Sengetøj

Du bruger ca. en tredjedel af dit liv i sengen og soveværelset, derfor er høj komfort og behageligt sengetøj en vigtig rolle for både sind og velvære. Vores udvalg af sengetøj er af højeste kvaliteter, for et smukt sengelinned er ikke kun dejligt for øjet, men skal også føles godt når du ligger i din seng. Her finder du et stort udvalg af smukt sengetøj med både dynebetræk og pudebetræk fra blandt andet Juna, Aiayu, HAY og Ferm Living, som laver sæt i ensfarvet tekstiler, mønstre, tern eller blomster. Så uanset om du er til et klassisk ensfarvet sengetøj eller et mere unikt og mønstret sengetøj, så finder du det i udvalget herunder. Red sengen op med dit ynglings sengesæt, sengetæppe og en masse smukke pyntepuder, for at skabe et behageligt og roligt miljø for det rum du bruger meget tid i. Gå på opdagelse i udvalget og find dit favorit sengetøj i dag.


Før DKK 1.058,00
Se varianter
Ofte stillede spørgsmålHvor ofte bør man skifte sengetøj?
Som udgangspunkt skal man skifte sengetøjet hver 14. dag og som minimum en gang om måneden. Sengetøjet fyldes med sved, hår og døde hudceller og derfor er det en god idé at skifte det inden for denne tidshorisont. Der er derfor god grund til at have flere sæt sengetøj liggende. På den måde har du også muligheden for at prøve de mange forskellige sengetøj fra JacobsenPlus.

Hvilket stof til sengetøj?
Hos JacobsenPlus er alt sengetøj fremstillet i 100% bomuld, hvoraf størstedelen er lavet af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er den mest klimavenlige og bæredygtige bomuld, du kan få. Udover at skåne miljøet for skadelige kemikalier, er økologisk bomuld samtidig utrolig blødt mod huden. Derfor er du sikret en god nats søvn med sengetøj i økologisk bomuld.

Hvad måler sengetøj?
Hos JacobsenPlus finder du flere forskellige størrelser. Det er derfor muligt at få sengetøj til hele familien. Hos JacobsenPlus finder du størrelserne:
140x200 cm
140x220 cm
200x220 cm
100x140 cm
70x100 cm

Hvor kan man købe sengetøj?
Du finder et flot udvalg af sengetøj fra anerkendte brands hos JacobsenPlus. Sengetøjet er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv