Soveværelse

Søvn er vigtig for vores velvære, og derfor har soveværelsets indretning og udtryk stor betydning. Det skal ikke være overdekoreret, men indgyde til ro og afslapning, der skal være en hyggelig atmosfære, som kan opnås med den rette, afdæmpede belysning, og det skal komme til udtryk i alt sin enkelthed, så vi ikke føler os aktiverede, når vi lægger os i sengen. Farvetemaet skal gerne være gennemført, og bløde materialer skal sørge for et gennemført udtryk. Hygge er altså stikordet, når du indretter dit soveværelse, og hos JacobsenPlus vil vi gerne hjælpe dig. Vi har derfor en lang række designmuligheder til soveværelset. I vores sortiment finder du fx lækre og bløde tekstiler samt puder, der kan skabe et beroligende udtryk, lamper der kan give en afdæmpet belysning og lænestole med perfekte muligheder for afslapning. Du kan desuden finde gulvtæpper, der forkæler dine fødder og lysestager, der skaber en hyggelig stemning alt sammen i en perfekt symfoni, der omfatter et både æstetisk og brugbart udtryk. Lad dig inspirere af vores store udvalg og skab den soveværelsesindretning, du drømmer om.

Vi bruger ca. ⅓ af vores liv på at sove. Og derfor bør du give dit soveværelse mindst lige så meget opmærksomhed som de andre rum i hjemmet. Sørg derfor for at skabe et luftigt rum med god plads. For mange nipsting og møbler kan give en indetrængt følelse og brug neutrale farver, der kan skabe ro. De vilde indretningsprojekter bør du gemme til fx stuen eller køkkenet. Soveværelset er det mest private rum, der findes i dit hjem, derfor bør du også føre din personlighed til indretningen. Tilføj nogle af dine favoritter, så du føler dig tryg og godt tilpas i rummet, så bliver din søvn bedre, og du vil føle dig mere energisk, motiveret og udhvilet, når du står op om morgenen.

Tænk også på de forskellige højder, der findes i soveværelset. Har du fx en høj seng, bør du overveje lavere sengeborde samt hylder, der sidder i en god højde. Det skaber en god dybde i rummet, og det vil øjeblikkeligt skabe en følelse af overskud. Det betyder også, at du kan tillade dig at fylde flere møbler ind i rummet. Det være sig for eksempel praktiske opbevaringsmetoder til dit tøj. Møblerne skal dog forene det funktionelle med det æstetiske, så du skaber et godt sovemiljø i nogle skønne omgivelser.

Indkøbskurv