Louis Poulsen Udendørslamper

Herunder har vi samlet et bredt sortiment af smukke udendørslamper fra Louis Poulsen. Med disse Louis Poulsen udendørslamper får du det samme lækre design og æstetiske udtryk, som du kender fra resten af deres lamper, men det bliver her kombineret med rå og stærke materialer, der gør dem ideelle til brug på tarassen eller i garagen. Med Louis Poulsen udendørslamper får du muligheden for at skabe lige det udtryk, du gerne vil. I vores udvalg af Louis Poulsen udendørslamper finder du et væld af smukke og funktionelle belysningsløsninger, der vil løfte dit udendørsområde til nye højder. Disse lamper er designet med samme fokus på æstetik, kvalitet og funktionalitet, som kendetegner alle Louis Poulsen produkter Valget er op til dig, og hvis du skulle brænde ind med spørgsmål vedrørende vores Louis Poulsen udendørslamper, så tøv endeligt ikke med at kontakte vores kundeservice.


Før DKK 9.250,00
Bestillingsvare
LOUIS POULSEN UDENDØRSLAMPE


Udendørsbelysning er med til at sætte en særlig stemning allerede når man ankommer til boligen. En Louis Poulsen udendørslampe kan gøre store underværker både ved husets facade, men også omme i haven vil de smukke Louis Poulsen udendørslamper tage sig ekstremt godt ud. Det smukke og tidløse design som udensdørslamper fra Louis Poulsen har, vil passe godt til enhver bolig.

I udvalget af Louis Poulsen udendørslamper findes flere af de ikoniske designs som PH lampen, og AJ væglampen, der vil være lige så elegante udenfor som indendørs. Louis Poulsen udendørslamper kan sammensættes på mange måder, så du kan skabe et helt unikt og personligt udtryk. Louis Poulsen udendørslamper er udover at være et dekorativt element også funktionelle og vil give en tryghed, når du kommer hjem til dit hus i de mørke måneder.

Gå på opdagelse i udvalget af Louis Poulsen udendørslamper, hvor der både findes skønne væglamper og standerlamper, der kan bruges i haven, til oplysning ved stien og i indkørslen.

LYS BOLIGEN OP MED EN PH UDENDØRSLAMPE


De smukke PH lamper er et sandt ikon, der er fremstillet ud fra det reflekterende treskærmssystem, som Poul Henningsen designede tilbage i 1925. Treskærmssystemet sikrer et blændfrit lys og sender størstedelen af lyset nedad, der alt i alt skaber et perfekt belysning.

En PH udendørslampe er designet ud fra samme metode og væglampen vil derfor være et oplagt valg til husets facade. På siden findes forskellige modeller af de smukke lamper, og du kan blandt andet vælge din PH udendørslampe i kobber, der med sit unikke udtryk hurtigt vil blive blikfanget når gæster ankommer til boligen. Er du til et mere afdæmpet look findes den skønne PH udendørslampe også i sort.

UDVALGET AF LOUIS POULSEN UDENDØRSLAMPER


Udover de stilrene PH udendørslamper tilbyder vi også en række andre ikoner som Toldbod udendørslampe, der både kommer som væglampe og stander. Toldbod udendørslampe blev lanceret i 1982 og har et præcist og diskret design, der gør den velegnet til mange typer boliger.
Den unikke AJ udendørslampe er også en del af sortimentet. AJ 50 væg blev lanceret i 2010 i forbindelse 50-års jubilæet for AJ-familiens lanceringen. Det bløde og behagelige lys, som lampen er kendt for, vil tage godt imod dig når du kommer hjem om aftenen.

I udvalget findes også Skot Pullert, Skot væglampe og Nyhavn udendørslampe, der hver i sær rummer et unikt design. Uanset om du på udkig efter en Louis Poulsen udendørslamper i kobber, sort, grå eller hvis rummer sortimentet noget til enhver smag.

Har du spørgsmål til en Louis Poulsen udendørslampe er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan finde netop den Louis Poulsen lampe, der matcher dit behov bedst.
Indkøbskurv