DK3

DK3 er et dansk designfirma, som blev grundlagt i 2009 af indehaver Jacob Plejdrup. Ideerne og værdierne i DK3 bygger på traditionelle snedker traditioner blandet med moderne design og nutidige tankesæt, hvor bæredygtighed spiller en af hovedrollerne. Kombinationen af klassiske og nyere designs i massivtræ med tidløse messing - og stålelementer gør DK3 usammenlignelig. Alle DK3 møblerne laves individuelt på deres snedkerier, hvor de pudses og overfladebehandles i hånden på god gammeldags manér. Møblernes nordiske og stilrene design passer ind i enhver moderne indretning. Indret dit hjem med møbler der i samarbejde med store danske arkitekter såsom Jeppe Utzon, Poul Cadovius m.fl. og sublimt håndværk, har skabt en lang række af klassikere. Lad dig inspirere af DK3's imponerende møbelkollektion og opdag, hvordan deres møbler kan give dit hjem et unikt og stilfuldt udtryk. Med DK3 får du en perfekt blanding af klassiske snedkertraditioner og moderne design, der vil berige dit hjem med tidløs elegance og en dyb respekt for dansk håndværk.

Har du spørgsmål omkring DK3 eller andet er du velkommen til at kontakte os her.


Om DK3


DK3 er en anerkendt dansk designmøbelvirksomhed, som blev grundlagt i 2009. Kollektionen bærer præg af en kombination mellem eksklusive klassikere og moderne møbler fra store danske arkitekter og designere såsom Jeppe Utzon, Poul Cadovius m.fl. DK3s møbler forhandles i mere end 30 lande over hele verden.

80 procent af møblerne bliver lavet på DK3s snedkerier i Danmark, mens de resterende 20 procent af møblerne bliver fremstillet på snedkerier rundt omkring i Europa. DK3 skaber og producerer møbler, som både er formgivet og fremstillet af ægte entusiaster. Møblerne bliver skabt med ambitionen om at forene de ædle håndværkstraditioner med moderne og klassisk møbeldesign, hvor tidløst stål og messing kombineres med træ af allerhøjeste kvalitet. Det er ikke til at skjule, at DK3 har en kærlighed til organiske materialer og kompromisløs fokus på kvalitet, som også fremgår tydeligt gennem hele processen.

Passionen for træ vil ingen ende tage og i DK3s design stiler DK3 efter at fremhæve træets naturlige kendetegn. Både knaster og små sprækker er nogle af de ting, der gør det færdige møbel helt unikt.Indret med DK3


Er du tilhænger af eksklusivt dansk design? Det kan vi godt forstå. Når man snakker dansk design, kan man ikke undgå at falde over DK3 og med god grund. Arkitektonisk håndværk og æstetiske designs er hovedingredienserne i DK3s møbler. Når du indretter hjemmet, har du mulighed for at udtrykke din personlige stil og skabe en atmosfære, der passer til dig. Når du indretter din bolig med dansk design, bringer du samtidig en unik, minimalistisk og skandinavisk stil ind i hjemmet.

Dansk design er kendetegnet ved at være enkel, æstetisk og ved at kombinere funktion og form på smukkeste vis. Danske klassikere passer både til moderne og traditionelle hjem og findes i et utal af forskellige stilarter. Danske designs kan både være rustikt og elegant på samme tid. Møblerne har ofte et tidløst design og derfor kan de indgå i boligen i mange år uden at blive forældede. Man har derfor mulighed for at have glæde og gavn af møblerne i mange år.DK3 møbler


Størstedelen af udvalget af DK3 møbler hos Jacobsen Plus, er omfattet af borde, herunder spiseborde og plankeborde. Et spisebord eller plankebord fra DK3 vil berige spisestuen med unikt design og et stilrent look. Spisestuen er det rum, hvor man bruger mest tid sammen med familien. Det er her, man samles til hyggelige stunder. Med et bord fra DK3 har du mulighed for at lave en gennemført spisestue, som både indbyder til nærvær og hygge. Sæt prikken over i’et på spisebordet, ved at tilføje flotte Pia Chair stole til.

Udvalget ovenfor byder også på hylder som både kan bruges til opbevaring eller som skrivebord. Funktionaliteten skinner i den grad igennem ved DK3s designs, hvilket i den grad er med til at gøre interiøret utrolig populært. Hylderne har mange kombinationsmuligheder og derfor kan du designe dit hjem på din helt egen måde med hylder fra DK3.Køb DK3 møbler hos Jacobsen Plus


Sæt et skandinavisk touch på din indretning med unikt designede møbler fra DK3. Tilfør din indretning et tidløst, moderne og æstetisk look med de moderne møbler fra DK3. Ligegyldigt hvilket møbel du har forelsket dig i, ved vi, at en investering i dansk design kræver lidt ekstra overvejelse og vejledning. God service og rådgivning betyder meget hos os og vi ønsker derfor at give dig den bedste oplevelse. Du er derfor altid velkommen til at få rådgivning online eller i vores butik hvor du også har mulighed for at se det store udvalg af designmøbler. Vi leverer dine møbler direkte til døren ved køb over 1.500 kr.Kort om DK3Er DK3 et dansk brand?

Ja, DK3 er et dansk brand der blev grundlagt i 2009 af Jacob Plejdrup sammen med hans kone. Ideerne og værdierne i DK3 bygger på traditionelle snedker traditioner blandet med moderne design og nutidige tankesæt, hvor bæredygtighed spiller en af hovedrollerne.Hvorfor købe DK3 møbler?

DK3 møbler er fremstillet i et minimalistisk og nordisk design som passer ind i den moderne indretning. Møblerne er fremstillet med størst mulig omtanke for miljøet og derfor er møblerne lavet af kvalitetsrige materialer, så man har glæde og gavn af møblerne i en lang årrække.Hvad gør DK3 til et unikt brand?

DK3 har en passion for træ og i deres design stiler de altid efter at fremhæve træets naturlige kendetegn frem for at skjule dem. For DK3 er knasterne og de små sprækker i hver enkelt planke en skatkiste, som gør det færdige møbel helt unikt. Møblerne har hver deres udtryk og formsprog, men fælles for møbler er træet, som er det gennemgående materiale i alle møblerne.Er møbler fra DK3 miljøvenlige?

Ideerne og værdierne bag DK3 bygger på traditionelt snedker håndværk, hvor høj kvalitet og omtanke for miljøet er i højsædet. Møblerne er produceret i massivtræ, hvilket giver møblerne et slidstærkt og flot ydre, der vil pryde i indretningen i mange år. DK3 har siden begyndelsen været fokuseret på at udvise respekt for naturen.Hvor kan jeg købe DK3 møbler?

Der findes mange butikker og webshops der forhandler DK3. Find for eksempel et stort sortiment af DK3 møbler hos Jacobsen Plus. Udvalget byder hovedsageligt på borde i forskellige varianter. Med DK3 møbler kan man fuldende den nordiske og minimalistiske indretning.

Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.