Stue

En stue er ikke blot en stue. En stue kan have mange funktioner, alt efter hvad den skal bruges til. Skal det være en spisestue? Skal der være plads til legehjørne? Skal det være et gennemgangsrum eller skal det være et opholdsrum som samlingspunkt for familien? Uanset hvad du vælger at bruge din stue til, er stuen for mange en af de vigtigste rum. Her skal oftest tilgodeses mange behov, for blot at nævne nogle få TV, legehjørne, spisested, sofahjørne, hvorfor stuen kan være et svært rum at indrette. Størrelsen på stuen afgør selvfølgelig også antallet af indretningsmuligheder.

Stuen er et centralt rum i boligen. Det er her vi slapper af, læser en god bog, ser tv eller er sammen med familie og venner. Indretningen af stuen skal derfor helst være afslappende og hyggelig. Det er en god ide at have in mente, når du skal vælge farver og materialer på dine møbler og dit interiør. Det er også vigtigt at være bevidst om hvilken stemning man ønsker i stuen, når der skal vælges belysning. Her kan det være en god ide, hvis man ønsker en hyggelig og varm stemning at gå efter et varmere lys. Økonomien spiller afgjort også en rolle for i hvilket omfang man kan favne sine boligdrømme. Her skal man være bevidst om, at selv en ny lækker plaid kan gøre meget eller en flot vase.

Uanset dine boligdrømme- og behov, finder du nedenfor alt hvad du behøver til at indrette din stue. Du finder et stort udvalg af kendte danske og udenlandske designere, men også yngre mærker.

Indkøbskurv