Loungestole

En loungestol er en af de mest komfortable og stilfulde møbler, man kan have i sit hjem. Med en loungestol kan du skabe en afslappet og hyggelig stemning i hjemmet, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde dit eget selskab eller en hyggelig stund sammen med venner eller familie. Vi har loungestole fra nogle af verdens førende designere og mærker, som f.eks. Arne Jacobsen, Hans Wegner, Finn Juhl, Børge Mogensen, Fritz Hansen og mange flere. Udvalget er enormt, og du kan få loungestole i vidt forskellige stilarter, farver og materialer. Uanset om du er til en klassisk og tidløs loungestol eller en mere moderne og trendy loungestol, så kan du finde en loungestol der falder i din smag i udvalget nedenfor. Med vores loungestole kan du skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i hjemmet. Se udvalget herunder, eller kig ind i vores butik i Horsens og oplev produkterne på nærmeste hold.

Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af designer stole her, så du kan fuldende hele hjemmet.


Vores udvalg af loungestole


Hos JacobsenPlus har vi et bredt udvalg af loungestole til alle behov. De unikke loungestole giver et afslappet og æstetisk udtryk i ethvert hjem. Her på siden har du både mulighed for at finde klassiske og finurlige loungestole. Loungestolene fås i forskellige materialer lige fra træ og læder til stof og aluminium. Nogle loungestol kan også fås med drejefod, så stolen let kan drejes i den retning, man ønsker at sidde.

Har man en stor stue, kan en flot loungestol være med til at udfylde noget af pladsen. Den kan samtidig også sætte prikken over i’et i et hvilket som helst rum. Du kan for eksempel også placere en loungestol på børneværelset, hvis du og dit barn elsker at sidde og læser bøger sammen.

Loungestole til terrassen


Gør din have sommerklar med en komfortabel loungestol. En loungestol egner sig særdeles også godt til terrassen, hvor der ofte er mange hyggekroge. Når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, så er der intet bedre end en dejlig, blød hyggekrog. Med en loungestol kan du skabe den helt perfekte hyggekrog, hvor du kan finde afslapning og lade op. Loungestolene du finder hos os inviterer til hygge på de lune sommerdage -og aftener. Loungestolene er lavet i slidstærke materialer, så du og familie får glæde af loungestolen i mange år frem.  

INDRET MED LOUNGESTOLE


Når det kommer til indretning af stuer og større rum, så er det ofte svært at finde netop de møbler som passer bedst ind i hjemmet. Man vil gerne undgå at de bliver store og klodsede, men de skal stadig bibeholde en form for volumen, så de også skaber stemning i rummet. Her kan en lækker loungestol være den perfekte løsning.

En loungestol og lænestol er på mange måder sammenlignelige og opfylder også begge behovet, for at kunne tage en velfortjent pause i en behagelig stol. Mange tænker på de klassiske lænestole, som store møbler, der fylder meget i indretningen, hvor der skal være god rummelighed, for at få plads til dem. Både loungestole og lænestole kommer dog i mange forskellige størrelser og former, og uanset størrelsen på din bolig, vil der også være en loungestol, der passer til dig.

Komfortable og unikke loungestole


En loungestol kan også betegnes som en lænestol. En loungestol skaber god komfort og de giver anledning til at slænge sig i de unikke stole i længere tid. De unikke designs er med til at skabe en unik indretning samtidig med, at loungestolene er meget praktiske. Loungestolene her på siden findes i et væld af forskellige designs og i vidt forskellige prisniveau, så alle har mulighed for at anskaffe sig en komfortabel og unik loungestol.

SKAB HYGGE MED EN LOUNGESTOL


Loungemøbler skaber en helt unik stemning i hjemmet, og vil give dig en særlig plads, hvor du har tid til afslapning eller fordybelse i en bog. Med to eller flere loungestole, kan du også skabe en hyggekrog, hvor du og et par venner kan nyde et godt glas vin og have mange timers hyggeligt samvær. Loungestole har også den fordel, at de ofte er mere komfortable, at sidde i længere tid, end spisebordsstole.

En loungestol egner sig perfekt til det tomme hjørne i stuen for at pifte indretningen i stuen op. Hos JacobsenPlus finder du loungestole i vidt forskellige stilarter, materialer og farver, så du kan skabe den helt rigtige hygge i hjemmet. Skab for eksempel en afdæmpet og hyggelig stemning i hjørnet af stuen med en loungestol og et lille fint sidebord. Her vil der være masser af plads til at kunne slappe af efter en lang dag.

FIND DIN NYE LOUNGESTOL


Vi tilbyder designer loungestole i forskellige materialer - størstedelen af dem i en kombination. En loungestol i læder er klassisk, og vil passe godt i både den traditionelle og skandinaviske indretning. Vælger du en læderlænestol fås disse både i en smuk cognac farve og en stilren sort.

Vores loungestole kommer fra kendte designer brands, og der er både fokus på komfort og design i alle modeller. Du finder både loungestole med armlæn og modeller uden. Hvilken der er din favorit, lader vi være helt op til dig. Svanen af Arne Jacobsen er en af de mest ikoniske modeller og er både smuk alene og i kombination med flere. Om det skal være en loungestol i træ, der bringer en bid af naturen med indenfor, eller en polstret loungestol, som Corona af Poul M. Volther, eller en læder lænestol kommer helt an på din indretning, behov og personlige stil.

Ofte stillede spørgsmålHvad er forskellen på en loungestol og en lænestol?

På en måde kan man sige, at loungestolen er en moderne udgave af lænestolen. Begge stole minder nemlig meget om hinanden. De er begge komfortable og bidrager med hygge. Lænestolen kan dog opfattes som tung og klodset, hvorimod en loungestol har et lettere udtryk. En loungestol kan i visse tilfælde også minde om en spisebordsstol på grund af det lette udtryk.

Er der forskel på loungestole?

Ja, der er stor forskel på loungestole alt efter, hvilken designer der står bag hver loungestol. På den måde kan loungestole have vidt forskellige udtryk, former og farver. Loungestole kan også være lavet af forskellige materialer, som skaber en stor forskel på loungestolene. Loungestole kan også enten være designet til indendørs eller udendørs brug.

Hvilken loungestol skal jeg vælge?

Når du skal vælge en loungestol, kan det være en god idé at få afklaret, om du har brug for en loungestol indendørs eller udendørs. Derefter kan det være, du foretrækker et bestemt materiale, som stolen skal være lavet af. Derudover bør du også overveje, hvilket design stolen skal have for at kunne passe ind i indretningen. På den måde vil du få frasorteret de loungestole, der ikke passer til din stil og du vil dermed have lettere ved at vælge den rette loungestol.

Hvor kan man købe loungestole?

Du finder et stort og varieret udvalg af designer loungestole fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Loungestolene er ikke kun praktiske, men fås også i smukke designs som passer til den moderne indretning. Loungestolene er lavet af kvalitetsrige materialer, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre produktkategorier og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Vi har i udvalget loungestole i mange størrelser, materialer og designs og der er helt sikkert også en du forelsker dig i. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Indkøbskurv