Børge Mogensen

Herunder finder du hele vores udvalg af Børge Mogensen møbler. Børge Mogensen har leveret nogle af de flotteste møbler inden for dansk design gennem tiden. Pryd din spisestue med et Børge Mogensen spisebord, eller forelsk dig i en Børge mogensen stol, der kan præge stuen med ikonisk design, der er svær at matche med noget andet. Børge Mogensen møbler er fremstillet med fokus på et kompromisløst materialevalg, og han mente at diskrete møbler skaber den bedste atmosfære til ro. Læs mere om Børge Mogensen og hans møbler nederst på siden, eller find dine Børge Mogensen stole, borde og sofaer her med det samme.


Læs mere om Børge Mogensen her

I 1914 blev en af de største møbeldesignere i dansk historie født. En designer, som senere hen skulle vise sig at revolutionere dansk møbeldesign på mange punkter. Navnet var Børge Mogensen, et navn der senere hen skulle komme til give genlyd, ikke bare i hele Danmark, men i hele verden. Det skyldtes ikke blot, at der her var en mand, som kunne tage det æstetiske design til nye højder. Han formåede samtidigt at tænke det praktiske ind i sine designs, på en måde der ikke bare matchede, men overgik hvad man tidligere havde set inden for dansk møbeldesign. Børge Mogensen tremmesofa var på mange måder det, som for alvor skød karrieren i gang for den dengang 31 årige designer.

BØRGE MOGENSENS MØBLER

Når det kommer til dansk møbeldesign, er Børge Mogensen ubestridt en af de største. Han har gennem mere end tre årtier, startende fra 1940’erne, revolutioneret det danske møbelmarked. Efter at have færdiggjort sin uddannelse ved Kunstakademiets Møbelskole i 1942, begyndte Børge Mogensen for alvor at designe møbler, der hurtigt fandt vejen til de danske hjem. Allerede 3 år efter han var færdiguddannet, skabte Børge Mogensen i 1945 den legendariske tremmesofa. Tremmesofaen er et klassisk eksempel på Børge Mogensens velkendte stil. Selvom man tydeligt ser det jævne og simple i hans designs, så er den naturlige elegance altid fremtræden. Når du kigger udvalget herunder igennem vil du hurtigt se, at der er den ene klassiker efter den anden. Ud over tremmesofaen, har vi nemlig også nogle af de tidsløse Børge Mogensen stole, eksempelvis den spanske spisestol, som han efter en rejse til Spanien fik inspirationen til. Fælles for alle Børge Mogensen møbler er, at der ud over det lækre design, altid er fokus på de praktiske elementer i møblerne. Den mangeårige producent af møblerne, Fredericia Furniture, er kendt for deres høje kvalitet, så du kan være sikker på du får dig et godt møbel de næste mange år. Du kan selv se nærmere på de lækre produkter herunder med det samme, og hvis du vil vide mere om denne fantastiske designer, kan du læse meget mere om ham og hans produkter nederst på siden.

Tremmesofaen, som i dag stadig findes i et utal af danske og udenlandske hjem, satte standarden for resten af Børge Mogensens nyskabelser. Selvom han med sine Børge Mogensen stole, herunder ikke mindst den spanske stol, hans mange spiseborde, samt både gynge og lænestole, fik kreeret et utal af tidsløse møbler, er tremmesofaen nok stadig den, som de fleste danskere kan nikke genkendende til. Hans praktiske og idylliske designs, ofte med udgangspunkt i træ som det gennemgående materiale, passer den dag i dag stadig perfekt ind i de klassiske nordiske hjem, som ofte har møblerne i centrum for deres rum i hjemmet. Hos os finder du alt fra robuste og simple Børge Mogensen borde til elegante Børge Mogensen spisebordsstole.  

BØRGE MOGENSEN I VORES BUTIK

Her på Jacobsen Plus har vi derfor samlet et udvalg af alle de fedeste, samt mest ikoniske Børge Mogensen møbler. Som du hurtigt ser på udvalget herover, så er der noget at finde for enhver smag, uanset hvilket møbel du er på jagt efter. Du kan få de mange møbler i et utal af forskellige stofbeklædninger, samt med forskellige typer af ben osv. Uanset om du er på jagt efter de bløde møbler, som en stilren Børge Mogensen sofa eller et robust og klassisk Børge Mogensen bord i massiv eg, er du sikret møbler i absolut topkvalitet med stilrent og tidløst design for øje.  

Kig selv udvalget igennem med det samme, eller tag et smut ind i vores super lækre butik i Horsens, hvor du kan prøve vores Børge Mogensen møbler, samt de mange andre designeres møbler, og få en snak med en af vores mange møbeleksperter. Der er noget særligt ved at opleve din nye Børge Mogensen stol i virkeligheden, hvor du hurtigt vil kunne se og mærke den eksklusive kvalitet. Når du sætter dig til rette, hvad end det er i en Børge Mogensen spisestol eller lænestol, vil du med det samme kunne mærke at fokus også har været på komfort.

Butikken har alle de mest ikoniske møbler, og derudover har vi også et utal af lækre lamper, samt generelt tilbehør inden for boligindretning. Vi glæder os meget til at se dig.
Indkøbskurv