Jaime Hayon

Her kan du se vores udvalg af designs fra den spanske designer Jaime Hayon. Jaime Hayon er kendt for flere forskellige former for designs, og han excellere i alt fra designs af stole, til designs af vaser. Hans enorme succes har han siden 2003 skabt fra sit eget studie, hvor han gennem de seneste år har samarbejdet med nogle af verdens største og mest anerkendte designhuse. Det er helt tydeligt at se, at han med sin spanske baggrund, samt store kærlighed til nordisk design, formår at kombinere disse to stilarter i en smuk symfoni. Specielt her i Skandinavien, som er et af de mest kritiske folkefærd når det kommer til design, har Jaime Hayon formået at slå igennem i stor stil.

Hos Jacobsen Plus kan man se udvalget af de produkter og møbler Jaime Hayon har designet for Fritz Hansen og Andtradition.


Historien om Jaime Hayon

Historien om Jaime Hayon starter for alvor i 1997, hvor han kom til Fabrica, som er det Benetton-støttede akademi for design, og her har hans samarbejde med billedskaberen Oliviero Toscani, helt tydeligt sat sine spor. Fra 2003 og frem har han arbejdet fra sit eget studie, og hans kunstneriske tilgang til design har resulteret i samarbejder med bl.a. Fritz Hansen og Andtradition, med fokus på interiør til hoteller, restauranter og retail over hele verden.

Jaime Hayons produkter

Specielt de to førnævnte samarbejder har resulteret i et helt fantastisk udvalg, af nogle ikoniske og gennemført fremragende produkter. For Fritz Hansen har det hovedsageligt været møbler og vaser der er blevet kreeret, og her kan bl.a. Jaime Hayon Ro og Fri nævnes som nogle af højdepunkterne. Med den samme runde og bløde stil, og med stof og træ som hovedelementerne, har han her formået at skabe stole, som passer perfekt til specielt den skandinaviske stil. Bevæger vi os over i den dekorative afdeling, har specielt hans vaser og lysestager haft stor succes. Ikebana vasen fra Objects-kollektionen er utrolig innovativ, og fanger nutidens trends helt fantastisk. Se hel udvalget igennem herover, og tøv endelig ikke med at kontakte os med spørgsmål om dette spændende sortiment.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.