Vaser

Her kan du se vores store udvalg af smukke og dekorative vaser i forskellige materialer, farver og størrelser. Se blandt andet vaser fra Ferm Living, Georg Jensen, Audo Copenhagen og Fritz Hansen. Vores udvalg af smukke og dekorative vaser er ikke kun perfekte til dine yndlingsblomster, men også til at tilføje et strejf af personlighed og stil til din boligindretning. Uanset om du leder efter en minimalistisk og moderne vase fra Ferm Living eller en mere klassisk og elegant vase fra Georg Jensen, har vi noget for enhver smag og stil. Vores vaser er lavet af forskellige materialer, herunder glas, porcelæn og keramik, og er tilgængelige i en række forskellige farver og størrelser. Uanset om du foretrækker en stor og iøjnefaldende vase til at være midtpunktet i din stue, eller en mindre og mere subtil vase til at fuldende en hyggelig krog i entréen, har vi noget for dig. Se udvalget nedenfor og find præcis den vaser der passer til din boligindretning.


Ofte stillede spørgsmålHvilke brands laver vaser?
Hos JacobsenPlus finder du vaser fra nogle af de største interiørbrands. Her finder du for eksempel vaser fra brands som Rosendahl, Kähler, HAY, Ferm Living og mange flere. De store udvalg fra de forskellige brands, gør det muligt at finde lige præcis den vase, som passer til din indretning.

Er der forskel på vaser?
Ja, der er en stor forskel på vaser - særligt hvordan blomsterne fremstår i vaserne. Til høje buketter bør man vælge høje vaser. På den måde kommer buketten til sin fulde ret. Til en enkelt blomst eller to, bør man tænke vaser, der er meget smalle. Lave buketter er egner sig ligeledes bedst til lave vaser. For buketter der er bundet sammen ved stilkene, er det bedst at vælge en vase, der har en smal åbning og en bredere bund, så buketten kan folde sig flot ud.

Hvilken vase skal jeg vælge?
Når man skal vælge den helt rigtige vase, kan det være relevant at overveje, hvilket behov man har til vasen. Skal vasen hovedsageligt benyttes til store flotte buketter, eller små buketter, som man har plukket i naturen. Derfor bør man overveje, om vasen skal være høj til høje buketter eller lav til lave buketter. Derudover bør du også overveje, hvilket design vasen skal have for at den passer ind i boligindretningen.

Hvor kan man købe vaser?
Du finder et stort og varieret udvalg af vaser fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Vaserne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv