Natborde

Natborde er en vigtig del af ethvert soveværelse. De er en praktisk og funktionel måde at opbevare sine genstande, såsom briller, bøger og sin mobil men du opholder dig i sengen. Et natbord er et must have på flere måder! Det kan være praktisk, hvis det har skuffer eller på anden måde plads til opbevaring. Derudover bidrager det til indretningen af soveværelset. Derfor er det også vigtigt, at man finder et natbord, der opfylder ens behov bedst muligt. For at skabe en fuldendt indretning i soveværelset, kan det være en fordel at vælge natborde, der matcher resten af soveværelsets stil. Dette inkluderer både farve, stil og materialevalg. Udvalget af natborde du finder i vores sortiment, er alle fra kendte brands såsom Montana, Menu, Skagerak m.fl., der går op i høj kvalitet, og har styr på tidens trends og tendenser. Uanset om du leder efter et moderne og minimalistisk natbord eller et mere klassisk og tidløst design, kan du finde det hos JacobsenPlus. Du kan derfor roligt købe et sengebord fra os hos Jacobsen Plus, uden at gå på kompromis med hvad der trender lige nu. Se hele vores flotte udvalg af lækre sengeborde herunder og find din favorit.
Sengeborde og natborde fra kendte brands

Natborde er en vigtig del af enhver soveværelses indretning. Det er både vigtigt for det visuelle udtryk i soveværelset, også er sengeborde også en stor hjælp, når du skal aflægge din bog, et glas vand eller dine briller.

Er du på udkig efter et nyt sengebord med et design, der vil pryde din soveværelse indretning, så er du kommet det rette sted.

Hos finder du alt fra det ikoniske Montana sengebord til et stilrent By Lassen sengebord.

Uanset om du er på udkig efter et smalt sengebord til det lille soveværelse, eller et væghængt sengebord i træ, så finder du begge dele og meget mere her på siden.

Sengebord i mange former og størrelser


Natborde kan tage sig ud i særdeles mange størrelser og former. Her på siden finder du alt fra små sengeborde til væghængte sengeborde - der er noget til enhver stil og indretning.

Til små soveværelser er et lille sengebord med en skuffe perfekt, mens man i større soveværelser har mere frirum til, at vælge et stort natbord med mere opbevaringsplads. Natbordet Dream fra Montana er et klassisk og lille natbord, der vil passe perfekt ind i en minimalistisk indretning i små soveværelser. Omvendt vil et højt sengebord fra HANDVÄRK tage sig godt ud i et større soveværelse.

Nogle natborde er helt klassiske til placering på gulvet, men andre er væghængte. Et væghængt natbord er virkelig smart, hvis rummet ikke er særlig stort, og du gerne vil frigøre gulvpladsen. Nogle ligner næsten bare en væghængt skuffe, men ikke destro mindre vil de virkelig tage sig godt ud i alle soveværelser.

Uanset om dit nye natbord skal placeres på væggen eller gulvet, bør du også overveje om du bedst kan lide et klassisk firkantet natbord, eller om et rundt sengebord måske er noget for dig. Mange af møblerne i et soveværelse er ofte firkantede, og her vil et rundt sengebord bløde de skarpe linjer lidt op.

Natborde i flere materialer og farver


Natbordene du finder hos os kommer i mange forskellige materialer og farver. Et sengebord i træ vil passe godt i den skandinaviske indretning, mens et sengebord i hvid er både klassisk og minimalistisk.

Om du ønsker et natbord i træ eller et hvidt natbord er selvfølgelig helt op til dig, og det er langtfra det eneste vi tilbyder.

Er du på udkig efter et mere råt look, kan du også finde et flot sengebord i sort, mens et marmor sengebord vil give en eksklusiv hotel stemning i dit soveværelse.

Ja, mulighederne er mange og hvilket sengebord der er det allerbedste, lader vi være helt op til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Er der forskel på natborde?
Ja, der er forskel på sengebordenes størrelser, materialer, prisklasser og designs. Derudover er der også forskel på, om natbordet skal være et af de mest teknologiske på markedet, hvori der er indbygget lys og ladestation. Der kan være forskel på, om natbordene har skuffer, hylder eller bare om natbordet bare er en enkelt hylde. Den store forskel på natbordene betyder, at man bør tænke over, hvilket behov man har til natbordet, så man får købt det helt rigtige natbord.

Hvilket natbord skal jeg vælge?
Det er vigtigt, at du er klar over, hvilke behov dit natbord skal opfylde. Vil du for eksempel have et natbord, hvori du kan opbevare en bog eller briller. Skal natbordet have et bestemt look og være i et bestemt materiale. Derudover bør du også overveje, hvor meget plads du har til et natbord, da natborde kan have vidt forskellige størrelser.

Hvor kan man købe natborde?
Du finder et stort og varieret udvalg af designer natborde fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Natbordene er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Vi har udvalget, så gå på opdagelse i vores lækre udvalg af skønne designer natborde.
Indkøbskurv