Spiseborde

Et spisebord er et vigtigt møbel i ethvert hjem. Spisestuen er i mange danske hjem hjertet af huset, og man tilbringer tid ved sit spisebord stort set hver dag. Spisebordet fungerer ofte som centrum for familiens måltider og sociale samvær. Placeringen af ens spisebord er ofte meget centralt i huset, hvilket betyder at den også trækker meget opmærksomhed. Du kan finde et spisebord fra designere og brands som Piet Hein, Carl Hansen & Søn, Børge Mogensen, HAY og mange flere, og disse store navne vidner om den gennemgående kvalitet, som går hånd i hånd med de smukke kreationer. Det store udvalg rummer både designer spiseborde i forskellige størrelser og i forskellige designs. Derfor kan du med sikkerhed finde et spisebord, som du synes om og som passer ind i din indretning. Find for eksempel både runde, ovale, og rektangulære spiseborde i udvalget nedenfor. Se det store udvalg igennem herunder, og find netop det spisebord, som passer bedst til jeres hjem. Uanset hvilket spisebord du vælger, vil det med garanti være en vigtig del af dit hjem og skabe en varm og indbydende atmosfære.


Designer spiseborde fra kendte brands


Spisestuen udgør hjertet af hjemmet, og derfor er det vigtig at man finder sig et spisebord, som passer godt ind med resten af den stil, man har i huset. Det er ikke kun selve bordet, der skaber atmosfæren i spisestuen. Med de rette spisebordsstole, såsom y-stole, Nestor stole, Trinidad stole eller nogle andre designerstole, kan man skabe det helt perfekte spisested for familien. Ud over at spisebordet selvfølgeligt skal se godt ud, så er det også vigtigt at det er i god kvalitet, således du kan få glæde af det de næste mange år. De krav kan du med rette have til dit næste spisebord, og det er også grunden til at vores udvalg er nøje udvalgt, således det består af nogle af de fedeste spiseborde, der er blevet designet gennem årene.

Står du og mangler et nyt design spisebord, så er du havnet det rigtige sted. Hos os kan du både finde et klassisk Piet Hein spisebord, et farverigt Hay spisebord, et moderne spisebord fra Montana og et skulpturelt Gubi spisebord. Med andre ord, kan du finde et stort udvalg af spiseborde her på siden.

Spiseborde kommer i et utal af forskellige designs, materialer og størrelser, og det er vigtigt at du overvejer, hvilke behov dit spisebord skal leve op til. Der er forskel på, hvad de forskellige designere har lagt vægt, men uanset om du vælger et Wegner spisebord, Børge Mogensen spisebord eller et Poul Kjærholm spisebord, så går du aldrig galt i byen i forhold til smukt design og er garanteret et funktionelt spisebord.Vælg det helt rigtige spisebord


Er du på udkig efter et nyt spisebord, så kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser inden. Der er mange afgørende elementer, der spiller ind, når man skal vælge det helt rigtige spisebord. Der er både praktiske ting såsom størrelse, form og materiale, som man skal tage stilling til. Derudover betyder designet også meget. Det er vigtigt, at man synes om sit bord og at det passer ind i resten af husets indretning. Her på siden finder du spiseborde i et væld af forskellige designs, former, størrelser og materiale. Derfor kan du helt sikkert finde dit næste spisebord hos os.Stort eller lille spisebord


Når du skal vælge et spisebord, kan det være en god idé at få afklaret, hvor stort spisebordet skal være og hvor meget plads man har til spisebordet i hjemmet. Hvilket spisebord du ender med at vælge, bør afhænge af flere faktorer. Start med at få afklaret, hvor mange personer, der skal kunne være ved spisebordet. På den måde kan du lettere finde ud af, hvor stort spisebordet skal være. I mange tilfælde er det spisestuen, der sætter rammerne for, hvor stort spisebordet kan være. Derfor bør du gøre op med dig selv, om du ønsker et bord, der fylder det meste af spisestuen eller om du ønsker en masse luft omkring bordet.Spisebord med udtræk eller tillægsplade


Har du en mindre lejlighed, og ved at et lille spisebord er det rette valg for dig, men alligevel har brug for et spisebord til 6 personer eller flere i ny og næ? Så er et spisebord med udtræk helt sikkert noget for dig. Fordelen ved et spisebord med udtræk eller tillægsplader er både muligheden for at forlænge bordet men samtidig også muligheden for at skabe mere plads ved at fjerne udtrækket eller tillægspladerne på tidspunkter, hvor man ikke behøver et stort bord.

Små spiseborde kan let blive større, hvis du vælger et spisebord med tillægsplader eller udtræk. I hverdagen er det typisk ikke nødvendigt med et spisebord til 8 personer, men holdes der fødselsdag, festlige lejligheder, jul eller andre begivenheder kan det altså være virkelig rart, at du kan udvide dit spisebord, så der kan være plads til mange gæster. Et bord med tillægsplader eller udtræk er en god løsning, hvis du ikke ønsker et alt for stort spisebord, men alligevel har brug for plads til flere personer. Det er især godt at have, hvis man bor i en lille lejlighed eller har en lille spisestue, men samtidig ønsker at kunne have muligheden for at invitere familie og venner på en god middag.

FDB møbler har lavet flere spiseborde med udtræk, og du vil både finde runde spiseborde med udtræk, og firkantede borde med tillægsplader til. Husk at der er mange muligheder for at udvide dit spisebord, og du bør overveje, hvilken løsning der matcher dit behov bedst.Firkantet eller rundt spisebord?


Udover designet på dit nye spisebord, bør du også overveje formen. Ønsker et rundt spisebord eller firkantet spisebord?

Fordelen ved runde borde er, at alle ved bordet kan se hinanden, og derfor giver et rundt bord en mere intim stemning, og har du en lille spisestue vil det også give mere luft i rummet. Du kan både finde et lille og stort rundt spisebord her på siden - der er et til enhver størrelse bolig.

Der er dog også mange fordele ved at vælge et firkantet bord. Det er noget lettere at finde rundt i, hvor mange personer der er plads til. Har du en meget stor spisestue, vil et langt spisebord også være med til at fylde rummet ud. Det kan være lettere at finde et stort spisebord, der er firkantet fremfor rundt. Hvis du vil have en blanding, kan du også gå med et ovalt spisebord, der rigtig fint kombinerer fordelene ved det helt runde og helt firkantede bord.

Udover formen kan du også overveje, om det skal være et bredt eller smalt spisebord. Rummet vil sætte nogle naturlige begrænsninger for, hvor langt og bredt dit spisebord kan være, så sørg for at lave en opmåling inden du vælger, og medtænk at man skal kunne sætte sig på stolen, uden at ramle ind i vægge eller døre.Spisebord i træ, marmor eller linoleum?


Når der skal vælges et spisebord, er det vigtigt at tænke over, hvad der passer bedst til dine behov og din stil. Træ er et klassisk valg, der passer godt ind i de fleste boliger, mens marmor borde giver et mere moderne udtryk.

Designet er som nævnt vigtigt, når du skal finde dit nye spisebord, og det er væsentligt at overveje om du ønsker et marmor spisebord, spisebord i træ eller et spisebord i linoleum. Der findes spiseborde i et væld af forskellige designs, alt fra klassiske til moderne til unikke designer spiseborde så du kan være sikker på at finde et bord, der passer ind i din indretning.

Materialet udgør en stor del af designet, og der er forskel på, hvordan de forskellige materialer skal behandles. De fleste synes et spisebord i træ er lækkert og smukt at kigge på, men ofte kræver det også lidt vedligeholdelse, som en gang olie i ny og næ. Det skal du selvfølgelig være opmærksom på, hvis du vælger et spisebord i træ. Er du alligevel helt forelsket i de smukke træ spiseborde, kan du med fordel gå på udkig efter et &tradition spisebord. Her kan du blandt andet finde det smukkeste spisebord i eg eller valnød, som helt sikkert vil pynte flot i din spisestue.

Ønsker du et bord, der er helt vedligeholdelsesfrit kan du vælge et linoleum spisebord, der ikke kræver andet end en fugtig klud for at få overfladen pæn igen.
Spiseborde i linoleum findes i et hav af farver. Du kan både finde et klassisk hvidt spisebord, et råt sort spiseborde eller kaste dig ud i spændende farver som grøn eller blå.

Dit valg af spisebord bør afhænge af, hvad dine behov til bordet er. Uanset stil og bolig har vi i udvalget et spisebord til enhver smag. Derfor kan du med garanti finde det rette spisebord i udvalget.Ofte stillede spørgsmålHvad er de mest almindelige materialer til spiseborde?

De mest almindelige materialer til spiseborde er træ, stål og glas. Træ er et naturmateriale, der både er robust og som kan forskellige designs alt efter hvordan træet er behandlet. Stål giver et industrielt look mens glas giver et mere moderne look.Hvad er forskellen på et rundt spisebord og et rektangulært spisebord?

En af de mest markante forskelle mellem et rundt og et rektangulært spisebord er formen på spisebordene. Derudover er runde spiseborde ofte mere hyggelige og uformelle mens rektangulære spiseborde er mere formelle og funktionelle. Runde borde kræver langt mindre plads end rektangulære spiseborde.Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et spisebord?

Der er flere ting, du skal overveje, når du vælger et spisebord. Først og fremmest er det vigtigt at tænke på størrelsen herunder hvor mange der skal sidde ved det og hvor meget luft der kommer til at være omkring det. Dernæst bør du overveje, hvilke behov du har til bordet og hvordan bordet skal se ud.Hvor kan man købe designer spiseborde?

Designer spiseborde kan købes mange forskellige steder. Du finder blandt andet et flot udvalg af designer spiseborde hos Jacobsen Plus. Her er der både mulighed for at finde små og store spiseborde og runde og firkantede spiseborde. Du kan også finde spiseborde i forskellige materialer og designs. Designer spisebordene er designet af nogle af Danmarks største designere og derfor er du garanteret høj kvalitet og et tidløst design, som gør, at spisebordet kan indgå i indretningen i mange år frem.
Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af borde, så du kan skabe en sammenhængende og stilren indretning.

Indkøbskurv