Reoler

Alle har brug for opbevaring i hjemmet. Her på siden har vi samlet en lang række forskellige reoler, som alle kommer fra nogle vidt forskellige designere, som alle kommer med deres bud på, hvordan en reol skal designes og se ud. Det har resulteret i et enormt stort og ikke mindst varieret udvalg, hvori der findes en reol til enhver smag. I sortimentet her har vi reoler fra mærker som Montana, By Lassen, og mange flere. Med andre ord har vi altså reoler fra nogle af de absolut største mærker på markedet, hvilket sikrer dig et moderne og nutidigt udtryk. Se de mange reoler igennem med det samme, og find netop din favorit i dag. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så kan vi sammen finde den perfekte reol til dig.


Smukke designer reoler

Reoler er velegnet til alle boligens rum, hvor de kan bruges i utallige kombinationer. Designer reoler vil ikke alene opbevare dine ting, men også tilføre rummet smukt design som du kan have i mange år frem.

I vores udvalg af finder du vægreoler, rumdelere og reolsystemer i mange forskellige størrelser, materialer og varianter fra kendte brands som By Lassen, Montana, Woud, String og mange flere.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find din nye reol her på siden.

Vægreoler og bogreoler


Vægreoler er en god mulighed for at skabe ekstra opbevaringsplads til tallerkner, skåle og andet service i køkkenet, hvis skabspladsen er lidt træng. En dekorativ væghængt reol kan med fordel også benyttes på badeværelset, hvor du måske også mangler ekstra skabsplads. Her kan du opbevare dine mest brugte cremer, parfumer og andre toiletsager, så de er let tilgængelige i det daglige. Trækasser til væggen kan eksempelvis kombineres på et utal af måder, så du kan skabe den nødvendige opbevaringsplads lige der, hvor du mangler den.

Søger du en skøn bogreol til væggen, er en sort metal reol fra Gubi et stilrent og sikkert valg, der kan kombineres med flere af samme slags i serien for et personligt og unikt udtryk. Du kan finde bogreoler i mange varianter og størrelser.

En lav reol er brugbar, hvis du gerne vil bruge pladsen ovenpå reolen til pyntegenstande og en lampe eller som bogreol på børneværelset. Du kan også kreere en hel reolvæg, som både kan bruges som bogreol og anden opbevaring.

Smarte rumdelere i mange varianter


Bor du i en mindre lejlighed, hvor både stue, spisestue, køkken og soveværelse er placeret i et rum og kvadratmeterne er få, er en rumdeler en god måde at få rummet delt op i flere sektioner. Med en Montana reol er der mange muligheder. En lille reol mellem stue og spisestue kan gøre underværker, men du kan også sætte flere reolsektioner sammen, og skabe lige den størrelse og det udtryk du drømmer om.

Er det en lille lejlighed, kan det være en fordel at gå efter en smal reol, så den ikke tager for meget gulvplads. På siden finder du desuden reoler med mange forskellige udtryk. En hvid eller sort reol er et minimalistisk og stilrent valg, mens en træreol vil bløde rummet op med det naturlige look.

Reol med skuffer og låger


Mangler du et praktisk, men stilrent opbevaringsskab eller en opbevaringsreol er du også havnet det rigtige sted. En reol med skuffer vil egne sig godt i soveværelset til tøj opbevaring, mens en reol med låger kan være praktisk i stuen til papirer, mapper og andre ting der helst gerne må være gemt væk bag en låge.Vi håber du finder netop den reol til stuen, køkkenet eller badeværelser som du går og drømmer om!
Indkøbskurv