Skamler

Hvis du står og mangler en skammel til dit hjem, så har du fundet den helt rigtige side. Her på siden finder du nemlig Jacobsen Plus’ store sortiment af skamler fra mange forskellige brands og designere, som alle kommer med forskellige bud på udtryk, former, farver og designs. Find for eksempel skamler fra designere som Arne Jacobsen, Space Copenhagen, Hans J. Wegner og mange flere. Det store udvalg giver dig muligheden for at præge indretningen i dit hjem lige som du gerne vil. Vi garanterer en høj kvalitet i alle vores skamler. En skammel må siges at være et praktisk og alsidigt møbel, der kan bruges i alle boligens rum. Den kan bruges til mange forskellige formål, såsom en ekstra siddeplads, et sted at hvile fødderne eller som en dekorativ genstand. En skammel kan også være en praktisk løsning til at nå op i høje skabe eller reoler. Ligegyldigt om skamlen er til pynt eller til brug, så har vi en skammel der dækker behovet. Find netop din favorit i dag, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle brænde inde med nogle spørgsmål vedrørende overvejelserne omkring købet af din næste skammel.


Find din nye skammel eller taburet


Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af skamler og taburetter i smukke designs fra kendte brands som Skagerak, Mater, Cane-line, Fritz Hansen og mange flere.

En smuk skammel eller taburet er særdeles brugbar i alle boligens rum, hvor den kan bruges til lige præcis det du ønsker. Med mange anvendelsesmuligheder og et hav af forskellige størrelser, materialer og udtryk, vil der helt sikkert også være en skammel der passer til netop din smag.Skamler og taburetter i træ, metal og plast


Når du går på opdagelse i vores sortiment vil du finde skamler og taburetter i mange forskellige materialer og mange forskellige farver. Med en Nomad Skagerak skammel, får du en elegant trebenet træ skammel, der har et helt simpelt og smukt design, der vil pryde den skandinaviske indretningsstil. En træskammel har et ganske tidløst design, og du vil derfor kunne have en skammel i træ i mange år.

Er du på udkig efter en simpel, minimalistisk og rå skammel, er den populære Dot skammel et udsøgt valg. Denne metal skammel med læder sæde vil være et stilrent og ikonisk element i enhver bolig, hvor du kan bruge den i mange forskellige sammenhænge.

I udvalget finder du også plast skamler, som både kan bruges indendørs og udendørs og dermed er perfekte som ekstra siddeplads på terrassen.Store og små skamler


Skamler og taburetter kommer i mange forskellige størrelser, og i mange varianter og dermed er der gode chancer for at du finder en der matcher dit rum og behov. Små skamler kan med fordel bruges som et lille fint siddebord ved sofaen eller i gangen, hvor du kan placere pynteting eller magasiner.

En Palissade Ottoman Hay skammel, som er en lav lille skammel vil være optimal som fodskammel eller som skammel til børnene i køkkenet, mens en høj skammel eller taburet kan bruges som en lille siddeplads eller bord i dit walk-in closet eller soveværelse.Puf og trappestige


I udvalget finder du også både flotte trappestiger og lækre puffer. En trappestige i træ vil tage sig godt ud som siddeplads på badeværelset, mens en lille velourpuf vil skabe et luksuriøst look i stuen eller soveværelset. Du kan selvfølgelig også bruge en stor puf til stuen, hvor den let kan flyttes rundt når du ønsker det.

Med mange gæster kan det være nødvendigt at skaffe ekstra siddepladser, og her kan skamler og taburetter være en praktisk løsning. Uanset hvilken ny skammel eller taburet du vælger, vil du finde flotte skamler og taburetter i forskellige stilarter og materialer her på siden, som både passer til dine behov og boligens indretning.

Hvis du har brug for en skammel til at nå de øverste hylder i køkkenet eller bogreolen, er en praktisk skammel eller trappestige et godt valg. For dem der ønsker at hvile fødderne efter en lang dag, kan en puf eller en lav skammel være det perfekte tilbehør til stuen.

Med så mange muligheder og flere varianter at vælge imellem, er der ingen tvivl om, at du vil finde den perfekte nye skammel eller taburet hos Jacobsen Plus. Uanset om du søger en skammel i træ, metal eller plast, vil du kunne finde den rette løsning, der passer til din stil og dine behov. Så tøv ikke med at udforske vores sortiment og finde din favorit blandt de mange skamler og taburetter.Ofte stillede spørgsmålHvad kan man bruge en skammel til?

En skammel kan både bruges af børn og voksne. Skamler er geniale til de små, som gerne vil være med i køkkenet, men som har svært ved at nå. Derudover kan den også bruges på badeværelset, når børnene skal børste tænder. Skamlen er let at flytte rundt på, og derfor rummer den en masse muligheder. Skamlerne kan også bruges som en ekstra plads til de mange pynteting, man har. Det er i bund og grund kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge en skammel til.Er der forskel på skamler?

Ja, der er forskel på skamler. Der er både forskel på skamlerne størrelser, form og designs. Skamlerne kan fås i flere forskellige størrelser og former, som gør dem brugbare i mange forskellige sammenhænge. Derudover er der også stor forskel på designet alt efter hvilket brand, skamlen er fra. De mange forskelle mellem skamlerne, gør det muligt for enhver at finde en skammel, som passer til deres behov og indretning.Hvad er forskellen på en skammel og en taburet?

En taburet er en stol uden ryglæn med samme benlængde som en regulær stol. En skammel er enklere end en taburet og med kortere ben. De har dog en lethed til fælles og er derfor lette at flytte rundt på til de mange forskellige ting, som de kan bruges til. Dette gør både en skammel og taburet uundværlig i boligen.Hvor kan man købe skamler?

Du finder et æstetisk og unikt udvalg af skamler fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Skamlerne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.Gå på opdagelse og find en fin rund puf, lækker fodskammel eller elegant høj taburet til din bolig allerede i dag.
Indkøbskurv