Fatboy

Se det store udvalg af møbler fra Fatboy. Vi forhandler sækkestole i det bløde Stonewashed stof i alle farver, de små og store Edison lamper, Doggielounge (til hunden) samt den populære Headdemock hængekøje (i alle farver) til udendørs brug. Fatboy der blev etableret tilbage i 1998 af den finske designer Jukka Setälä har siden opstarten udviklet sig meget, og er idag internationalt anerkendt og produkterne sælges over hele verden. Ønskes en vare, vi ikke har her på siden - kontakt os venligst.


OM FATBOY

Fatboy blev etableret i 1998 af Jukka Setälä som er en finsk designer. Fatboy har siden da udviklet sig meget og er anerkendt både i Danmark men også internationalt hvor produkterne sælges over hele verden. Er du på udkig efter et produkt fra Fatboy som du ikke ser her på siden er du mere end velkommen til at kontakte os.

Fatboy er kendt for deres store og sækkestole i mange farver og har efterfølgende udviklet mange forskellige variationer af sækkestolen. Der er desuden kommet nye produkter til som eksempelvis lamper, hængekøjer og hundepuder.

HVILKEN FATBOY SÆKKESTOL SKAL JEG VÆLGE?

Hos Jacobsen Plus anbefaler vi, sækkestolene i det bløde Stonewashed stof, som er praktisk, behageligt og let at vaske. Fyldet opbevares i en inderpose, så man ikke skal bekymre sig om at det hele falder ud. Det er muligt at vælge Fatboy Original Stonewashed sækkestolene i flere forskellige farver.

FATBOY SLIM VELVET

Den originale Fatboy Slim velvet er mindst ligeså komfortabel som originalen, men har et andet format og måler 155 x 210 cm. Denne sækkestol er lavet i et velourblødt materiale, som giver sækkestolen en et mere eksklusivt look.

FATBOY PUPILLOW PUF

Denne bløde Pupillow puf fra Faboy er fremstillet i det fantastiske Sunbrella-stof, som gør at puffen er brugbar både indendørs og udendørs. Puffen kan let flyttes uden problemer med det praktiske håndtag og der medfølger en matchende pude. Fatboy Pupillow er vand- og smudsafvisende og kan derfor anvendes både indendørs og udendørs, men dog kun i tørt vejr.

SMARTE FATBOY LAMPER

De populære Edison lampe fra Fatboy findes i 3 forskellige størrelse. Se den lille Edison The Petit som kan bruges indenfor eller udenfor, som lampe på natbordet, eller som bordlampe. Lampen kan tages med rundt grundet det indbyggede genopladelige batteri, som gør lampen trådløs. Edison findes også i en mellem og stor udgave. Fatboy laver også en transparent lampe ved navn Transloejte som er en gennemsigtig udgave af Edison The Petit.

FATBOY HÆNGEKØJE

Headdemock er navnet på den store og praktiske Fatboy hængekøje som let kan flyttes rundt, efter hvor solen eller skyggen befinder sig. Hængekøjen kan bære op til 150 kilo og har plads til to personer. Headdemock kan bestilles i 16 forskellige farver. Der medfølger en smart taske, så man kan pakke hængekøjen ned i vinterperioden.

Fatboy hængekøjen fås nu også i en ny og forbedret udgave med fiberfyld som gør hængekøjen mere komfortabel. Hængekøjen er UV-resistent, vandtæt med PVC belægning som giver en meget fleksibel hængekøje til udendørs brug.

FATBOY DOGGIELOUNGE

En Fatboy hundeseng i blødt stonewashed bomuld. Fatboy hundepudens robuste materiale er slidstærkt samtidig med at det er bekvemt for hunden. Betrækket fås i 10 forskellige farver og kan vaskes i vaskemaskinen hvilket er praktisk. Denne Fatboy hundeseng fås i 2 forskellige størrelser så den kan bruges af kunde i alle størrelser. Hundesengens fyld er ligesom de populære Fatboy sækkestole og der kan nemt fjernes fyld fra puden hvis din hund ønsker en mere blød hundeseng. Denne hundeseng fra Fatboy er ikke bare praktisk og flot at se på, men din hund vil garanteret elske den.

KØB FATBOY MØBLER HOS JACOBSEN PLUS

Hos os er service noget af det vigtigste for os og derfor gør vi alt hvad vi kan for at du trygt kan handle hos os. Du kan altid ringe til os, ligesom du er velkommen ned i vores fysiske butik, hvis du ønsker at se produkterne på nærmere hånd. Vores høje Trustpilot score vidner om vores høje kvalitet og service, så du trygt kan købe godt design hos os.
Indkøbskurv