Spiseborde

Spisestuen er i mange danske hjem hjertet af huset, og man tilbringer tid ved sit spisebord stort set hver dag. Placeringen af ens spisebord er ofte meget centralt i huset, hvilket betyder at den også trækker meget opmærksomhed. Du kan finde et spisebord fra designere som Piet Hein, Børge Mogensen, HAY og mange flere, og disse store navne vidner om den gennemgående kvalitet, som går hånd i hånd med de smukke kreationer. Se det store udvalg igennem herunder, og find netop det spisebord, som passer bedst til jeres hjem.


Spiseborde fra kendte brands

Spisestuen udgør hjertet af hjemmet, og derfor er det vigtig at man finder sig et spisebord, som passer godt ind med resten af den stil man har i huset. Ud over at spisebordet selvfølgeligt skal se godt ud, så er det også vigtigt at det er i god kvalitet, således du kan få glæde af det de næste mange år. De krav kan du med rette have til dit næste spisebord, og det er også grunden til at vores udvalg er nøje udvalgt, således det består af nogle af de fedeste spiseborde, der er blevet designet gennem årene.

Står du og mangler et nyt design spisebord, så er du havnet det rigtige sted. Hos os kan du både finde et klassisk Piet Hein spisebord, et farverigt Hay spisebord og et skulpturelt Gubi spisebord.

Spiseborde kommer i et utal af forskellige designs, materialer og størrelser, og det er vigtigt at du overvejer, hvilke behov dit spisebord skal leve op til. Der er forskel på, hvad de forskellige designere har lagt vægt, men uanset om du vælger et Wegner spisebord, Børge Mogensen spisebord eller et Poul Kjærholm spisebord, så går du aldrig galt i byen i forhold til smukt design.

Firkantet eller rundt spisebord?


Udover designet på dit nye spisebord, bør du også overveje formen. Ønsker et rundt spisebord eller firkantet spisebord?

Fordelen ved runde borde er, at alle ved bordet kan se hinanden, og derfor giver et rundt bord en mere intim stemning, og har du en lille spisestue vil det også give mere luft i rummet. Du kan både finde et lille og stort rundt spisebord her på siden - der er et til enhver størrelse bolig.

Der er dog også mange fordele ved at vælge et firkantet bord. Det er noget lettere at finde rundt i, hvor mange personer der er plads til. Har du en meget stor spisestue, vil et langt spisebord også være med til at fylde rummet ud. Det kan være lettere at finde et stort spisebord, der er firkantet fremfor rundt. Hvis du vil have en blanding, kan du også gå med et ovalt spisebord, der rigtig fint kombinerer fordelene ved det helt runde og helt firkantede bord.

Udover formen kan du også overveje, om det skal være et bredt eller smalt spisebord. Rummet vil sætte nogle naturlige begrænsninger for, hvor langt og bredt dit spisebord kan være, så sørg for at lave en opmåling inden du vælger, og medtænk at man skal kunne sætte sig på stolen, uden at ramle ind i vægge eller døre.

Spisebord med udtræk eller tillægsplade


Har du en mindre lejlighed, og ved at et lille spisebord er det rette valg for dig, men alligevel har brug for et spisebord til 6 personer i ny og næ? Så er et spisebord med udtræk helt sikkert noget for dig.

Små spiseborde kan let blive større, hvis du vælger et spisebord med tillægsplader eller udtræk.

I hverdagen er det typisk ikke nødvendigt med et spisebord til 8 personer, men holdes der fødselsdag, jul eller andre begivenheder kan det altså være virkelig rart, at du kan udvide dit spisebord.

FDB møbler har lavet flere spiseborde med udtræk, og du vil både finde runde spiseborde med udtræk, og firkantede borde med tillægsplader til.

Husk at der er mange muligheder for at udvide dit spisebord, og du bør overveje, hvilken løsning der matcher dit behov bedst.

Spisebord i træ, marmor eller linoleum?


Designet er som nævnt vigtigt, når du skal finde dit nye spisebord, og det er væsentligt at overveje om du ønsker et marmor spisebord, spisebord i træ eller et spisebord i linoleum.

Materialet udgør en stor del af designet, og der er forskel på, hvordan de forskellige materialer skal behandles. De fleste synes et spisebord i træ er lækkert og smukt at kigge på, men ofte kræver det også lidt vedligeholdelse, som en gang olie i ny og næ. Det skal du selvfølgelig være opmærksom på, hvis du vælger et spisebord i træ.

Er du alligevel helt forelsket i de smukke træ spiseborde, kan du med fordel gå på udkig efter et &tradition spisebord. Her kan du blandt andet finde det smukkeste spisebord i eg eller valnød, som helt sikkert vil pynte flot i din spisestue.

Ønsker du et bord, der er helt vedligeholdelsesfrit kan du vælge et linoleum spisebord, der ikke kræver andet end en fugtig klud for at få overfladen pæn igen.

Spiseborde i linoleum findes i et hav af farver. Du kan både finde et klassisk hvidt spisebord, et råt sort spiseborde eller kaste dig ud i spændende farver som grøn eller blå.Uanset din stil og bolig har vi i udvalget et spisebord til enhver smag.
Indkøbskurv