Loungestole

Med den rigtige loungestol opnår du ikke bare en bedre indretning, men også en fantastisk komfort når du skal sidde og se tv, læse en bog eller bare slappe af med computeren. Vi har loungestole fra nogle af verdens førende designere og mærker, som f.eks. Arne Jacobsen, Hans Wegner, Finn Juhl, Børge Mogensen, Fritz Hansen og mange flere. Udvalget er enormt, og du kan få loungestole i vidt forskellige stilarter. Se udvalget herunder, eller kig ind i vores butik i Horsens og oplev produkterne på nærmeste hold.


Indret med loungestole


Når det kommer til indretning af stuer og større rum, så er det ofte svært at finde netop de møbler som passer bedst ind i hjemmet. Man vil gerne undgå at de bliver store og klodsede, men de skal stadig bibeholde en form for volumen, så de også skaber stemning i rummet. Her kan en lækker loungestol være den perfekte løsning.

En loungestol og lænestol er på mange måder sammenlignelige og opfylder også begge behovet, for at kunne tage en velfortjent pause i en behagelig stol. Mange tænker på de klassiske lænestole, som store møbler, der fylder meget i indretningen, hvor der skal være god rummelighed, for at få plads til dem. Både loungestole og lænestole kommer dog i mange forskellige størrelser og former, og uanset størrelsen på din bolig, vil der også være en loungestol, der passer til dig.

Skab hygge med en loungestol


Loungemøbler skaber en helt unik stemning i hjemmet, og vil give dig en særlig plads, hvor du har tid til afslapning eller fordybelse i en bog. Med to eller flere loungestole, kan du også skabe en hyggekrog, hvor du og et par venner kan nyde et godt glas vin og have mange timers hyggeligt samvær. Loungestole har også den fordel, at de ofte er mere komfortable, at sidde i længere tid, end spisebordsstole.

Find din nye Loungestol hos Jacobsen Plus


Vi tilbyder designer loungestole i forskellige materialer - størstedelen af dem i en kombination. En loungestol i læder er klassisk, og vil passe godt i både den traditionelle og skandinaviske indretning. Vælger du en læderlænestol fås disse både i en smuk cognac farve og en stilren sort.

Vores loungestole kommer fra kendte designer brands, og der er både fokus på komfort og design i alle modeller. Du finder både loungestole med armlæn og modeller uden. Hvilken der er din favorit, lader vi være helt op til dig. Svanen af Arne Jacobsen er en af de mest ikoniske modeller og er både smuk alene og i kombination med flere. Om det skal være en loungestol i træ, der bringer en bid af naturen med indenfor, eller en polstret loungestol, som Corona af Poul M. Volther, eller en læder lænestol kommer helt an på din indretning, behov og personlige stil.

Vi har i udvalget loungestole i mange størrelser, materialer og designs og der er helt sikkert også en du forelsker dig i. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Indkøbskurv