Skamler

Hvis du står og mangler en skammel til dit hjem, så er du her kommet til det helt rette udvalg. Her finder du nemlig Jacobsen Plus’ dybe sortiment af skamler fra mange forskellige brands og designere, som alle kommer med forskellige bud på udtryk, former, farver og designs. Det giver dig muligheden for at præge indretningen i dit hjem lige som du gerne vil. Vi garanterer en høj kvalitet i alle vores skamler, hvilket er naturligt når du kigger på mærkerne du finder herunder. Om det er til pynt eller til brug, så har vi en skammel der dækker behovet. Find netop din favorit i dag, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle brænde inde med nogen spørgsmål vedrørende overvejelserne omkring købet af din næste skammel.


Find din nye skammel eller taburet

Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af skamler og taburetter i smukke designs fra kendte brands som Skagerak, Mater, Cane-line, Fritz Hansen og mange flere.

En smuk skammel eller taburet er særdeles brugbar i alle boligens rum, hvor den kan bruges til lige præcis det du ønsker.

Skamler findes i et hav af forskellige størrelser, materialer og udtryk, og der vil derfor også være en skammel der passer til netop din smag.

Skamler og taburetter i træ, metal og plast


Når du går på opdagelse i vores sortiment vil du finde skamler og taburetter i mange forskellige materialer. Med en Nomad Skagerak skammel, får du en elegant trebenet træ skammel, der har et helt simpelt og smukt design, der vil pryde den skandinaviske indretningsstil. En træskammel har et ganske tidsløst design, og du vil derfor kunne have en skammel i træ i mange år.

Er du på udkig efter en simpel, minimalistisk og rå skammel, er den populære Dot skammel et udsøgt valg. Denne metal skammel med læder sæde vil være et stilrent og ikonisk element i enhver bolig, hvor du kan bruge den i mange forskellige sammenhænge.

I udvalget finder du også plast skamler, som både kan bruges indendørs og udendørs og dermed er perfekte som ekstra siddeplads på terrassen.

Store og små skamler


Skamler og taburetter kommer i mange forskellige størrelser, og dermed er der gode chancer for at du finder en der matcher dit rum og behov. Små skamler kan med fordel bruges som et lille fint siddebord ved sofaen eller i gangen, hvor du kan placere pynteting eller magasiner.

En Palissade Ottoman Hay skammel, som er en lav lille skammel vil være optimal som fodskammel eller som skammel til børnene i køkkenet, mens en høj skammel eller taburet kan bruges som en lille siddeplads eller bord i dit walk-in closet eller soveværelse.

Puf og trappestige


I udvalget finder du også både flotte trappestiger og lækre puffer. En trappestige i træ vil tage sig godt ud som siddeplads på badeværelset, mens en lille velourpuf vil skabe et luksuriøst look i stuen eller soveværelset. Du kan selvfølgelig også bruge en stor puf til stuen, hvor den let kan flyttes rundt når du ønsker det.Gå på opdagelse og find en fin rund puf, lækker fodskammel eller elegant høj taburet til din bolig allerede i dag.
Indkøbskurv