Fragt fra 29,- kr.Fragt fri over 1.500,- kr.+100 brands

Finansiering

Rente - og gebyrfri finansiering

Jacobsen Plus A/S kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en nem og billig finansiering af dit nye møbel. Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. Ansøg og beregn her.

Ingen renter – ingen gebyrer – ingen udbetaling.

Du kan bestille varerne i butikken eller her på siden. Bestiller du her på siden bedes du indsætte ansøgnings - eller referencenummeret når lånet er godkendt af Sparxpres. Ordren er ikke gennemført, før dette er noteret på din ordre.

*Kampagner og andre i forvejen nedsatte varer er fritaget for finansieringaftalen. Kontakt venligst butikken for mere information.Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger.  Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

*Låneaftalen underskrives digitalt med Nem ID eller med en fysisk underskrift. Underskrives der med en fysisk underskrift, skal låneaftalen returneres til SPARXPRES pr. post.
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk