Naver Collection

I 1995 blev Naver Collection grundlagt og det var med et ønske om et brand, der respekterede snedkerhåndværket. Navnet Naver Collection er inspireret af de før i tiden udrejsende unge snedkere, som blev kaldet "naver". Naver Collection er i dag kendt for at gå nye veje hvad angår design og teknik. Virksomheden har stor kærlighed til de designs de laver, der oftes er lavet med de mest avancerede maskiner kombineret med solidt håndarbejde. Naver Collection er dansk og produceres kun på danske møbelsnedkerier. Skulle du have spørgsmål omkring Naver Collection eller andet er du velkommen til at kontakte os her.

Du kan også blandre i Navers online katalog her.


NAVER COLLECTIONS VÆRDIER


Naver collection sætter en stor ære i at deres håndværk, og dette ned til den mindste detalje. Hvert enkelt møbel fra Naver Collection har sit egen historie og sjæl, hvilket gør at designet på hvert enkelt produkt er designet med stor omtanke. Naver Collection går ind for at alle materialer, der bliver brugt igennem fremstillingen af et nyt møbel er udvalgt med stor omhu.  

KORT OM NAVER COLLECTION

Hvad laver Naver Collection?
Naver Collection har siden år 1995 skabt kompromisløst dansk snedkerkunst og nytænkende designs. Naver Collection skaber alle former for møbler, lige fra stole til reoler og vitrineskabe. Når du vælger et møbel fra Naver Collection, kan du være sikker på, at der ikke er noget, der er blevet overladt til tilfældighederne. Fra den spæde begyndelse til slutresultatet, er hver eneste dimension gennemtænkt. Ligesom der er sat en ære i håndværket ned til den mindste detalje.

Er Naver Collection dansk?
Ja, Naver Collection er dansk og bliver produceret af danske snedkere, som ved, at det er detaljen, som gør forskellen. Det massive træ bliver udvalgt med omhu, hvorefter det bliver tørret, så det rette fugtindhold sikres. Materialet bliver sorteret, så træets struktur og farver passer sammen i de enkelte møbler. Hver eneste detalje i møblerne bliver omhyggeligt udført og alle dele bliver afslutningsvist pudset efter med håndkraft.

Hvad gør Naver Collection til et unikt brand?
Naver Collection har altid haft en vision om at skabe et brand med en gennemført og tidssvarende møbelkollektion, der samtidig respekterer det traditionelle snedkerhåndværk. Hos Naver Collection har de nye veje med teknikken og designet. Naver Collection bruger de mest avancerede maskiner, men altid i tæt samspil med håndværket. Samtidig udfordrer Naver Collection dem selv med nye former og materialer for at skabe nye oplevelser i træ.

Hvor kan man købe Naver Collection møbler?
Du finder et stort udvalg af kvalitets møbler fra Naver Collection hos JacobsenPlus. Møblerne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv