Carl Hansen & Søn

For Carl Hansen og Søn er håndværket alfa og omega. Kvaliteten af håndværket i deres kreationer har været omdrejningspunktet siden Carl Hansen åbnede dørene i sin virksomhed i 1908. Carl Hansen og Søn har i årenes løb fastholdt sit store fokus på at bevare danske designklassikere og samtidig udvide sortimentet med dygtige samarbejdspartnere. Dette konstante fokus på kvaliteten og håndværket har været recepten på den store succes, som Carl Hansen og Søn har oplevet i mere end 100 år. Carl Hansen og Søn er kendetegnet ved at lave smukt og karakteristisk håndværk i høj kvalitet. Møblerne fra Carl Hansen og Søn er kendt for deres elegante design, komfort og holdbarhed, hvilket afspejler virksomhedens kerneværdier. Hver enkelt møbel bærer præg af ekspertise og kærlighed til håndværket, og det er denne kombination af kvalitet og æstetik, der gør Carl Hansen og Søn til et ikonisk dansk designbrand. Tidløs elegance, komfort, håndværk og bæredygtighed er dybt forankret i hvert eneste møbel. Se det store udvalg her på siden eller læs mere om Carl Hansen og Søn nederst på siden.


HISTORIEN OM CARL HANSEN & SØN


I 2018 kunne Carl Hansen & Søn fejre 110-års jubilæum som en af verdens største producenter af dansk design. Carl Hansen & Søn har samarbejdet om ikoniske møbler med kendte danske designere som Hans J. Wegner, Kaare Klint, Børge Mogensen og Arne Jacobsen. Carl Hansen & Søn er i sandhed et af de danske møbelhuse, som har formået at kombinere vision, tidens teknologi , kompromisløst håndværk, kvalitetsmaterialer og tidløs formgivning i en række fantastiske møbler, som alle indeholder et lille stykke dansk designhistorie.

Carl Hansen & Søns historie startede i 1908 hvor Carl Hansen, som er snedkermester, grundlægger virksomheden i Odense. Hans fokus ligger i at producere og skabe specialfremstillede møbler i en tid hvor tunge møbler er i fokus. Carl Hansens værksted var småt, men det var her at kvalitet, håndværk og traditioner kom til live. Da han oplever stor succes flytter han fra det lille værksted, og til nogle større fabrikslokaler i Odense. Her har han plads til store og moderne maskiner samt svende. Disse omgivelser gør det muligt for virksomheden at påbegynde serieproduktion af de mest populære møbler.

I 1930’erne overdrages firmaet til Carl Hansens søn, Holger Hansen som kun er 23 år. Firmaet bliver til Carl Hansen & Søn og i 1949 indledes samarbejdet med Hans J. Wegner. På bare tre uger designer Hans J. Wegner fire ikoniske stole til Carl Hansen & Søn og er kendt som “De Første Mesterværker” og afspejler Wegners forståelse og kærlighed for træ, formgivning og funktion. Stolenes unikke design banede vejen for en ny og moderne retning for Carl Hansen & Søn.

Ofte satte man lighedstegn mellem serieproduktion og dårlig kvalitet, hvilket var modsat det Carl Hansen troede på. Han mente at det var muligt at serieproducere fantastiske møbler i kompromisløs kvalitet og dette var særligt noget han ville gøre op med, da virksomheden startede. Fra 1930’erne til 1960’erne viste dette sig at være muligt da Carl Hansen & Søn serieproducerede en lang række møbler i samarbejde med nogle af tidens største designere som Fritz Hansen og Hans J. Wegner.

MANGE MØBLER UNDER CARL HANSEN & SØN


Carl Hansen & Søn har samarbejdet med flere danske designere og derfor finder du også fantastiske og ikoniske møbler som er produceret i samarbejde med Carl Hansen & Søn. Carl Hansen & Søn fortsætter med at ære danske designtraditioner gennem deres eksklusive samling af stole med flet, designet af Hans J. Wegner, kendt for deres holdbarhed og tidløse æstetik. Du finder f.eks. Y-stolen fra Hans J. Wegner. Y-stolen af Hans J. Wegner, en af Carl Hansen & Søns mest ikoniske designs, er ikke kun tilgængelig i traditionelle træfinisher, men også i en sofistikeret sort udgave. Denne stol i sort tilbyder et moderne og elegant flair, som passer perfekt ind i både klassiske og moderne indretningsstile. Derudover finder du også smukke og funktionelle reoler fra Børge Mogensen men også PK1 spisestolen fra Poul Kjærholm.

KØB MØBLER FRA CARL HANSEN & SØN HOS OS


Går du også med drømmen om et ikonisk møbel fra en dansk designer? Vi forstår godt hvis du har forelsket dig i de mange smukke møbler som er produceret i samarbejde med Carl Hansen & Søn. Vi ved dog også at en investering i dansk design måske kræver lidt ekstra overvejelse og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig. God service og rådgivning betyder meget hos os og vi ønsker derfor at give dig den bedste oplevelse. Du er derfor altid velkommen til at få rådgivning online eller i vores butik hvor du også har mulighed for at se det store udvalg af designmøbler. Vi leverer desuden direkte til døren ved køb over 1.500 kr.

Kort om Carl Hansen & SønHvad laver Carl Hansen & Søn?
Carl Hansen & Søn fremstiller eksklusive og kvalitetsrige møbler i tidløse designs. Carl Hansen & Søn har samarbejdet om ikoniske klassikere med en række kendte danske designere. Carl Hansen & Søn samarbejder fortsat med indflydelsesrige, nye designere for at udvide sortimentet af kvalitetsrige møbler.

Er Carl Hansen & Søn et godt brand?
Ja, Carl Hansen & Søn er et yderst godt brand, hvis man elsker det enkle, æstetiske design og den gode kvalitet. Den gode kvalitet, som fremgår i materialerne, skaber den gode komfort, som man oplever ved brugen af Carl Hansen & Søns møbler. Med produkter fra Carl Hansen & Søn er du sikret en god stil i hjemmet i mange år frem.

Hvad gør Carl Hansen & Søn til et unikt brand?
Tidløs elegance, komfort, håndværk og bæredygtighed er så dybt forankret i hvert eneste af vores møbler, at du blot skal se og røre for at blive betaget. Enkelhed, æstetik og funktion, som bringes til live gennem dygtig bearbejdning af de bedste kvalitetsmaterialer er essensen hos Carl Hansen & Søn.

Hvor kan man købe møbler fra Carl Hansen & Søn?
Du finder et stort udvalg af kvalitets møbler fra Carl Hansen & Søn hos JacobsenPlus. Produkterne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning.
Indkøbskurv