Vitra

På denne side finder du vores store udvalg af lækre Vitra møbler. Den høje kvalitet kommer til udtryk ved, at Vitra har en designfilosofi der bygger på forståelsen af at: “Forholdet mellem rum og interiør har stor indflydelse på menneskers motivation, inspiration og helbred”. Trods den høje kvalitet, bliver der ikke gået på kompromis med aspekter som komfort og funktion. For Vitra er disse en helt naturlig del af møblernes design. Gå på opdagelse i hele vores udvalg af Vitra møbler herunder, og find dit nye yndlings møbel. Har du øje for kvalitet, komfort og design vil Vitra være lige noget for dig.


OM VITRA


Vitra, der er en schweizisk designvirksomhed, har siden 1953 designet og produceret lækre møbler af højeste kvalitet. Intet møbel Vitra designer er tilfældigt. Der lægges nemlig i alle møbler vægt på at stimulere, inspirere og motivere brugeren. Vitra møbler er perfekte til den kræsne forbruger, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller komfort. Vitras sortiment af møbler og møbeltilbehør favner bredt. Hos Jacobsen Plus har vi valgt at have fokus på blandt andet deres Eames serie, der indeholder både spisebordsstole, kontorstole og lounge stole.

LÆN DIG TILBAGE I EN VITRA STOL


En Vitra stol kan findes i mange forskellige design, udtryk og modeller, der hver i sær her deres unikke udtryk. Uanset hvilken stol fra Vitra der vælges er kvalitet, design og funktionalitet altid klare prioriteter. Det giver dig en holdbar stol, der kan bruges i årtier. Vitra er især kendt for den ikoniske Eames serie, hvor blandt andet Vitra Eames DSW skalstolen er at finde. Den er perfekt som både spisebordsstol, cafe- eller mødestol, har et tidløst design og kan vælges i mange forskellige farver. I udvalget findes også Vitra kontorstol i Eames serien både med og uden armlæn og den legendariske Eames Lounge Chair, der er en af verdens mest komfortable lænestole.

UNIKKE VITRA DESIGN


Udover de ikoniske Vitra stole finder du hos Jacobsen Plus også de fine Wooden Doll træfigurer, der har inspiration fra kærligheden til traditionelt legetøj, kunsthåndværk og folkekunst. Hver især har de deres helt eget udtryk og kan stå til smukt skue i alt fra børneværelset til reolen i stuen.

I udvalget findes også møbler som Vitra sofabord, reol og skrivebord. Uanset om du er på jagt efter den perfekte multifunktionelle reol eller et tidløst sofabord, der kan pryde stuen er Vitra kendetegnet ved et unikt design udført i slidstærke materialer med utrolig lang holdbarhed. Til entreen, børneværelset eller soveværelset vil Hang it All knagerækken give et flot spil på væggen og give plads til alt fra tasker, net og jakker.

Gå på opdagelse i udvalget og find netop det Vitra design der matcher din bolig.
Indkøbskurv