Natborde

Et natbord er et must have på flere måder! Det kan være praktisk, hvis det har skuffer eller på anden måde plads til opbevaring. Derudover bidrager det til indretningen af soveværelset. Derfor er det også vigtigt, at man finder et natbord, der opfylder ens behov bedst muligt. Udvalget af natborde du finder i vores sortiment, er alle fra kendte designere, der går op i høj kvalitet, og har styr på tidens trends og tendenser. Du kan derfor roligt købe et sengebord fra os hos Jacobsen Plus, uden at gå på kompromis med hvad der er hot lige nu.

Se hele vores flotte udvalg af lækre sengeborde herunder.


Sengeborde og natborde fra kendte brands

Natborde er en vigtig del af enhver soveværelses indretning. Det er både vigtigt for det visuelle udtryk i soveværelset, også er sengeborde også en stor hjælp, når du skal aflægge din bog, et glas vand eller dine briller.

Er du på udkig efter et nyt sengebord med et design, der vil pryde din soveværelse indretning, så er du kommet det rette sted.

Hos finder du alt fra det ikoniske Montana sengebord til et stilrent By Lassen sengebord.

Uanset om du er på udkig efter et smalt sengebord til det lille soveværelse, eller et væghængt sengebord i træ, så finder du begge dele og meget mere her på siden.

Sengebord i mange former og størrelser


Natborde kan tage sig ud i særdeles mange størrelser og former. Her på siden finder du alt fra små sengeborde til væghængte sengeborde - der er noget til enhver stil og indretning.

Til små soveværelser er et lille sengebord med en skuffe perfekt, mens man i større soveværelser har mere frirum til, at vælge et stort natbord med mere opbevaringsplads. Natbordet Dream fra Montana er et klassisk og lille natbord, der vil passe perfekt ind i en minimalistisk indretning i små soveværelser. Omvendt vil et højt sengebord fra HANDVÄRK tage sig godt ud i et større soveværelse.

Nogle natborde er helt klassiske til placering på gulvet, men andre er væghængte. Et væghængt natbord er virkelig smart, hvis rummet ikke er særlig stort, og du gerne vil frigøre gulvpladsen. Nogle ligner næsten bare en væghængt skuffe, men ikke destro mindre vil de virkelig tage sig godt ud i alle soveværelser.

Uanset om dit nye natbord skal placeres på væggen eller gulvet, bør du også overveje om du bedst kan lide et klassisk firkantet natbord, eller om et rundt sengebord måske er noget for dig. Mange af møblerne i et soveværelse er ofte firkantede, og her vil et rundt sengebord bløde de skarpe linjer lidt op.

Natborde i flere materialer og farver


Natbordene du finder hos os kommer i mange forskellige materialer og farver. Et sengebord i træ vil passe godt i den skandinaviske indretning, mens et sengebord i hvid er både klassisk og minimalistisk.

Om du ønsker et natbord i træ eller et hvidt natbord er selvfølgelig helt op til dig, og det er langtfra det eneste vi tilbyder.

Er du på udkig efter et mere råt look, kan du også finde et flot sengebord i sort, mens et marmor sengebord vil give en eksklusiv hotel stemning i dit soveværelse.

Ja, mulighederne er mange og hvilket sengebord der er det allerbedste, lader vi være helt op til dig.


Vi har udvalget, så gå på opdagelse i vores lækre udvalg af skønne designer natborde.
Indkøbskurv