Sofaborde

Sofaborde er en vigtig del af enhver stue og kan have mange funktioner. Ingen stue er komplet uden et sofabord. Men et sofabord er på ingen måde bare et bord. Gennem tiden er boligindretning blevet en mere og mere integreret del af os danskere, og sofaborde er et af de punkter, hvor man virkelig kan præge sin stue. Ofte er sofaborde nogle store møbler, så det er vigtigt at man finder sig et sofabord, som passer ind i den stil man har i resten af huset, og som skaber den stemning man gerne vil have i stuen. Gennem tiden har der været mange designere som har lavet deres bud på, hvordan det perfekte sofabord skal se ud, men få har mestret det i samme grad, som designerne du finder i udvalget herunder. Her kan du eksempelvis finde sofaborde fra Finn Juhl, Fritz Hansen, Audo Copenhagen og mange flere. Uanset om du er på udkig efter et klassisk sofabord af træ eller et moderne sofabord af glas, så kan du med garanti finde det bord du leder efter herunder. Se de mange smukke sofaborde igennem herunder, og find netop din favorit i dag.


Før DKK 3.795,00
Se varianter
Før DKK 35.999,00
Bestillingsvare
Før DKK 2.690,00
Se varianter
Før DKK 1.899,00
Se varianter
Før DKK 3.795,00
Se varianter
Sofaborde i smukke designs fra kendte brands

Et smukt sofabord er en vigtig del af indretningen i stuen, og et designer sofabord vil med garanti pynte i enhver bolig. Uanset om du er på jagt efter et elegant Gubi sofabord eller et af de mange &tradition sofaborde, finder du et stort udvalg fra kendte designere og brands her hos os.

Vi har et stort udvalg af sofaborde i dansk design, som du vil kunne have mange år frem uden at det går af mode. Du finder blandt andet pk61, som er et ikonisk Poul Kjærholm sofabord, et lækkert Ferm Living sofabord og et moderne Fritz Hansen sofabord.

Et stuebord er ofte placeret helt centralt i stuen, og det kan ikke undgås at der bliver lagt mærke til det. Derfor er det også vigtigt, at designet på sofabordet matcher din indretning, men selvfølgelig også det praktiske behov.

Om du er til et lille rundt Mater sofabord eller et stort firkantet Muuto sofabord er helt op til dig - vi har begge dele og meget mere i vores udvalg!

Sofaborde i mange størrelser og former


Hos os finder du sofaborde i et utal af forskellige former og størrelser. Med et Hay sofabord kan du finde lige den form og størrelse du ønsker. Fra Hay finder du både et stort kvadratisk sofabord til den størrer stue, og et lille rundt sofabord til den mindre lejlighed.

Rummet og størrelsen på din sofa, vil sætte nogle naturlige begrænsninger for, hvor stort dit sofabord skal være, og du bør huske at opmåle inden du køber dit nye sofabord.

Du kan med fordel placerer flere små sofaborde sammen, og opnå et personligt og unikt look. Runde sofaborde kan desuden bruges mange steder i boligen, og du kan eksempelvis bruge en mindre udgave i soveværelset som natbord.

Har du mange ting i din bolig og mangler plads, kan du med fordel finde et sofabord med opbevaring, det kan eksempelvis være i form af et sofabord med hylde.

Uanset om du er på jagt efter et firkantet sofabord eller et ovalt sofabord, så finder du det her på siden.

Sofaborde i marmor, træ og glas


Hos os finder du nogle virkelig specielle sofaborde, og der er helt sikkert også et der vil matche din personlige stil. Elsker du et luksuriøst look, er et marmor sofabord eller glas sofabord helt sikkert noget for dig, mens et sofabord i hvid eller sort vil være et mere minimalistisk og simpelt valg.

Elsker du træ og naturen, kan du også vælge et sofabord i træ. De kan dog have mange forskellige udtryk, alt efter hvilken træsort og design sofabordet har. Et sofabord i eg kan både være ganske enkelt, men kan også være designet som mere rustikke sofaborde.

Wegner sofabord, Børge Mogensen sofabord, Piet Hein sofabord eller Finn Juhl sofabord? Alle har hver deres unikke udtryk og design, og uanset hvilket du vælger, er du sikret et virkelig flot sofabord til din stue.


Gå på opdagelse i det store udvalg af designer sofaborde, og find din favorit her hos os. Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af borde, så du kan skabe en sammenhængende og stilren indretning.
Indkøbskurv