Fatboy

Se det store udvalg af møbler fra Fatboy. Vi forhandler sækkestole i det bløde Stonewashed stof i alle farver, de små og store Edison lamper, Doggielounge (til hunden) samt den populære Headdemock hængekøje (i alle farver) til udendørs brug. Fatboy der blev etableret tilbage i 1998 af den finske designer Jukka Setälä har siden opstarten udviklet sig meget, og er idag internationalt anerkendt og produkterne sælges over hele verden. Ønskes en vare, vi ikke har her på siden - kontakt os venligst.

Hvilken Fatboy sækkestol skal jeg vælge?

Hos Jacobsen Plus anbefaler vi, sækkestolene i det bløde Stonewashed stof, som er praktisk, behageligt og let at vaske. Fyldet opbevares i en inderpose, så man ikke skal bekymre sig om at det hele falder ud. Det er muligt at vælge Fatboy Original Stonewashed sækkestolene i 9 forskellige farver.

Smarte Fatboy lamper

De populære Edison lampe fra Fatboy findes i 3 forskellige størrelse. Se den lille Edison The Petit som kan bruges indenfor eller udenfor, som lampe på natbordet, eller som bordlampe. Lampen kan tages med rundt grundet det indbyggede genopladelige batteri, som gør lampen trådløs. Edison findes også i en mellem og stor udgave.

Fatboy laver også en transparent lampe ved navn Transloejte som er en gennemsigtig udgave af Edison The Petit.

Fatboy hængekøje

Headdemock er navnet på den store og praktiske Fatboy hængekøje som let kan flyttes rundt, efter hvor solen eller skyggen befinder sig. Headdemock kan bestilles i 16 forskellige farver. Der medfølger en smart taske, så man kan pakke hængekøjen ned i vinterperioden.

Indkøbskurv