Daybed

Er du på udkig efter en smuk daybed, der kan pryde på gæsteværelset, kontoret eller i stuen? Så er du landet på den rigtige side! En daybed er en fantastisk og alsidig møbeltype, der kan bruges til at tilføje stil og komfort til ethvert rum. Vores daybeds kommer fra nogle af de absolut førende brands inden for feltet, hvilket sikrer den altid høje kvalitet. Find blandt andet daybeds fra brands som Cane-line, Ferm Living, Carl Hansen & Søn og mange flere. Derudover får du en høj æstetisk standard. Det bedste ved en daybed er og bliver dog den fantastiske komfort, du får. Læg dig ned og drøm dig væk fra hverdagens stress med en af disse smukke daybeds i dag. Giv din stue eller dit kontor nyt liv med en flot og kvalitetsrig daybed. Uanset hvor du placerer din daybed, vil den helt sikkert tilføje en stilren atmosfære til hjemmet. Kig det smukke udvalg igennem og find din favorit! Hvis du har spørgsmål til vores daybeds, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi sammen finde den helt rigtige daybed til dig. Du er også altid velkommen til at komme ned og prøve en af dem, og mærke den fantastiske fornemmelse det er at smide sig i en lækker daybed.


Før DKK 131.999,00
Se varianter
Før DKK 26.895,00
Bestillingsvare
Før DKK 53.300,00
Se varianter
Før DKK 32.595,00
Se varianter
Før DKK 19.379,00
Se varianter
Før DKK 34.995,00
Bestillingsvare
MERE OM DESIGNER DAYBEDS


Her finder du et sortiment af nogle af markedets absolut fineste og bedste daybeds. Med en daybed får du design helt ind i stuen, men du får design som er mere behageligt og komfortabelt end de fleste andre møbler.
Ikke nok med, at en daybed er et alsidigt møbel, så er det også et moderne møbel som i den grad gør sin entré i de moderne, danske hjem, hvor der hersker en skandinavisk indretning. Daybeds fra kendte brands som Ferm Living, Fritz Hansen og Cane-line, vil pryde ethvert hjem med smukt design og give dig mulighed for velfortjent afslapning. Det tidløse design kan nemt kombineres med andre møbler i din bolig, da de daybeds du finder her hos har et enkelt udtryk. Daybeds er med deres enkle design også med til at skabe et elegant udtryk ligegyldigt hvor du placerer dem.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af skønne daybeds, og find den der matcher din smag og indretningsstil.Daybeds til alle boligens rum


En daybed er et fantastisk, multifunktionelt møbel, der kan bruges i alle rum i boligen. Skab et ekstra område til afslapning i stuen eller køkkenet med en PK80 Fritz Hansen daybed. Med mulighed for at vælge denne daybed i flere forskellige læderpolstringer, har Poul Kjærholm designet en daybed, der kan passe ind i alle indretninger og variere i udtryk efter hvilken læder variant du vælger. Du kan også udfordre den traditionelle sofa med en flot daybed med en lækker plaid og skabe et moderne udtryk i stuen.

Daybeds er dog ikke kun fantastiske i stuen eller køkken-alrummet, du kan også bruge en smuk daybed som gæsteseng, hvor der her er mange muligheder for at skabe et gæsteværelse, der oser af luksus. I vores udvalg finder du blandt andet en dobbelt daybed, som vil fungerer perfekt som en gæsteseng til overnattende gæster, hvor der er plads til to personer. Du kan også med fordel placere en daybed i et minimalistisk design i dit walk in closet for at skabe et luksuriøst og eksklusivt look.

Ønsker du en multifunktionel daybed, er en Børge Mogensen Daybed et godt valg. Her får du et stilrent og elegant møbel og den flotte daybed kan suppleres op med specialdesignet ryghynder og nakkestøtte, så daybeden også kan benyttes som sovesofa. Det perfekte multifunktionelle møbel til gæsteværelset og stuen!

Er du i stedet på udkig efter en udendørs daybed, kan du også finde en lækker daybed til terrassen, altanen eller haven i vores sortiment, så du kan nyde din daybed udenfor på en lun sommerdag.

For ekstra komfort kan du også gå på opdagelse i udvalget af daybeds med ryglæn og armlæn, som kan give en ekstra behagelig siddeplads i stuen.Find din nye designer daybed


I søgningen på din nye daybed, vil du finde daybeds i mange forskellige materialer, størrelser og farver.

Daybed i træ vil egne sig særdeles godt til den skandinaviske indretning, hvor træ er med til at bløde rummet op og skabe en varm og hyggelig stemning. Det samme gør sig gældende med daybeds i læder, og her finder du mange forskellige læderfarver heriblandt sort læder, cognac og beige, som alle giver hver sit unikke udtryk til boligen.

Drømmer du om en minimalistisk daybed, så er en Ferm Living daybed måske noget for dig. De smukke og enkle daybeds kommer i sort metal stel og du kan vælge hynden i flere forskellige varianter, heriblandt en klassisk grå farve.Ofte stillede spørgsmålHvad måler en daybed?

Daybeds kan have forskellige mål alt efter hvilken designer og hvilket brand der står bag de forskellige daybeds. Hos Jacobsen Plus finder du de fleste daybeds i målene 190 cm x 80 cm x 42 cm, som også er de daybeds, man eventuelt kan bruge som gæsteseng. Størrelsen på en daybed variere alt efter hvilket formål daybeden har.Er der forskel på daybeds?

Hos Jacobsen Plus finder du daybeds, der er designet af vidt forskellige designere og brands. Derfor kan du i udvalget finde daybeds i forskellige materialer, designs og prisniveauer. Når du skal finde din kommende daybed, bør du overveje, hvilke behov daybeden skal opfylde for at kunne indgå i din indretning.Hvor kan jeg placere en daybed?

En daybed er et alsidigt møbel, som både kan bruges som gæsteseng, en ekstra siddeplads eller til afslapning. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser for, hvad en daybed kan bruges til, og hvor den kan stå. Du kan derfor placere en daybed i alle boligens inde- og uderum.Hvor kan man købe daybeds?

Du finder et stort udvalg af smukke, komfortable daybeds til ethvert formål hos Jacobsen Plus. De daybeds som du finder hos Jacobsen Plus er fremstillet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos Jacobsen Plus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre kategorier og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.Der er en daybed til mange forskellige indretninger hos Jacobsen Plus og vi håber også du finder en der matcher dig!
Indkøbskurv