Hos os kan du vælge mellem en masse gardinkvaliteter fra Kvadrat, som også leverer stof til de fleste møbler, store som små. På den måde får du gardiner som fuldender og matcher din indretning. Det er muligt at få lavet både mørklægningsgardiner og foldegardiner. Derudover vil du blive vejledt i, om du skal vælge gardiner på en gardinstang eller gardinskinne. 

Et møde med vores dygtige samarbejdspartner og leverandør, Systuen Pana, vil hjælpe dig med at finde stofvarianter, sy- og ophængsmetoder for dine gardiner. Derudover får du prisen lige med det samme.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine nye gardiner. Kontakt os for at arrangere et møde. Vi ser frem til at høre fra dig.


Kontakt osHvordan foregår det?

Indledende møde

Det indledende møde vil som oftest foregå telefonisk. Her vil vi tale om behov og ønsker. Ønsker du en ca. pris med det samme, så er det vigtigt, at du har nogle grovmål af dit vindue eller rum klar.

Rådgivende besøg

Efter det indledende møde aftaler vi et rådgivende besøg. Hvor vi kigger på stofvarianter direkte i dit hjem, snakker om sy- og ophængsmetoder og laver en mere præcis opmåling af vinduer eller rum. Her får du mulighed for at se stoffet i dit hjem, samt få den præcise pris på det ønskede.

Bestilling

Efter at have talt om og kigget på det oplæg, som vi i samarbejde laver på det rådgivende besøg, så er det dig, som skal godkende og acceptere, at vi kan sætte gang i bestilling og dermed produktionen af dine nye gardiner.

Levering

Vores samarbejdspartner og leverandør Systuen Pana sørger for levering, udpakning og montering af dine nye gardiner. Du skal blot læne dig tilbage og nyde dine nye gardiner.Kontakt os


Inspiration til valg af gardiner

Når du vælger gardiner til dit hjem, har du mulighed for at vælge mellem flere Kvadrat tekstiler. Vi har samlet nogle af de stofvarianter som du kan vælge mellem nedenunder. Hvert tekstil findes i flere farver så tag endelig et kig på hvert enkel. Hvis du gerne vil se alle de tekstiler som du kan vælge mellem, så kan du læse mere her.Færdige gardiner, lige til at hænge op

Ønsker du blot at finde gardiner i faste størrelser og udvalgte materialer, så har vi samlet udvalget af færdiglavet gardiner, som er lige til at hænge op.