Louis Poulsen Pendler

Vores udvalg af Louis Poulsen pendler tæller blandt andet mange af de ikoniske PH-kreationer, som er designet af Poul Henningsen, en af de absolut største lampedesignere nogensinde. Pendlerne emmer af ikoniske og tidløse design, der vil tilføje et unikt touch af stil og atmosfære til dit hjem. Du kan bl.a. få Artichoke pendlen, som er en af de absolut smukkeste pendler nogensinde, samt en masse pendler fra 3-skærmsfamilien, som er nogle af de mest udbredte Louis Poulsen pendler overhovedet. Louis Poulsen pendler er kendt for deres evne til at skabe en perfekt balance mellem direkte og diffust lys, hvilket giver en behagelig og stemningsfuld belysning i ethvert rum. Find den perfekte pendel, der passer til din stil og dine behov, så du kan nyde en ægte klassiker fra dansk designhistorie, der vil gøre en forskel i dit hjem. Kig det smukke udvalg igennem, og find netop den Louis Poulsen pendel du bedst kan lide i udvalget herunder i dag.


MERE OM LOUIS POULSEN PENDLER


Står du og mangler lidt lys i hjemmet, og tænker at en pendel er vejen at gå for dig? Så er det svært at komme udenom Louis Poulsen pendler, når du overvejer hvilken du skal have. Dem har vi selvfølgeligt samlet et flot sortiment af hos os, så du kan få glæde af det fantastiske brand, der i mange år har været kendt som et af de absolut største og smukkeste brand inden for lampeverden. Louis Poulsen pendler kommer i utrolig mange udtryk, størrelser, modeller og materialer, så der er med garanti noget for enhver smag.

En pendel lampe fra Louis Poulsen dækker blandt andet over kreationer som de ikoniske PH pendler, designet af Poul Henningsen, men der findes også pendler fra designere som Arne Jacobsen, Vilhelm Lauritzen og Shoichi Uchiyama. Pendler er ikke kun brugbare over spisebordet, men er velegnet til oplysning i mange forskellige rum, små som store. Louis Poulsen har designet deres pendler, så de giver en funktionelt lys uden at du oplever at blive blændet af lyskilden.

DE IKONISKE PH PENDLER


Poul Henningsen står bag mange af de pendler, du finder hos Louis Poulsen, og det er da også  især de ikoniske PH pendler, der efterhånden er en del af mange danskeres hjem, som Louis Poulsen er særligt kendt for. En PH lampe som pendel er en sand klassisker og du er sikret et tidløst og gennemtænkt design, der kan pryde boligen i utallige år.

En af de mest kendte er PH 5 pendel, der blev lanceret tilbage i 1958. Denne PH pendel er kendt verden over for sit treskærmssystem, som både giver behagelig og funktionel belysning. Grundet sin lysfordeling er PH 5 pendler særligt velegenet over et spisebord. Pendlet er over tid blevet lanceret i nye farver, og hos Jacobsen Plus findes den smukke PH 5 pendel i 8 forskellige farvekombinationer.

Af Poul Henningsen findes også den smukke PH 2/1 pendel, der er fremstillet i hvidt mundblæst opaliseret glas. Denne model er en lille variant, og betegnes også som PH mini pendel. En PH glas pendel kommer dog i forskellige størelser, og er du på udkig efter en lidt større model er PH 3/2 pendel måske noget for dig.

Som andre klassikere af Louis Poulsen pendler kan også nævnes PH Artichoke pendel, der under normal omtale går under navnet “Koglen”. Det skulpturelle design med de intet mindre end 72 blade, har gjort dette PH pendel kendt over hele verden. Også den smukke PH Louvre pendel og PH Snowball pendel kan nævnes som nogle af de helt store ikoner fra Poul Henningsen.

PRYD BOLIGEN MED ET LOUIS POULSEN PENDEL


Udover de ikoniske PH pendler, finder du også designs fra blandt andet Vilhelm Lauritzen, der i samarbejde med Louis Poulsen står bag de særlige VL45 Radiohus pendler. Dette Louis Poulsen pendel i glas er oprindeligt designet i 1940’erne i anledning af opførslen af DR’s Radiohus i København. Det smukke Louis Poulsen Pendel med messing detaljer og mundblæst glas står i sit helt originale design og har igen vundet sin popularitet som en retro pendel.

Arne Jacobsen har også designet lamper for Louis Poulsen, og her er især designikonet AJ Royal et pendel man ikke kommer udenom, når der tales pendler fra Louis Poulsen. AJ Royal blev designet tilbage i 1960, som en en del af hele designkonceptet til SAS Royal Hotel i København. På siden findes også det futuristiske Enigma 425 pendel, der er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama. Enigma pendler er en nyfortolkning af systemet omkring anvendelse af flere skærme og udgøres af svævende cirkler.

Gå på opdagelse i udvalget af Louis Poulsen pendler, der byder på både gamle ikoner og nye klassikere, som vil hænge smukt i enhver bolig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en af de smukke pendler.
Indkøbskurv