Reoler

Alle har brug for opbevaring i hjemmet. Reoler er en alsidig og praktisk måde at opbevare og vise dine ting på. De kan bruges i alle rum i hjemmet, lige fra stuen til soveværelset til køkkenet. Her på siden finder du mange forskellige former for reoler og opbevaring. Vi samlet en lang række forskellige reoler, som alle kommer fra nogle vidt forskellige designere, som alle kommer med deres bud på, hvordan en reol skal designes og se ud. Det har resulteret i et enormt stort og ikke mindst varieret udvalg, hvori der findes en reol til enhver smag. I sortimentet her har vi reoler fra mærker som Montana, Audo Copenhagen, og mange flere. Med andre ord har vi altså reoler fra nogle af de absolut største mærker på markedet, hvilket sikrer dig et moderne og nutidigt udtryk. Udvalget byder ligeledes på reoler i forskellige størrelser og stilarter, så du med garanti kan finde en reol, som passer ind i din boligindretning. Uanset hvilken type reol du vælger, så er du garanteret et stilfuldt hjem med en reol fra Jacobsen Plus. Se de mange reoler igennem med det samme, og find netop din favorit i dag. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så kan vi sammen finde den perfekte reol til dig.


Smukke designer reoler

Reoler er velegnet til alle boligens rum i dit hjem, hvor de kan bruges i utallige kombinationer. Designer reoler vil ikke alene opbevare dine ting, men også tilføre rummet smukt design, som du kan have i mange år frem.

I vores udvalg finder du både vægreoler, rumdelere og reolsystemer i mange forskellige størrelser, materialer og varianter fra kendte brands som By Lassen, Montana, Woud, String og mange flere. Du finder reoler til alle former for opbevaring, så du kan skabe orden efter dit behov. Udover at reoler skaber meget opbevaringsplads, indgår de også som en central del af husets indretning. De forskellige materialer, reolerne er lavet af, kan hænge sammen med nogle af de andre møbler i indretningen og derved skabe sammenhæng i boligen. Der er tilmed også kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke rum reolerne kan placeres i, i dit hjem. Reolerne passer netop til alle rum, da man har behov for opbevaring i alle husets rum.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find din nye reol her på siden.

Vægreoler og bogreoler


Vægreoler er en god mulighed for at skabe ekstra opbevaringsplads til tallerkener, skåle og andet service i køkkenet, hvis skabspladsen er lidt trang. En dekorativ væghængt reol kan med fordel også benyttes på badeværelset, hvor du måske også mangler ekstra skabsplads. Her kan du opbevare dine mest brugte cremer, parfumer og andre toiletsager, så de er let tilgængelige i det daglige. Trækasser til væggen kan eksempelvis kombineres på et utal af måder, så du kan skabe den nødvendige opbevaringsplads lige der, hvor du mangler den.

Søger du en skøn bogreol til væggen, er en sort metal reol fra Gubi et stilrent og sikkert valg, der kan kombineres med flere af samme slags i serien for et personligt og unikt udtryk. Du kan finde bogreoler i mange varianter og størrelser.

En lav reol eller rumdeler er brugbar, hvis du gerne vil bruge pladsen ovenpå reolen til pyntegenstande og en lampe eller som bogreol på børneværelset. Du kan også kreere en hel reolvæg, som både kan bruges som bogreol og anden opbevaring.

Smarte rumdelere i mange varianter


Bor du i en mindre lejlighed, hvor både stue, spisestue, køkken og soveværelse er placeret i et rum og kvadratmeterne er få, er en rumdeler en god måde at få rummet delt op i flere sektioner. Med en Montana reol er der mange muligheder for at kombinere din reol. En lille reol mellem stue og spisestue kan gøre underværker, men du kan også sætte flere reolsektioner sammen, og skabe lige den størrelse og det udtryk du drømmer om. På den måde kan du altså via moduler skabe dit eget reolsystem, så det dækker lige præcis det behov, du måtte have.

Er det en lille lejlighed, kan det være en fordel at gå efter en smal reol, så den ikke tager for meget gulvplads. På siden finder du desuden reoler med mange forskellige udtryk. En sort eller hvid reol er et minimalistisk og stilrent valg, som passer ind i alle typer indretning, mens en træreol vil bløde rummet op med det naturlige look. En træreol bringer desuden naturen indenfor, så indretningen får et luftigt udtryk.

Slip for rod ved at montere en reol, som kan opbevare alle de små ting, som ellers vil ligge og flyde. Det kan enten være i dagligstuen, på børneværelset eller i entréen, der er behov for en reol, så kvadratmeterne bliver udnyttet bedst muligt og så man får rodet i system. Reoler egner sig især også til hjemmekontoret, hvor man typisk har nogle papirer eller andre vigtige ting, man skal have opbevaret.

Reol med skuffer og låger


Mangler du et praktisk, men stilrent opbevaringsskab eller en opbevaringsreol er du også havnet det rigtige sted. En reol med skuffer vil egne sig godt i soveværelset til opbevaring af tøj eller på børneværelset, hvor der er behov for at opbevare legetøj, mens en reol med låger kan være praktisk i stuen til papirer, mapper og andre ting der helst gerne må være gemt væk bag en låge. Har man en reol med låger -og/eller skuffer kan man let skabe orden, da man kan lukke skufferne eller lågerne og på den måde skaffe tingene af vejen. Udvalget ovenfor byder på mange forskellige smarte reoler, derfor kan du med sikkerhed finde en reol, som passer ind i din indretning.

Udnyt reolen optimalt


En reol kan bruges til mange ting. Har du anskaffet dig en reol med flere rum, kan du med fordel købe kasser så du får et system. Du kan for eksempel købe en Kanvas opbevaringskasse fra Montana, så du kan holde styr på, hvad du opbevarer i din reol. Derudover kan du sætte pyntegenstande oven på reolen, så reolen får et moderne og stilfuldt look.

Det kan være en god idé, at lade der være meget plads mellem de forskellige elementer i reolen, så reolen får et let og systematisk udtryk. Derfor behøver reolen ikke at være fyldt op men derimod rumme så tilpas mange ting, at reolen både er praktisk og flot at se på. Er der højt til loftet, så sørg for at udnytte hele rummet - Specielt hvis pladsen er trang. På den måde får du skabt opbevaring samtidig med, at det giver fornemmelsen af et mere rydeligt og organiseret hjem. Blandt vores reoler finder du stilfulde og praktiske reoler, der vil pynte i ethvert hjem.

Ofte stillede spørgsmålHvilke reoler er bedst til opbevaring?
I princippet kan alle reoltyper benyttes til opbevaring - nogen i højere grad end andre. Forskellen kan ligge i, hvor store reolerne er og hvordan de er bygget op med hylder eller eventuelle skaber og skuffer. På den måde kan der også være forskel på, hvad man opbevarer i sin reol. Er reolen åben med indbyggede åbnede rum, stiller man ofte pynteting i rummene, hvorimod man for eksempel ved skabe eller skuffer kan gemme private papirer.

Er der forskel på reoler?
Reoler kan have forskellige størrelser, farver, prisniveauer og være lavet af forskellige materialer. Derudover kan designet af reolerne være vidt forskellige alt efter, hvilket brand og hvilken designer, reolen er fra. Hos JacobsenPlus finder du et stort og bredt udvalg af forskellige reoler. Derfor kan du med sikkerhed finde en reol, som passer til dit behov.

Hvad kan reoler bruges til?
Reoler kan stå i alle boligens rum. Du kan for eksempel sætte en reol i stuen, så der er plads til bøger, nips og planter, så du får sat dit eget personlige præg i stuen. Du kan også placere en reol i entréen, så du har en masse opbevaringsplads til handsker, sko, huer osv. Det er i bund og grund kun fantasien, der sætter grænser for, hvor man kan placere en reol.

Hvor kan jeg købe reoler?
Du finder et stort og varieret udvalg af designer reoler fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Reolerne er ikke kun praktiske, men fås også i smukke designs som passer til den moderne indretning. Reolerne er lavet af kvalitetsrige materialer, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre produktkategorier og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Vi håber du finder netop den reol til stuen, køkkenet, badeværelset eller et helt fjerde sted, som du går og drømmer om!

Indkøbskurv