Handelsbetingelser1. Køb hos JacobsenPlus

JacobsenPlus opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Alle aftaler indgås på dansk. Når en vare er bestilt kan den by du har oplyst, blive vist i en lille boks et par sekunder, som linker til det produkt du har bestilt. Dette er blot til inspiration til andre kunder.

2. Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er dagspriser og kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:
- valutaændringer
- force majeure
- leveringssvigt
- prisfejl. f.eks forskellige varianter med konstant pris
- afgiftsændringer
- udsolgte varer og trykfejl

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

4. Levering

Ved køb på Jacobsenplus.dk kan du vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

• GLS pakkeboks
• PostNord pakkeshop
• Levering til egen bopæl (kantsten eller indbæring mod et tillæg).
• Afhentning i butikken i Horsens
EU-lande
(prisen kan variere, kontakt butikken)

Ved møbler eller større produkter kan du opleve, at vi sender møblerne med andet fragtfirma, fragtmand eller leverer dem i vores egen fragtbil. Hvis det er tilfældet, kontakter vi dig og aftaler et passende tidspunkt sammen.

Er indbæring aftalt, bedes du sikre, at ordren kan komme igennem døråbninger, op ad trapper mv. inden leveringen finder sted. Bemærk venligst at vores chauffører ikke må tage sine sko af, af sikkerhedsmæssige årsager. Det er dit eget ansvar, at sørge for beskyttelse af gulve og tæpper m.m.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos JacobsenPlus's grossister og leverandører.
Fragtpriserne gældende for levering til brofaster øer.

Ved udenlandsforsendelser kan der komme et tillæg til prisen, alt efter hvor stor eller tung varen er.
På varer købt uden for EU vil fortoldning stå for egen regning.

Bliver pakken ikke afhentet i den valgte pakkeshop/pakkeboks (indenfor den angivne periode) sendes den retur til os. Pakken sendes herefter igen mod et pålagt gebyr.

Fyldt pakkeboks: Black Friday og juleperioden kan postvæsnet have ekstra travlt. Derfor kan din pakke på særlige tidspunkter af året blive flyttet til en anden pakkeshop tæt på den valgte, hvis udleveringsstederne er fyldte.

5. Afbestillinger

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten
"Afbestilling ! " indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15 samme dag, som bestillingen er foretaget.
Er pakken ikke blevet afbestilt inden kl. 15 samme dag og er pakken blevet afsendt af JacobsenPlus, dækker kunden forsendelsesomkostningen.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er:

• Dankort
• Visa
• Visa / Dankort
• Visa Electron
• Mastercard
• JCB
• Maestro
• Mobilepay

Der er ikke mulighed for forudbetaling.
Der tages ikke gebyr ved betaling på jacobsenplus.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra jacobsenplus.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

7. Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos JacobsenPlus efter købelovens regler. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted, såfremt JacobsenPlus bærer risikoen for manglen efter købelovens regler.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Ved afhjælp af reklamationer på varer bestilt på jacobsenplus.dk, kan du sende en mail til reklamationer@jacobsenplus.dk.

8. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles JacobsenPlus inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til JacobsenPlus’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af JacobsenPlus.
Varen sendes til:
Jacobsen Plus
Ove Jensens Alle 31C
8700 Horsens

9. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til JacobsenPlus, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Testgebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan JacobsenPlus ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

10. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til JacobsenPlus, skal være forsvarligt indpakket.

JacobsenPlus anbefaler, at varen returneres via PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til JacobsenPlus. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

11. Er De i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler JacobsenPlus, at De retter henvendelse til info@JacobsenPlus.dk eller på telefon 75 64 87 22.

12. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
• Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
• Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode
• JacobsenPlus forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt
• Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
• Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.

13. Klage

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Helle Westenholz Kjærhus (hwk@jacobsenplus.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

14. Ejendomsforbehold

Varen forbliver Jacobsen Plus A/S´ ejendom, indtil  hele købesummen, med tillæg af evt. påløbne renter, er betalt.

15. Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt
under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

16. Gavekort og tilgodebeviser

Elektroniske gavekort og tilgodebeviser forældes 3 år, efter at de er udstedt, medmindre der er aftalt en anden tidsfrist. Det er muligt at få pengene tilbage på dit elektroniske gavekort. Er gavekortet købt i vores fysiske forretning, kan pengene ikke udbetales.


FORTRYDELSESRET
DEN LOVPLIGTIGE 14 DAGES FORTRYDELSESRET
1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET
2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN
1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET
I FORBRUGERKØB HVOR BESTILLINGEN AF VARER FORETAGES VIA TELEFON ELLER INTERNETTET HAR FORBRUGEREN 14 DAGES FORTRYDELSESRET.

FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DET TIDSPUNKT HVOR VAREN OVERDRAGES TIL FORBRUGEREN. SKULLE KØBET FORTRYDES INDENFOR 14 DAGE TILBAGEBETALER VI KØBESUMMEN.

FOR AT KUNNE BENYTTE FORTRYDELSESRETTEN, SKAL VAREN VÆRE AFLEVERET TIL POSTNORD ELLER ANDEN FRAGTMAND SENEST 14 DAGE EFTER MODTAGELSEN.

BETINGELSEN FOR AT ANVENDE FORTRYDELSESRETTEN ER, AT VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM VED OVERDRAGELSEN. HVIS VAREN IKKE TILBAGELEVERES I VÆSENTLIG SAMME STAND, ANSÆTTES VAREN SKØNSMÆSSIGT AF JACOBSENPLUS UD FRA EN MULIG SALGSVÆRDI.

VED ANVENDELSE AF FORTRYDELSESRETTEN SKAL VAREN VENLIGST RETURNERES I ORIGINAL EMBALLAGE. MANGLENDE ORIGINAL EMBALLAGE MEDFØRER OFTEST EN FORRINGELSE AF SALGSVÆRDIEN, HVORFOR DE UD FRA EN VURDERING FORETAGET AF JACOBSENPLUS, VIL BLIVE KREDITERET ET TILSVARENDE MINDRE BELØB SVARENDE TIL FORRINGELSEN. I VÆRSTE FALD KAN MANGLENDE ORIGINAL EMBALLAGE M.V. MEDFØRE, AT KØBET IKKE KAN FORTRYDES.

OMKOSTNINGER VED AT SENDE VAREN TILBAGE PÅHVILER FORBRUGEREN.

JACOBSENPLUS RETURNERER BELØBET INDEN 30 DAGE I OVERENSSTEMMELSE MED FORBRUGERAFTALELOVENS § 12C.
2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN
DER ER TO MÅDER HVORPÅ DE KAN RETURNERE VAREN PÅ:
• DE KAN NÆGTE AT MODTAGE VAREN FRA POSTVÆSNET.
• I DENNE SAMMENHÆNG BEDER VI DEM OM, AT GØRE POSTVÆSNET OPMÆRKSOM PÅ, AT DE STRAKS KAN RETURNERE VAREN TIL JACOBSENPLUS.
• DE KAN MODTAGE VAREN FRA POSTVÆSNET OG EFTERFØLGENDE INDEN FOR DE 14 DAGE, RETURNERE VAREN TIL JACOBSENPLUS.
• I DENNE SAMMENHÆNG BEDER VI DEM VEDLÆGGE EN KOPI AF FAKTURAEN FOR DE KØBTE VARER, SOM DOKUMENTATION FOR AT DEN/DE RETURNEREDE VARER ER KØBT HOS JACOBSENPLUS.

RETURADRESSEN ER FØLGENDE:

JACOBSENPLUS
GRØNLANDSVEJ 8
8700 HORSENS

MÆRK PAKKEN "FORTRYDELSESRET" OG VEDLÆG KOPI AF KØBSFAKTURA, SOM DOKUMENTATION FOR, AT DEN/DE RETURNEREDE VARER ER KØBT HOS JACOBSENPLUS. BELØBET RETURNERES VED BANKOVERFØRSEL - HUSK AT VEDLÆGGE KONTONUMMER BELØBET ØNSKES OVERFØRT TIL.

RETURNERING SOM FØLGE AF FORTRYDELSE SKER PÅ KØBERS EGEN REGNING. JACOBSENPLUS ANBEFALER, AT VAREN RETURNERES VIA POSTNORD, OG AT VAREN SENDES SOM PAKKEPOST. PÅ DEN MÅDE ER DER MULIGHED FOR AT SPORE PAKKEN I POSTNORDS SYSTEM OG DET FJERNER DERMED ENHVER TVIVL OM, HVORVIDT VAREN ER BLEVET UDLEVERET TIL JACOBSENPLUS. YDERLIGERE HAR KUNDEN MULIGHED FOR, AT KUNNE EFTERLYSE PAKKEN SÅFREMT UDLEVERING IKKE HAR FUNDET STED.

VARER DER RETURNERES PÅ EFTERKRAV ELLER SOM SENDES UDEN PORTO NÆGTES MODTAGET AF JACOBSENPLUS.

13. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på jacobsenplus.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

•Navn
•Adresse
•Telefonnummer
•E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Jacobsen Plus A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for Jacobsen Plus A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på jacobsenpluse.dk er Jacobsen Plus A/S
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til jacobsenplus.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Jacobsen Plus A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jacobsen Plus A/S via e-mail info@jacobsenplus.dk.
Cookies
På jacobsenplus.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på jacobsenplus.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere jacobsenplus.dk.

Information om jacobsenplus.dk

Du skal være fyldt 18 år for at handle på jacobsenplus.dk – er du under 18 år skal du have
samtykke fra dine forældre.

”Sådan handler du hos os”

For at foretage et køb på jacobsenplus.dk skal du igennem 5 trin.

1.Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.Indtast dine personlige oplysninger
3.Vælg forsendelses/betalingsmåde
4.Godkend vores forretningsbetingelser
5.Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
www.jacobsenplus.dk er en e-mærket net-butik samt fysisk butik, og når du handler hos os, har du altid gratis adgang til e-mærkets forbrugerhotline. Du kan læse mere om sagsbehandling gennem e-mærket her.

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer.

Cookie politik

Vi er godkendt af Webshop Mærket
Indkøbskurv