Vitra

På denne side finder du vores store udvalg af lækre Vitra møbler. Den høje kvalitet kommer til udtryk ved, at Vitra har en designfilosofi, der bygger på forståelsen af at: “Forholdet mellem rum og interiør har stor indflydelse på menneskers motivation, inspiration og helbred”. Trods den høje kvalitet, bliver der ikke gået på kompromis med aspekter som komfort og funktion. Vitra er kendt for deres samarbejde med en lang række talentfulde designere, der tilsammen repræsenterer en bred vifte af stilarter og visioner. Dette gør, at Vitra møbler passer perfekt ind i en lang række forskellige hjem og rum, uanset din personlige stil og præferencer. Vitra møbler er designet med fokus på at skabe en harmonisk balance mellem form og funktion, og dette resulterer i produkter, der ikke bare ser godt ud, men også er praktiske og komfortable at bruge. Har du øje for kvalitet, komfort og design, vil Vitra være lige noget for dig. Gå på opdagelse i hele vores udvalg af Vitra møbler herunder, og find dit nye yndlings møbel.


Før DKK 2.850,00
Se varianter
Før DKK 5.350,00
Bestillingsvare
Før DKK 50.820,00
Se varianter
Før DKK 350,00
Se varianter
Før DKK 2.690,00
Se varianter
Før DKK 13.700,00
Bestillingsvare
Før DKK 2.750,00
Se varianter
OM VITRA


Vitra, der er en schweizisk designvirksomhed, har siden 1953 designet og produceret lækre møbler af højeste kvalitet. Intet møbel Vitra designer er tilfældigt. Der lægges nemlig i alle møbler vægt på at stimulere, inspirere og motivere brugeren. Vitra møbler er perfekte til den kræsne forbruger, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller komfort. Vitras sortiment af møbler og møbeltilbehør favner bredt. Hos Jacobsen Plus har vi valgt at have fokus på blandt andet deres Eames serie, der indeholder både spisebordsstole, kontorstole og lounge stole.

LÆN DIG TILBAGE I EN VITRA STOL


En Vitra stol kan findes i mange forskellige design, udtryk og modeller, der hver i sær her deres unikke udtryk. Uanset hvilken stol fra Vitra der vælges er kvalitet, design og funktionalitet altid klare prioriteter. Det giver dig en holdbar stol, der kan bruges i årtier. Vitra er især kendt for den ikoniske Eames serie, hvor blandt andet Vitra Eames DSW skalstolen er at finde. Den er perfekt som både spisebordsstol, cafe- eller mødestol, har et tidløst design og kan vælges i mange forskellige farver. I udvalget findes også Vitra kontorstol i Eames serien både med og uden armlæn og den legendariske Eames Lounge Chair, der er en af verdens mest komfortable lænestole.

UNIKKE VITRA DESIGN


Udover de ikoniske Vitra stole finder du hos Jacobsen Plus også de fine Wooden Doll træfigurer, der har inspiration fra kærligheden til traditionelt legetøj, kunsthåndværk og folkekunst. Hver især har de deres helt eget udtryk og kan stå til smukt skue i alt fra børneværelset til reolen i stuen.

I udvalget findes også møbler som Vitra sofabord, reol og skrivebord. Uanset om du er på jagt efter den perfekte multifunktionelle reol eller et tidløst sofabord, der kan pryde stuen er Vitra kendetegnet ved et unikt design udført i slidstærke materialer med utrolig lang holdbarhed. Til entreen, børneværelset eller soveværelset vil Hang it All knagerækken give et flot spil på væggen og give plads til alt fra tasker, net og jakker.

Kort om VitraHvad laver Vitra?
Vitra har siden 1953 designet og produceret kvalitetsrigt interiør. Vitra laver alt fra møbler og belysning til accessories. Der er intet, der er tilfældigt, når Vitra designer og producerer et produkt. Tanken er at stimulere, inspirere og motivere brugerne. I det varierede udvalg, kan du med sikkerhed finde et eller flere produkter, som passer ind i din boligindretning.

Hvad gør Vitra til et unikt brand?
At skabe innovative produkter og koncepter med gode designere er Vitras essens. Vitra søger fortsat at skubbe grænserne for designdisciplinen ved at kombinere teknisk og konceptuel ekspertise med nutidige designeres kreativitet. For at udvikle produkter, der holder længst muligt, undgås kortvarige trends, og ikke-essentielle detaljer udelades. Æstetisk levetid kan ikke opnås uden design af høj kvalitet, overlegne fremstillingsmetoder og førsteklasses materialer.

Hvad er bestsellers fra Vitra?
Vitra er særligt kendt for den ikoniske eames-serie. Eames-serien indeholder både kontorstole, spisestole, lænestole, loungestole og gyngestole. Der er stole til enhver anledning, som alle har høj kvalitet, håndværk og æstetik til fælles. Stolenes holdbarhed og tidløse design gør dem i stand til at indgå i boligindretningen i mange år.

Hvor kan man købe Vitra?
Du finder et stort og varieret udvalg af interiør fra Vitra hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Gå på opdagelse i udvalget og find netop det Vitra design der matcher din bolig.
Indkøbskurv