Handelsbetingelser1. Køb hos JacobsenPlus

JacobsenPlus opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Alle aftaler indgås på dansk. Når en vare er bestilt, kan den by du har oplyst, blive vist i en lille boks et par sekunder, som linker til det produkt du har bestilt. Dette er blot til inspiration til andre kunder.

2. Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er dagspriser og kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Vi tager forbehold for trykfejl.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

4. Levering

Ved køb på Jacobsenplus.dk kan du vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

• GLS pakkeboks
• PostNord pakkeshop
• Levering til egen bopæl (kantsten eller indbæring mod et tillæg).
• Afhentning i butikken i Horsens
EU-lande
(prisen kan variere, kontakt butikken)

Ved møbler eller større produkter kan du opleve, at vi sender møblerne med andet fragtfirma, fragtmand eller leverer dem i vores egen fragtbil. Hvis det er tilfældet, kontakter vi dig og aftaler et passende tidspunkt sammen.

Er indbæring aftalt, bedes du sikre, at ordren kan komme igennem døråbninger, op ad trapper mv. inden leveringen finder sted. Bemærk venligst at vores chauffører ikke må tage sine sko af, af sikkerhedsmæssige årsager. Det er dit eget ansvar, at sørge for beskyttelse af gulve og tæpper m.m.

Fragtpriserne gældende for levering til brofaster øer.

- Se vores fragtpriser her.

Ved udenlandsforsendelser kan der komme et tillæg til prisen, alt efter hvor stor eller tung varen er - prisen skal aftales med os inden bestilling. Kontakt os på kundeservice@jacobsenplus.dk.

På varer købt uden for EU vil fortoldning stå for egen regning.

Bliver pakken ikke afhentet i den valgte pakkeshop/pakkeboks (indenfor den angivne periode) sendes den retur til os. Pakken sendes herefter igen mod et pålagt gebyr, hvis vi har aftalt ny levering.

Fyldt pakkeboks: Black Friday og juleperioden kan postvæsnet have ekstra travlt. Derfor kan din pakke på særlige tidspunkter af året blive flyttet til en anden pakkeshop tæt på den valgte, hvis udleveringsstederne er fyldte.

5. Afbestillinger

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten
"Afbestilling!" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15 samme dag, som bestillingen er foretaget.
Er pakken ikke blevet afbestilt inden kl. 15 samme dag og er pakken blevet afsendt af JacobsenPlus, dækker kunden forsendelsesomkostningen.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er:

• Dankort
• Visa
• Visa / Dankort
• Visa Electron
• Mastercard
• JCB
• Maestro
• Mobilepay

Der er ikke mulighed for forudbetaling.
Der tages ikke gebyr ved betaling på jacobsenplus.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra jacobsenplus.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

7. Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos JacobsenPlus efter købelovens regler. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Ved afhjælp af reklamationer på varer bestilt på jacobsenplus.dk, kan du sende en mail til reklamationer@jacobsenplus.dk.

8. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles JacobsenPlus inden rimelig tid efter varens modtagelse. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til JacobsenPlus’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af JacobsenPlus.
Varen sendes til:
Jacobsen Plus
Ove Jensens Alle 31C
8700 Horsens

9. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til JacobsenPlus, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Testgebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Dette vil du altid skulle acceptere inden vi påbegynder testning.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan JacobsenPlus ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

10. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til JacobsenPlus, skal være forsvarligt indpakket.

JacobsenPlus anbefaler, at varen returneres via PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til JacobsenPlus. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

11. Er De i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler JacobsenPlus, at De retter henvendelse til info@JacobsenPlus.dk eller på telefon 75 64 87 22.

12. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
• Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
• Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode
• JacobsenPlus forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt
• Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
• Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.

13. Klage

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Helle Westenholz Kjærhus (hwk@jacobsenplus.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

14. Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt
under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

15. Gavekort og tilgodebeviser

Elektroniske gavekort og tilgodebeviser forældes 3 år, efter at de er udstedt, medmindre der er aftalt en anden tidsfrist. Det er muligt at få pengene tilbage på dit elektroniske gavekort.


FORTRYDELSESRET


Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@jacobsenplus.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1.250 kr.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Jacobsen Plus A/S
Ove Jensens Alle 31B
8700 Horsens

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.


13. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på jacobsenplus.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

•Navn
•Adresse
•Telefonnummer
•E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Jacobsen Plus A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for Jacobsen Plus A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på jacobsenpluse.dk er Jacobsen Plus A/S
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til jacobsenplus.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Jacobsen Plus A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jacobsen Plus A/S via e-mail info@jacobsenplus.dk.
Cookies
På jacobsenplus.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på jacobsenplus.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere jacobsenplus.dk.

Information om jacobsenplus.dk

Du skal være fyldt 18 år for at handle på jacobsenplus.dk – er du under 18 år skal du have
samtykke fra dine forældre.

”Sådan handler du hos os”

For at foretage et køb på jacobsenplus.dk skal du igennem 5 trin.

1.Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.Indtast dine personlige oplysninger
3.Vælg forsendelses/betalingsmåde
4.Godkend vores forretningsbetingelser
5.Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
www.jacobsenplus.dk er en e-mærket net-butik samt fysisk butik, og når du handler hos os, har du altid gratis adgang til e-mærkets forbrugerhotline. Du kan læse mere om sagsbehandling gennem e-mærket her.

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer.

Cookie politik

Vi er godkendt af Webshop Mærket

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Jacobsen Plus A/S
Ove Jensens Alle 31B
8700 Horsens
e-mail: info@jacobsenplus.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:   ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________       Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.03.2024.
Indkøbskurv