. Derfor synes vi også, at udendørs-
belysningen er et vigtigt element. Vi giver dig gode råd til din udendørsbelysning her.

Læs mere her

Januar 2021

INSPIRATION TIL HJEMMEKONTORET

Måske trænger dit hjemmearbejdsområde til en opdatering, så det bliver mere integreret i indretningen fremfor at være en midlertidig løsning. Det kan være du skal investere i et skrivebord og en tilhørende stol, som passer til din indretnings stil?

Læs mere her

September 2020

NYE FARVER FRA FRITZ HANSEN

Nu introduceres A SENSE OF COLOUR i samarbejde med Carla Sozzani – en ny farvepalette med 16 smukke og afstemte farver og 7 nye stelfarver til Serie 7™, Grand Prix™ og Myren™ stolene designet af Arne Jacobsen.

Læs mere her

September 2020

DET ER NU TID TIL AT VISE ALLE NYHEDERNE FREM

Det er blevet efterår og det betyder i møbelbranchen, at det er tid til at vise en masse nyheder frem. Her kan du læse om alle de nyeste lanceringer fra nogle af vores mest populære brands.

Læs mere her

Maj 2020

OPLEV UDVALGTE PRODUKTER GENNEM AR

Nu kan du med din smartphone klikke på forskellige produkter og se hvordan de passer hjemme hos dig Er du eksempelvis i tvivl om der er plads til havebænken på terrassen, kan du ved at klikke på produktet se en 3D tegning af varen i den helt rigtige størrelse og placere den præcist, hvor du mener den skal stå.

Læs mere her

Marts 2020

SÅ ER DET TID TIL IGEN AT FINDE HAVEMØBLERNE FREM!

Så er det atter tid til at få havemøblerne ud af vinterhi og gjort forårsklar, så du igen kan indtage terrassen, haven eller altanen og nyde det gode danske vejr i selskab med familie og venner. Måske er det endda tid til at erhverve nye havemøbler, så du kan få skabt lige netop den oase, du går og drømmer om?

Læs mere her

April 2019

Nye Montana farver

Hvert ottende år udvikler Montana en ny farvepalette og denne gang er det den respekterede farvealkymist Margrethe Odgaard, der har været med til at sætte kulør på klassikerne...

Læs mere her

Februar 2019

5 TING DU MÅSKE IKKE VIDSTE OM BELYSNING

Undgå de klassiske belysningsfejl og få tips til, hvordan du nemt kan indrette dig med lys, der både er stemningsfuldt og praktisk.

Indretning med lys kan for mange være lidt af en opgave. For hvilke typer lamper skal du vælge for at få den helt rette balance mellem rumbelysning og arbejdslys, og hvor mange lamper er essentielt at have i et rum?

Læs mere her

Oktober 2018

INSPIRATION TIL INDRETNING AF STUEN

Vi giver dig inspiration til møbler, interiør og farver, som du med fordel kan indrette din stue med for at give et hyggeligt efterårslook.

Stuen er det centrale samlingspunkt i hjemmet. Det er her vi slapper af fra en måske stresset hverdag, læser en god bog, ser fjernsyn eller er sammen med familie og venner...

Læs mere her

September 2018

GUIDE TIL PRODUKTPLEJE

Hos Jacobsen Plus elsker vi design og boligindretning. Vi ved, at det rigtige produkt er en investering, som hver dag bringer nydelse og glæde til vores kunder. Her har vi samlet en vifte af viden, tips og anbefalinger til, hvordan du behandler og vedligeholder de forskellige materialer, som vores produkter består af. Vi håber, at dit nye produkt følger dig resten af livet....

Læs mere her

August 2018

GÅ PÅ INSPIRATION I VORES BUTIK ONLINE

Tag et kig ind i vores fysiske forretning og se dine yndlingsmøbler indgå i en sammenhæng, og få fornemmelsen af hvordan de ser ud i virkeligheden

Det virker både på PC, mobil og tablet eller med VR-briller...

Læs mere herIndkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.