Gubi

Gubi er en dansk designvirksomhed, grundlagt i 1976 af parret Lisbeth og Gubi Olsen. Gubi producerer smukke og tidløse designermøbler og lamper, og er med tiden blevet et af Danmarks førende designbrands. Gubi er blandt andet kendt for den prisbelønnede Gubi Chair, som er udstillet på Museum of Modern Art i New York. Se blandt andet de smukke TS marmorborde fra Gamfratesi eller de populære Bestlite lamper af Robert Dudley Best. Har du spørgsmål til et andet Gubi produkt, så kontakt os venligst.


OM GUBI

Gubi er et dansk designhus, der designer og skaber belysning, møbler og boligtilbehør til hjemmet, der fortæller meningsfulde historier, der gør interiøet både varigt og tidløst. Historien bag Gubi begyndte i 1967, som var det år hvor den nuværende direktør og ejer Jacob Gubi blev født. Her grundlagde hans forældre virksomheden, der dengang primært fokuserede på at producere familiens egne møbeldesign. Gennem tiden har Jacob Gubi ført virksomheden til det den er i dag med en kreativ vision og modig intuition. Gubi samarbejder med en lang række kendte designere og nye talenter og det store designhus har i dag en gunstig position på den globale designscene. Gubi har i dag en visionær samling af boliginteriør, der både rummer gamle ikoner og nye klassikere. Gå på opdagelse blandt de stilfulde Gubi møbler eller lys boligen op med de spektakulære Gubi lamper, der vil blive blikfang i ethvert rum.

GUBI MØBLER


Fra det kendte designhus findes et udvalg af møbler, der kan tage din indretning til nye højder. En Gubi sofa såvel som stole er fremstillet med en helt særlig designæstetik, der skjuler den store kompleksitet der foregår inde i møblet. Gubi stole og sofaer er nemlig ikke blot utroligt smukke møbler, de har også en helt optimal kombination af ergonomisk funktionalitet og suveræn komfort. Gubi Beetle Chair er med sin utrolige komfort og slående organiske former en af de mest populære stole fra Gubi. Den kommer i et stort udvalg af farver, samt med og uden polstring, så du kan finde den variant der passer allerbedst til din spisestue. Udover skønne spisebordsstole fremstiller Gubi også lænestole / loungestole, som den populære Gubi Pacha Lounge Chair, der skaber de perfekte rammer for en velfortjent pause efter en lang dag.

Det er ikke kun de bløde møbler du finder fra Gubi. De fremstiller også en stort udvalg af borde, der kan bruges i alle boligens rum. Med et Gubi sofabord er du sikret smukt design i centrum af boligens måske vigtigste rum, stuen. Gubi Pedrera er et af de helt ikoniske Gubi sofaborde designet af Barba Corsini i 1955. Med den slanke bund og en smuk glasbordplade er det let at integrerer i alle boliger, hvilket højst sandsynligt er medvirkende til populariteten.

Spisestuen kan virkelig ændre karakter med et Gubi spisebord, der hurtigt vil stjæle opmærksomheden med sit elegante design. Spisebordene kommer i mange forskellige udtryk, hvorfor der er noget til enhver smag. Skab et eksklusivt look med et Gubi marmorbord eller hold det simpelt med et smukt Gubi Moon spisebord i egetræ.

GUBI LAMPER


Med en Gubi lampe kan du få lys til hele boligen. Brug en Gubi bordlampe i kontoret, på reolen i stuen eller som natbordslampe i soveværelser, eller lad dig fortrylle af en ekstravagant Gubi pendel, der vil give optimalt lys over spisebordet eller køkkenøen. Med krævende kunstnerisk udførsel og dristigt design vil Gubi lamper være et iøjnefaldende element, der med garanti vil tiltrække sig mange misundelig blikke. Gubi Multi Lite pendel er en af de mest populære lamper fra Gubi, der desuden også kommer som både elegant bordlampe og gulvlampe. Den omfavner den gylne æra af dansk design, og den karakteristiske mobile form, gør at du kan få flere lysværdier i dit rum, og skabe en helt personlig installation.

Gubi Gravity er ligeledes en af de ikoniske lampeserier, der også findes som både pendel, væg-, bord- og gulvlampe. Gubi Gravity blander diskret elegance med funktionalitet i et smukt og enkelt design.

Lad dig inspirerer af en af de mange Gubi lamper i udvalget, hvor der helt sikkert også er en model du forelsker dig i.

BOLIGTILBEHØR FRA GUBI


Fra Gubi findes også et udvalg af boligtilbehør, der kan sætte prikken over i’et i din indretning. Brug et Gubi spejl på badeværelset eller i soveværelset, der findes i mange forskellige former og farver eller lad dig inspireret af hylder og reoler, der kan bruges til opbevaring over alt i hjemmet.

Uanset om du er på jagt efter en smuk Gubi stol, elegant boligtilbehør eller flot belysning kan du lade dig inspirerer af sortimentet fra Gubi, der byder på spektakulært design i hvert enkelt møbel og alt interiør.
Indkøbskurv