Daybed

Vores daybeds kommer fra nogle af de absolut førende mærker inden for feltet, hvilket sikrer den altid høje kvalitet. Derudover får du en høj æstetisk standard. Det bedste ved en daybed er og bliver dog den fantastiske komfort du får. Læg dig ned og drøm dig væk fra hverdagens stress med en af disse smukke daybeds i dag. Hvis du har spørgsmål til vores daybeds, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi sammen finde den helt rigtige daybed til dig. Du er også altid velkommen til at komme ned og prøve en af dem, og mærke den fantastiske fornemmelse det er at smide sig i en lækker daybed.


Mere om designer daybeds

Her finder du et sortiment af nogle af markedets absolut pæneste og bedste daybeds. Med en daybed får du design helt ind i stuen, men du får design som er mere behageligt og komfortabelt end de fleste andre møbler.

Daybeds fra kendte brands som Ferm Living, Fritz Hansen og Cane-line, vil pryde ethvert hjem med smukt design og give dig mulighed for velfortjent afslapning.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af skønne daybeds, og find den der matcher din smag og indretningsstil.

Daybeds til alle boligens rum

En daybed er et fantastisk møbel, der kan bruges i alle rum i boligen. Skab et ekstra område til afslapning i stuen eller køkkenet med en PK80 Fritz Hansen daybed. Med mulighed for at vælge denne daybed i flere forskellige læderpolstringer, har Poul Kjærholm designet en daybed, der kan passe ind i alle indretninger og variere i udtryk efter hvilken læder variant du vælger.

Daybeds er dog ikke kun fantastiske i stuen eller køkken-alrummet, men du kan også bruge en smuk daybed som gæsteseng, hvor der her er mange muligheder for at skabe et gæsteværelse, der oser af luksus. I vores udvalg finder du blandt andet en dobbelt daybed, som vil fungerer perfekt som en gæsteseng, hvor der er plads til to personer.

Ønsker du en multifunktionel daybed, er en Børge Mogensen Daybed et godt valg. Her får du et stilrent og elegant møbel og den flotte daybed kan suppleres op med specialdesignet ryghynder og nakkestøtte, så daybeden også kan benyttes som sovesofa. Det perfekte multifunktionelle møbel til gæsteværelset og stuen!

Er du i stedet på udkig efter en udendørs daybed, kan du også finde en lækker daybed til terrassen, altanen eller haven i vores sortiment, så du kan nyde din daybed udenfor på en lun sommerdag.

For ekstra komfort kan du også gå på opdagelse i udvalget af daybeds med ryglæn og armlæn, som kan give en ekstra behagelig siddeplads i stuen.

Find din nye designer daybed

I søgningen på din nye daybed, vil du finde daybeds i mange forskellige materialer, størrelser og farver.

Daybed i træ vil egne sig særdeles godt til den skandinaviske indretning, hvor træ er med til at bløde rummet op og skabe en varm og hyggelig stemning. Det samme gør sig gældende med daybeds i læder, og her finder du mange forskellige læderfarver heriblandt sort, cognac og beige, som alle giver hver sit unikke udtryk til boligen.

Drømmer du om en minimalistisk daybed, så er en Ferm Living daybed måske noget for dig. De smukke og enkle daybeds kommer i sort metal stel og du kan vælge hynden i flere forskellige varianter, heriblandt en klassisk grå farve.


Der er en daybeds til alle indretninger hos Jacobsen Plus og vi håber også du finder en der matcher dig!
Indkøbskurv