Sækkestole

Her finder du en af vores absolut mest afslappende kategorier. Her finder du nemlig vores sortiment af sækkestole i et varieret udvalg af farver og designs. Så uanset hvilken farve som passer bedst til dig og dit rum, så kan du finde en sækkestol til formålet herunder. Vores sortiment af sækkestole er ikke kun yderst afslappende, men også meget populær både blandt børn og voksne. Med en sækkestol kan du nemt skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i stuen, på børneværelset eller på terrassen. Ikke nok med de klassiske sækkestole fra eksempelvis Fatboy, så har vi også sækkestole til dyr. Så hvis du vil slappe af med stil, så er dette det helt rigtige udvalg for dig. Sækkestolene er perfekte til at tage en lur i eller at se en god film i. Læn dig tilbage og slap af i din næste sækkestol som du finder lige her hos os i dag. Du er altid velkommen til at komme ind i vores fysiske butik og prøve dem, eller til at ringe til os og høre mere om produkterne. Det kan du gøre lige her. Finder du mod forventning ikke den rette sækkestol, så tøv ikke med at se vores store udvalg af designer stole her. I udvalget kan du helt sikkert finde en stol, der passer ind i din indretning.


Smarte og fleksible sækkestole

Sækkestolen stammer fra 60’erne, hvor populariteten havde sit højdepunkt i 70’erne. I dag er de behagelige sækkestole igen et populært valg, hvis du ønsker en ekstra siddeplads i stuen, på børneværelset eller udendørs, hvor sækkestolen giver mulighed for total afslapning.

En sækkestol eller sækkepude, som det også kaldes, er virkelig en komfortabel stol, der giver dig og ungerne mulighed for hyggeligt samvær og afkobling lige hvor i ønsker. Med en Fatboy sækkestol får du et fleksibelt møbel, der er super let at flytte rundt på, så i let kan skabe hyggelige oaser der hvor i har lyst.

Hos Jacobsen Plus finder du sækkestole i flere forskellige størrelser, farver og med forskellige funktioner. En sort sækkestol, er perfekt hvis du ønsker et minimalistisk look, men sækkestolene findes også i farver som orange, gul og grøn, hvor sækkestolen kan være et festligt element i børneværelset og hobbyrummet eller være blikfang i stuen.

Kast dig ud i jagten, og find den sækkepude du drømmer om.

Sækkestole til børn og voksne


Hos os finder du både sækkestole til børn og sækkestole til voksne. Giv børneværelset en ekstra behagelig og lækker siddeplads med en af de bedste sækkestole til børn, så dit barn kan sidde at læse eller hygge med vennerne. Sækkestole er geniale på et børneværelse, netop på grund af fleksibiliteten. Ønsker du mere gulvplads for en stund, kan en børne sækkestol altså uden problemer flyttes ud af værelset.

Elsker dit barn computerspil kan en fatboy junior sækkestol også fungere rigtig godt som gamer sækkestol, hvor man kan sidde behageligt i mange timer.

Går du meget op i velvære og komfort går du ikke galt i byen med en sækkestol til voksne. De yderst lækre sækkestole, kan være et godt alternativ, hvis du ikke ønsker en lænestol, men stadig vil sidde fantastisk når du ser nyheder eller læser en god bog.

PS. Vi forhandler også sækkestole til hunde

Skal du have en lille eller stor sækkestol?


Om du har brug for en stor eller lille sækkestol afhænger selvfølgelig både af pladsen i rummet og hvem der hovedsageligt skal bruge den. Du kan eventuelt bruge en stor sækkestol i stuen, som en ekstra god siddeplads, en lille sækkestol på børneværelset eller en kæmpe udendørs sækkestol på terrassen. De store puder til gulvet findes nemlig også i udendørs varianter, så du kan nyde solen og en kold drink i varmen.


Er du på udkig efter andre lækre stole varianter, kan du se dem her.Vi håber du finder en stol efter din smag og dit behov. God fornøjelse!
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.