Udendørsbelysning

Vi er stolte af at præsentere vores udvalg af udendørs belysning, som er en fantastisk fordel, især i den mørke del af året, hvor det kan være glat og ufremkommeligt udenfor. God udendørs belysning kan være med til at gøre vejen fra bilen til døren, og omvendt, mere sikker og tryg. Men udover den praktiske funktion, kan udendørs belysning også give din bolig et hyggeligt og indbydende udseende - for gæster såvel som beboere selv, som bydes velkommen af en oplyst indkørsel. Vores udvalg af udendørs belysning spænder bredt, og du kan derfor med garanti finde en udendørs lampe, som passer præcis til dit behov. Gå på opdagelse i det store udvalg og find den helt perfekte lampe, der kan skabe lige den udendørs belysning, du har behov for.


Før DKK 799,00
Se varianter
Før DKK 2.495,00
Se varianter
Før DKK 669,00
Se varianter
Før DKK 699,00
Se varianter
Før DKK 1.198,00
Se varianter
Designer udendørslamper med flere funktioner

Udendørslamper skaber et godt lys, så du trygt bliver fulgt fra gaden og hen til hoveddøren. Det oplyser samtidig din bolig på smukkeste vis og man føler sig velkommen når den oplyste bolig og indkørsel møder en.

Nogle af de mest ikoniske designer lamper, er også at finde i vores udvalg af udendørslamper som blandt andet AJ lampen, Louis Poulsen og PH udendørslampen.

Hvad kan en udendørslampe?


I vores udvalg af udendørslamper møder du flere forskellige former, farver og størrelser.
Du kan finde klassiske udendørs væglamper til at oplyse indkørslen, der sikre en varm velkomst når nogle ankommer til huset.

Vi tilbyder i udvalget også havelamper, der følger dig fra forhaven om i baghaven, og skaber en lun stemning på sene sommeraftener.

Fleksible udendørslamper


Vi har også et udvalg af fleksible udendørslamper, som kan hjælpe til at oplyse en mørk garage, og hvor lyset kan peges hen hvor det ønskes. Udendørslampen Nr. 217XL fra Lampe Gras er en funktionel lampe, som kan give dig lys, hvis du skal pumpe en cykel eller tjekke motorrummet på bilen.
Med en udendørslampe som denne slipper du for at finde lommelygten frem, hvis noget skal fikses udendørs når mørket er brudt frem.

En anden god og fleksibel løsning er Edison The Medium fra Fatboy, som både kan benyttes inde og ude og flyttes nemt rundt uden ledning.  


Udendørslamper bidrager til:


- Lys til de kolde måneder, så huset føles mere indbydende at komme hjem til.
- Oplyser området, så du bedre kan se hvor du går og hvad du laver
- Skaber en hyggelig stemning på terrassen om sommeren
- Lys på den flotte fasade
- Giver mulighed for at sætte et personligt præg, allerede udefra


Alle væg- og havelamper er lavet i robuste materialer, så de modstår sne, regn, sol samt høje og lave temperaturer.


Vi håber du finder en udendørslampe der matcher dit behov, og vil pryde din bolig med flot design allerede ved første øjekast. God fornøjelse i jagten på din nye udendørslampe!
Indkøbskurv