Stearinlys

Her kan du se vores udvalg af stearinlys i mange forskellige former og farver. Find eksempelvis snoede lys, twist lys og farvede lys fra blandt andet Hay, Kunstindustrien og Candles with a twist. Se det store udvalg nedenfor og find præcis de lys der passer til din boligindretning.


Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bruge stearinlys?
Levende lys skaber en hyggelig atmosfære og er samtidig flot at se på. I det store udvalg hos JacobsenPlus kan du med sikkerhed finde nogle stearinlys, som passer til din stil og boligindretning.

Hvilke stearinlys skal man vælge?
Stearinlys fås i et væld af farver og former. Hos JacobsenPlus finder du også et stort udvalg af stearinlys. Dit valg af stearinlys afhænger både af dine lysestager men også din indretning. Derfor kan du lade dig inspirere af dit farvevalg i resten af boligen og samtidig overveje, hvilke stearinlys der passer til dine lysestager.

Hvor kan man købe stearinlys?
Du finder et varieret udvalg af stearinlys i flere forskellige former og farver fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og produkter for at finde inspiration til, hvordan de kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv