Gubi

Gubi er en dansk designvirksomhed, grundlagt i 1976 af parret Lisbeth og Gubi Olsen. Gubi producerer smukke og tidløse designermøbler og lamper, og er med tiden blevet et af Danmarks førende designbrands. Med tiden er Gubi blevet et af Danmarks førende designbrands, hvor de konstant udforsker nye materialer og teknikker i deres unikke kollektioner. Gubi er blandt andet kendt for den prisbelønnede Gubi Chair, som er udstillet på Museum of Modern Art i New York. Denne ikoniske stol er et glimrende eksempel på virksomhedens dedikation til kreativitet og innovation. Se også de smukke TS marmorborde fra Gamfratesi eller de populære Bestlite lamper af Robert Dudley Best. Har du spørgsmål til et andet Gubi produkt, så kontakt os venligst.


OM GUBI


Gubi er et dansk designhus, der designer og skaber belysning, møbler og boligtilbehør til hjemmet, der fortæller meningsfulde historier, der gør interiøet både varigt og tidløst. Historien bag Gubi begyndte i 1967, som var det år hvor den nuværende direktør og ejer Jacob Gubi blev født. Her grundlagde hans forældre virksomheden, der dengang primært fokuserede på at producere familiens egne møbeldesign. Gennem tiden har Jacob Gubi ført virksomheden til det den er i dag med en kreativ vision og modig intuition. Gubi samarbejder med en lang række kendte designere og nye talenter og det store designhus har i dag en gunstig position på den globale designscene. Gubi har i dag en visionær samling af boliginteriør, der både rummer gamle ikoner og nye klassikere. Gå på opdagelse blandt de stilfulde Gubi møbler eller lys boligen op med de spektakulære Gubi lamper, der vil blive blikfang i ethvert rum.

GUBI MØBLER


Fra det kendte designhus findes et udvalg af møbler, der kan tage din indretning til nye højder. En Gubi sofa såvel som stole er fremstillet med en helt særlig designæstetik, der skjuler den store kompleksitet der foregår inde i møblet. Gubi stole og sofaer er nemlig ikke blot utroligt smukke møbler, de har også en helt optimal kombination af ergonomisk funktionalitet og suveræn komfort. Gubi Beetle Chair er med sin utrolige komfort og slående organiske former en af de mest populære stole fra Gubi. Den kommer i et stort udvalg af farver, samt med og uden polstring, så du kan finde den variant der passer allerbedst til din spisestue. Udover skønne spisebordsstole fremstiller Gubi også lænestole / loungestole, som den populære Gubi Pacha Lounge Chair, der skaber de perfekte rammer for en velfortjent pause efter en lang dag.

Det er ikke kun de bløde møbler du finder fra Gubi. De fremstiller også en stort udvalg af borde, der kan bruges i alle boligens rum. Med et Gubi sofabord er du sikret smukt design i centrum af boligens måske vigtigste rum, stuen. Gubi Pedrera er et af de helt ikoniske Gubi sofaborde designet af Barba Corsini i 1955. Med den slanke bund og en smuk glasbordplade er det let at integrerer i alle boliger, hvilket højst sandsynligt er medvirkende til populariteten.

Spisestuen kan virkelig ændre karakter med et Gubi spisebord, der hurtigt vil stjæle opmærksomheden med sit elegante design. Spisebordene kommer i mange forskellige udtryk, hvorfor der er noget til enhver smag. Skab et eksklusivt look med et Gubi marmorbord eller hold det simpelt med et smukt Gubi Moon spisebord i egetræ.

GUBI LAMPER


Med en Gubi lampe kan du få lys til hele boligen. Brug en Gubi bordlampe i kontoret, på reolen i stuen eller som natbordslampe i soveværelser, eller lad dig fortrylle af en ekstravagant Gubi pendel, der vil give optimalt lys over spisebordet eller køkkenøen. Med krævende kunstnerisk udførsel og dristigt design vil Gubi lamper være et iøjnefaldende element, der med garanti vil tiltrække sig mange misundelig blikke. Gubi Multi Lite pendel er en af de mest populære lamper fra Gubi, der desuden også kommer som både elegant bordlampe og gulvlampe. Den omfavner den gylne æra af dansk design, og den karakteristiske mobile form, gør at du kan få flere lysværdier i dit rum, og skabe en helt personlig installation.

Gubi Gravity er ligeledes en af de ikoniske lampeserier, der også findes som både pendel, væg-, bord- og gulvlampe. Gubi Gravity blander diskret elegance med funktionalitet i et smukt og enkelt design.

Lad dig inspirerer af en af de mange Gubi lamper i udvalget, hvor der helt sikkert også er en model du forelsker dig i.

BOLIGTILBEHØR FRA GUBI


Fra Gubi findes også et udvalg af boligtilbehør, der kan sætte prikken over i’et i din indretning. Brug et Gubi spejl på badeværelset eller i soveværelset, der findes i mange forskellige former og farver eller lad dig inspireret af hylder og reoler, der kan bruges til opbevaring over alt i hjemmet.

Uanset om du er på jagt efter en smuk Gubi stol, elegant boligtilbehør eller flot belysning kan du lade dig inspirerer af sortimentet fra Gubi, der byder på spektakulært design i hvert enkelt møbel og alt interiør.

Kort om GUBIHvad kendetegner GUBI?
GUBI er et designhus, der er kendt for at designe, udvikle og markedsføre en vovet og elegant samling af møbler, belysning og interiørgenstande, der giver genklang over hele kloden. GUBI’s signature vækker følelser og fortæller meningsfulde historier, der gør dem både tidløse og varige. GUBI bringer glemte ikoner fra fortiden frem sammen med morgendagens klassikere. Resultatet er en visionær kollektion, der spænder over næsten 100 års historie og sælges over hele verden.

Hvad gør GUBI til et unikt brand?
Med base i Københavns havneområder strækker GUBI sig over et 2.000 kvadratmeter stort rum i en tidligere tobaksfabrik, renoveret til et ekspansivt, moderne loftsshowroom. GUBI har også en Flagship Store som er et 400 kvadratmeter stort visuelt designunivers beliggende i hjertet af Københavns shoppingkvarter. Disse lokationer skaber en unikt mulighed for kunderne, som har en interesse i GUBI’s produkter.

Hvilke ikoniske møbler har GUBI lavet?
GUBI’s designs går hverken på kompromis med kvaliteten, håndværket eller æstetikken. Blandt de mange ikoniske møbler fra GUBI, kan man især fremhæve GUBI Beetle Chair, som laves i mange forskellige stof- og lædertyper. Beetle Chair er designet af GamFratesi. Stolen er kendt for sit elegante design og en god komfort.

Hvor kan man købe GUBI møbler?
Du finder et stort udvalg af kvalitets interiør fra GUBI hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv