Spejle

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af en lang række vidt forskellige spejle, som er både praktiske og ekstremt fedt designede. Du finder her på siden spejle fra nogle af de absolut største mærker og designere, som eksempelvis Gubi, Woud, Montana, VIPP og mange flere. Du kan finde både helt klassiske firkantede, enkle og elegante spejle, samt skæve og kreative innovationer, hvilket sikrer dig at du kan finde et spejl som passer til netop jeres indretning. Spejle kan bruges i alle rum og særligt bruges i små rum, hvor spejlet kan få rummet til at virke større. Med den rigtige kombination af størrelse, form, ramme og placering kan spejle være en funktionel og dekorativ tilføjelse til ethvert rum i hjemmet hvad end det er til badeværelset, entréen, soveværelset eller et helt fjerde rum. Se de mange spejle igennem herunder med det samme, og tøv endeligt ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle sidde med nogle spørgsmål til udvalget.


Ofte stillede spørgsmålHvor stort er et spejl?
Et spejl kan variere i størrelsen og formen alt efter, hvad det er beregnet til og hvilket brand, det er produceret af. Hos JacobsenPlus er det ingen undtagelse. Her finder du et stort udvalg af spejle i et væld af forskellige mål, så du har muligheden for at finde det spejl, som du leder efter. Lad dig inspirere af det store udvalg hos JacobsenPlus.

Hvordan gør man et spejl rent?
Hvis dit spejl er snavset og plettet, kan du med fordel bruge en vatrondel med husholdningssprit på. Derefter kan du lave en blanding med lagereddike og vand med blandingsforhold 1:1. Sprøjt blandingen på spejlet og brug en mikrofiberklud. Kluden køres med lange strøg. På den måde formår du at få et rent spejl uden striber fra rengøringen.  

Hvilket spejl skal jeg vælge?
Når du skal vælge et spejl, kan du overveje, hvilket formål spejlet skal have og hvilket rum, spejlet skal hænge i. Et spejl i et lille rum kan ofte få rummet til at se større ud, end hvad det i bund og grund er. Derudover kan spejlet have flere forskellige funktioner og designs, hvilket man også bør overveje, så spejlet lever op til dine forventninger og passer ind i din boligindretning.

Hvor kan man købe spejle?
Du finder et stort og varieret udvalg af designer spejle fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Spejlene er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv