Personlig pleje

Personlig pleje er vigtigt for vores velbefindende og sundhed. Personlig pleje er med til at holde vores krop og sind sundt og i balance. JacobsenPlus tilbyder en lang række luksusprodukter indenfor personlig pleje. Vores udvalg byder både på badekåber, sæber, tekstiler og meget mere. Med nogle af de mest eksklusive og attraktive plejeprodukter, giver vi dig muligheden for at forkæle dig selv eller en du holder af. Se vores udvalg og krydr din livsstil med vores luksusprodukter, som vi nøje har udvalgt. Vi ligger vægt på skønhed, wellness og velvære til den bedste spaoplevelse. Brug de udsøgte produkter til selvforkælelse i spaen, på badeværelset, eller i hyggekrogen alene eller sammen med en du holder af.


Gør plads til forkælelse


Elsker du, når der er tid til lidt ekstra selvforkælelse? Så er du landet på den helt rigtige side. Vi elsker, at personlig pleje kan indeholde flere forskellige ting. Dette afspejler sig også i udvalget nedenfor, hvor du finder lækre plejeprodukter og bløde tekstiler. Det kan være udfordrende at finde den rigtige tid til selvforkælelse i en travl hverdag og derfor er vi stolte af at kunne udbyde et udvalg, som ligger op til selvforkælelse på forskellige måder, som ikke nødvendigvis behøver at tage mere end et par minutter.Giv forkælelse i gave


Der findes ikke noget bedre, end at se sine kære blive glad for en gave, man har overrasket dem med. Overrask din mor, søster, kæreste eller veninde med lidt forkælelse. Det kan for eksempel være, at hende du holder af elsker en afslappet søndag på sofaen. Til dette kan vi varmt anbefale en lækker Pyjamas Seersucker fra Aiayu, der er fremstillet i økologisk bomuld. Den bløde pyjamas bidrager i den grad til en afslappet søndag. Det kan også være, at hun elsker at bruge cremer for at pleje sin hud.Køb personlig pleje hos Jacobsen Plus


Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside og at inspirere dig til at vælge de helt rigtige produkter. Vi vil gerne sørge for at jagten på forkælelse til dig eller til en du holder af bliver så nemt som overhovedet muligt. Derfor har vi samlet et skønt udvalg af forkælelse til dig, så du har gode forudsætninger for at finde et produkt, som falder i din smag og som passer til dit behov. Køber du personlig pleje produkter igennem Jacobsen Plus kan vi garantere dig kvalitet for pengene. Alle produkterne emmer af høj kvalitet både i materialer og design. Du har 14 dages fuld returret og du kan derfor bestille dine produkter med ro i maven. Opnå gratis fragt ved køb over 1.500 kr.Ofte stillede spørgsmålHvordan kan man pleje sin krop?

Man kan pleje sin krop på mange forskellige måder. Du kan både pleje det ydre og det indre. Hos Jacobsen Plus finder du pleje produkter i form cremer og sæbe. Du finder også bløde tekstiler. Derfor har du rig mulighed for at pleje kroppen, selvom du har en travl hverdag.Hvor kan man købe produkter til personlig pleje?

Du finder et skønt udvalg af personlig plejeprodukter fra anerkendte brands hos Jacobsen Plus. Produkterne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du i den grad kan få glæde og gavn af. Forkæl dig selv eller en du holder af med et af plejeprodukterne fra udvalget. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.


Indkøbskurv