Bordlamper

Ud over den åbenlyse funktionelle fordel du kan få med en bordlampe, så kan disse smukke bordlamper også bruges til at hæve niveauet på din boligindretning til helt nye højder. Vi har et enormt sortiment af bordlamper i mange forskellige størrelser og former, samt fra et hav af forskellige kendte designere. Om du er til små skæve designs, eksempelvis som bordlamperne fra Fatboy og Lampefeber, eller om du mest til nogle af de smukke, elegante og klassiske lamper fra mærker designere som Poul Henningsen (PH lamperne), Hans Wegner eller Arne Jacobsen er helt op til dig. Du kan i hvert fald være sikker på, at du herunder kan finde en bordlampe, som passer til lige netop dine præferencer.


Bordlamper fra brands og designere i verdensklasse

Vi tilbyder et bredt udvalg af bordlamper fra et hav af populære danske og udenlandske brands.

De danske

Lad dig inspirere af klassiske bordlamper fra folkekære danske brands som Louis Poulsen, Fritz Hansen, Kähler, HAY, Menu, &tradition og Le Klint.

Iblandt nogle af de mest populære, ikoniske og smukke bordlamper i danske designs finder du
- PH 3/2 af Poul Henningsen
- AJ bordlampe af Arne Jacobsen
- Flowerpot VP3 af Verner Panton
- VL38 bordlampe af Vilhelm Lauritzen
- 375 bordlampe af Esben Klint

De udenlandske

Er du mere til skæve og anderledes bordlamper, så gå på opdagelse hos brands som italienske Flos, tyske Fatboy og spanske Marset.
Her finder du blandt andet disse unikke designs:
-  Bestlite BL1 af Robert Dudley Best
- GUNS bedside gun fra Flos
- Edison The Petit fra Fatboy
- Kaiser Idell bordlampe af Christian Dell

Bordlamper i smukke farver og skønne materialer


Hos JacobsensPlus finder du bordlamper i et stort og lækkert udvalg af materialer og farver. Vi tilbyder bordlamper i alt fra messing og stål til glas og træ. Det samme er gældende med farver. Klassiske og neutrale farver som sort, hvid og grå repræsenteres på mange bordlamper i udvalget, men ønsker du et mere vovet look kan du med fordel også lade dig inspirere af bordlamper i mere sprudlende farver. Du finder helt sikkert en der passer til din indretning og bolig.

Hvilke bordlampe passer til mig?


Alt efter hvilken stil du ønsker din bolig skal have, er der her nogle tips til at finde en bordlampe der passer til dig.

Ønsker du en retro bordlampe, kan du med fordel vælge en bordlampe hvor messing, metal og farvet glas indgår.
Messing bordlamper bliver mere og mere populære, og selvom de i starten kan have et stilrent look, vil messingen med tiden få patina og bordlampen få et mere retro look. Bordlampen Caboche fra Foscarini er stærkt bud på en retro bordlampe.

Ønsker du en sofistikeret og klassisk bordlampe, så kig i stedet efter neutrale farver, og et simpelt design. Trenden i farver skifter år til år, og chancen for at lampen opretholder et moderne look, er derfor nemmere med en neutral farve. Panthella bordlampen af Louis Poulsen er et godt bud på en lampe der er tidløs og holder sig stilren år efter år.

Hvor placerer jeg min bordlampe?


Der er utallige muligheder for, hvor du kan placere bordlamper, men her er et godt råd til hvordan du kan gribe placeringen an.

Skal din bordlampe være et primært dekorativ eller funktionelt element? Dette kunne med fordel være det første spørgsmål du stillede dig selv. Har din bordlampe et meget dekorativt og specielt look som f.eks. Rabbit fra Moooi, Goldman fra Flos og PH 3½-2½ kan det være en god ide at placere dem i store rum, hvor de kommer til deres fulde ret.

Brug eventuelt bordlamper som disse i stuen, køkkenet, i en hall eller andre rum med god plads, så de smukke og eksklusive lamper kan fylde rummet ud med deres enestående design. Det samme gælder lamper med flotte og kraftige farver.

Lamper med vilde farver og ekstravagante designs, kan ofte tage noget fokus, og derfor kunne et mere oplagt valg til skrivebordslampe, være en AJ bordlampe, Bestlite BL2 bordlampe og Flowerpot VP4. Disse bordlamper har et stilrent design i rolige farver, som vil være med til at skabe et kontor og arbejdsbord med kant og stil, uden at forstyrre arbejdet.


En bordlampe er en fantastisk dejlig lampe, og det er den netop på grund af fleksibiliteten. Det kræver ikke meget at flytte rundt på en bordlampe, hvis du ønsker at ændre dens placering. Den kan både være praktisk og funktionel, eller dekorativ og hyggelig.

Vi håber du finder en der matcher dig!
Indkøbskurv