DK3

DK3 er et dansk designfirma, som blev grundlagt i 2009 af indehaver Jacob Plejdrup. Ideerne og værdierne i DK3 bygger på traditionelle snedkertraditioner blandet med moderne design og nutidige tankesæt, hvor bæredygtighed spiller en af hovedrollerne. Kombinationen af klassiske og nyere designs i massivtræ med tidløse messing - og stålelementer gør DK3 usammenlignelig. Alle DK3 møblerne laves individuelt på deres snedkerier, hvor de pudses og overfladebehandles i hånden på god gammeldags manér.

Har du spørgsmål omkring DK3 eller andet er du velkommen til at kontakte os her.


Kort om DK3

Hvad er historien om DK3?
Ann og Jacob Plejdrup er stifterne bag designmøbelvirksomheden DK3. DK3 blev stiftet i 2009 og kollektionen har siden da bestået af en kombination mellem eksklusive klassikere og moderne møbler fra store danske designere og arkitekter. Brandet er repræsenteret af forhandlere i 30 lande rundt om i verden.

Er DK3 et godt brand?
Ja, DK3 slår et slag for bæredygtighed, ved at benytte træ som det bærende materiale i produkterne. Måden hvorpå DK3 formår at kombinere træet med messing- og stålelementer gør dem usammenlignelig. Hvert møbel har deres eget værksted, hvilket skaber den gode kvalitet, man ser i produkterne.

Hvad gør DK3 til et unikt brand?
DK3 har en passion for træ og i deres design stiler de altid efter at fremhæve træets naturlige kendetegn frem for at skjule dem. For DK3 er knasterne og de små sprækker i hver enkelt planke en skatkiste, som gør det færdige møbel helt unikt. Møblerne har hver deres udtryk og formsprog, men fælles for møbler er træet, som er det gennemgående materiale i alle møblerne.

Hvor kan man købe DK3?
Du finder et flot udvalg af kvalitets møbler fra DK3 hos JacobsenPlus. Møblerne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv