Seneste opslag


Januar 2022

TRENDS OG TENDENSER I 2022

Tiden skifter og det samme gør boligtrends og tendenserne. I år 2022 vil klare farver præge indretningen, og pasteller og støvede nuancer bliver langsomt udfaset. 2022 er også året hvor vi fokuserer endnu mere på bæredygtige brands og gennemsigtigheden i produktionen af et produkt.

Læs mere her

Oktober 2021

TÆPPESTØRRELSER GENNEM AR

Er du i tvivl om hvilken størrelse dit nye gulvtæppe skal bestilles i, eller har du brug for at se om der er plads under spisebordet eller ved sofaarrangementet? Se tæppestørrelserne her før du bestiller dit nye gulvtæppe.

Læs mere her

Juli 2021

ALT DU SKAL BRUGE TIL FERIEN

Mangler du lige det sidste til ferien, eller ved du slet ikke hvor den skal gå til endnu? Vi giver dig vores bedste tips og inspiration til ferien. Om det så gælder ferie i Danmark, eller under sydens varme himmelstrøg, så har vi noget til alle aldersgrupper og aktivitetsniveauer.

Læs mere her

Marts 2021

TIPS TIL INDRETNING MED FARVER

Vi har aldrig været så meget hjemme, som vi er nu. Vi hungrer efter en ny start, forandringer og forårets lys og farver. Det er derfor ikke så underligt, hvis du har mere lyst til at skabe fornyelse i dit hjem, og pifte den mørke stue, kontoret og soveværelset op med nye friske farver.

Læs mere her

Februar 2021

TRENDS OG TENDENSER

Naturen har mange af de elementer, som kan tilføre os følelsen af ro. Dette afspejler sig i de boligtrends- og tendenser, vi ser for 2021, hvor vi, i endnu højere grad, ønsker at invitere naturen indenfor.

Læs mere her

Februar 2021

IDÉER TIL BØRNEVÆRELSET

Trænger børneværelset hjemme hos jer også til en lille makeover? Måske er der legetøj over alt eller du mangler tilbehør, som kan pifte ethvert børneværelse op. Vi giver dig tips til fornyelse af børneværelset her.

Læs mere her

Januar 2021

GODE RÅD TIL UDENDØRSBELYSNING

Husets facade og omgivelser bliver betragtet som hjemmets førstehåndsindtryk, når du byder gæster eller dig selv velkommen hjem. Derfor synes vi også, at udendørs-
belysningen er et vigtigt element. Vi giver dig gode råd til din udendørsbelysning her.

Læs mere her

Januar 2021

INSPIRATION TIL HJEMMEKONTORET

Måske trænger dit hjemmearbejdsområde til en opdatering, så det bliver mere integreret i indretningen fremfor at være en midlertidig løsning. Det kan være du skal investere i et skrivebord og en tilhørende stol, som passer til din indretnings stil?

Læs mere her

September 2020

NYE FARVER FRA FRITZ HANSEN

Nu introduceres A SENSE OF COLOUR i samarbejde med Carla Sozzani – en ny farvepalette med 16 smukke og afstemte farver og 7 nye stelfarver til Serie 7™, Grand Prix™ og Myren™ stolene designet af Arne Jacobsen.

Læs mere her

September 2020

DET ER NU TID TIL AT VISE ALLE NYHEDERNE FREM

Det er blevet efterår og det betyder i møbelbranchen, at det er tid til at vise en masse nyheder frem. Her kan du læse om alle de nyeste lanceringer fra nogle af vores mest populære brands.

Læs mere her

Maj 2020

OPLEV UDVALGTE PRODUKTER GENNEM AR

Nu kan du med din smartphone klikke på forskellige produkter og se hvordan de passer hjemme hos dig Er du eksempelvis i tvivl om der er plads til havebænken på terrassen, kan du ved at klikke på produktet se en 3D tegning af varen i den helt rigtige størrelse og placere den præcist, hvor du mener den skal stå.

Læs mere her

Marts 2020

SÅ ER DET TID TIL IGEN AT FINDE HAVEMØBLERNE FREM!

Så er det atter tid til at få havemøblerne ud af vinterhi og gjort forårsklar, så du igen kan indtage terrassen, haven eller altanen og nyde det gode danske vejr i selskab med familie og venner. Måske er det endda tid til at erhverve nye havemøbler, så du kan få skabt lige netop den oase, du går og drømmer om?

Læs mere her

April 2019

Nye Montana farver

Hvert ottende år udvikler Montana en ny farvepalette og denne gang er det den respekterede farvealkymist Margrethe Odgaard, der har været med til at sætte kulør på klassikerne...

Læs mere her

Februar 2019

5 TING DU MÅSKE IKKE VIDSTE OM BELYSNING

Undgå de klassiske belysningsfejl og få tips til, hvordan du nemt kan indrette dig med lys, der både er stemningsfuldt og praktisk.

Indretning med lys kan for mange være lidt af en opgave. For hvilke typer lamper skal du vælge for at få den helt rette balance mellem rumbelysning og arbejdslys, og hvor mange lamper er essentielt at have i et rum?

Læs mere her

Oktober 2018

INSPIRATION TIL INDRETNING AF STUEN

Vi giver dig inspiration til møbler, interiør og farver, som du med fordel kan indrette din stue med for at give et hyggeligt efterårslook.

Stuen er det centrale samlingspunkt i hjemmet. Det er her vi slapper af fra en måske stresset hverdag, læser en god bog, ser fjernsyn eller er sammen med familie og venner...

Læs mere her

September 2018

GUIDE TIL PRODUKTPLEJE

Hos Jacobsen Plus elsker vi design og boligindretning. Vi ved, at det rigtige produkt er en investering, som hver dag bringer nydelse og glæde til vores kunder. Her har vi samlet en vifte af viden, tips og anbefalinger til, hvordan du behandler og vedligeholder de forskellige materialer, som vores produkter består af. Vi håber, at dit nye produkt følger dig resten af livet....

Læs mere her

August 2018

GÅ PÅ INSPIRATION I VORES BUTIK ONLINE

Tag et kig ind i vores fysiske forretning og se dine yndlingsmøbler indgå i en sammenhæng, og få fornemmelsen af hvordan de ser ud i virkeligheden

Det virker både på PC, mobil og tablet eller med VR-briller...

Læs mere herIndkøbskurv