Fatboy

Se det store udvalg af møbler fra Fatboy. Dyk ned i vores fantastiske sortiment af møbler fra Fatboy, hvor funktionalitet og komfort møder moderne design og farverig æstetik. Vi forhandler sækkestole i det bløde Stonewashed stof i alle farver, de små og store Edison lamper, Doggielounge (til hunden) samt den populære Headdemock hængekøje (i alle farver) til udendørs brug. Fatboys produkter er kendt og elsket verden over for deres innovative og farverige designs, der kombinerer komfort og stil. Fatboy der blev etableret tilbage i 1998 af den finske designer Jukka Setälä har siden opstarten udviklet sig meget, og er idag internationalt anerkendt og produkterne sælges over hele verden. Ønskes en vare, vi ikke har her på siden - kontakt os venligst.


OM FATBOY


Fatboy blev etableret i 1998 af Jukka Setälä som er en finsk designer. Fatboy har siden da udviklet sig meget og er anerkendt både i Danmark men også internationalt hvor produkterne sælges over hele verden. Er du på udkig efter et produkt fra Fatboy som du ikke ser her på siden er du mere end velkommen til at kontakte os.

Fatboy er kendt for deres store og sækkestole i mange farver og har efterfølgende udviklet mange forskellige variationer af sækkestolen. Der er desuden kommet nye produkter til som eksempelvis lamper, hængekøjer og hundepuder.HVILKEN FATBOY SÆKKESTOL SKAL JEG VÆLGE?


Hos Jacobsen Plus anbefaler vi, sækkestolene i det bløde Stonewashed stof, som er praktisk, behageligt og let at vaske. Fyldet opbevares i en inderpose, så man ikke skal bekymre sig om at det hele falder ud. Det er muligt at vælge Fatboy Original Stonewashed sækkestolene i flere forskellige farver.FATBOY SLIM VELVET


Den originale Fatboy Slim velvet er mindst ligeså komfortabel som originalen, men har et andet format og måler 155 x 210 cm. Denne sækkestol er lavet i et velourblødt materiale, som giver sækkestolen en et mere eksklusivt look.FATBOY PUPILLOW PUF


Denne bløde Pupillow puf fra Faboy er fremstillet i det fantastiske Sunbrella-stof, som gør at puffen er brugbar både indendørs og udendørs. Puffen kan let flyttes uden problemer med det praktiske håndtag og der medfølger en matchende pude. Fatboy Pupillow er vand- og smudsafvisende og kan derfor anvendes både indendørs og udendørs, men dog kun i tørt vejr.SMARTE FATBOY LAMPER


De populære Edison lampe fra Fatboy findes i 3 forskellige størrelse. Se den lille Edison The Petit som kan bruges indenfor eller udenfor, som lampe på natbordet, eller som bordlampe. Lampen kan tages med rundt grundet det indbyggede genopladelige batteri, som gør lampen trådløs. Edison findes også i en mellem og stor udgave. Fatboy laver også en transparent lampe ved navn Transloejte som er en gennemsigtig udgave af Edison The Petit.FATBOY HÆNGEKØJE


Headdemock er navnet på den store og praktiske Fatboy hængekøje som let kan flyttes rundt, efter hvor solen eller skyggen befinder sig. Hængekøjen kan bære op til 150 kilo og har plads til to personer. Headdemock kan bestilles i 16 forskellige farver. Der medfølger en smart taske, så man kan pakke hængekøjen ned i vinterperioden.

Fatboy hængekøjen fås nu også i en ny og forbedret udgave med fiberfyld som gør hængekøjen mere komfortabel. Hængekøjen er UV-resistent, vandtæt med PVC belægning som giver en meget fleksibel hængekøje til udendørs brug.FATBOY DOGGIELOUNGE


En Fatboy hundeseng i blødt stonewashed bomuld. Fatboy hundepudens robuste materiale er slidstærkt samtidig med at det er bekvemt for hunden. Betrækket fås i 10 forskellige farver og kan vaskes i vaskemaskinen hvilket er praktisk. Denne Fatboy hundeseng fås i 2 forskellige størrelser så den kan bruges af kunde i alle størrelser. Hundesengens fyld er ligesom de populære Fatboy sækkestole og der kan nemt fjernes fyld fra puden hvis din hund ønsker en mere blød hundeseng. Denne hundeseng fra Fatboy er ikke bare praktisk og flot at se på, men din hund vil garanteret elske den.KØB FATBOY MØBLER HOS JACOBSEN PLUS


Hos os er service noget af det vigtigste for os og derfor gør vi alt hvad vi kan for at du trygt kan handle hos os. Du kan altid ringe til os, ligesom du er velkommen ned i vores fysiske butik, hvis du ønsker at se produkterne på nærmere hånd. Vores høje Trustpilot score vidner om vores høje kvalitet og service, så du trygt kan købe godt design hos os.Kort om FatboyHvad laver Fatboy?

Fatboy fremstiller boliginteriør, som sælges over hele verden. Fatboy er et anerkendt brand i Danmark og i resten af verden. Hos Fatboy bliver der skabt gamle favoritter til dit hjem og din have. I mere end 20 år har Fatboy vist verden, at ting kan gøres anderledes. Hos Fatboy er det kun fantasien der sætter grænser.Er Fatboy et godt brand?

Ja, Fatboy er et brand fyldt med kreativitet og høj kvalitet. Produkterne hos Fatboy vil kun én ting: at blive gammel sammen med dig. Derfor laves produkterne af materialer, der er stærke, holdbare og vandtætte og som ikke falmer. Hverken i farven eller kvaliteten. Hos JacobsenPlus finder du et stort udvalg af Fatboy, så du er garanteret at finde lige det produkt, som passer ind i dit hjem eller din have.Hvad gør Fatboy til et unikt brand?

Det unikke ved Fatboy er den legende tilgang til produkternes design. Med hver detalje kigger Fatboy efter det morsomme i funktionaliteten. Fra etiketten på Edison Petit til knapperne bag på BonBaron, alt har en funktion. Fatboy går hverken på kompromis med kvaliteten, kreativiteten eller funktionen.Hvilke farver kan man få en Fatboy sækkestol i?

Farverne på sækkestolene varierer alt efter hvilken sækkestol model, der er tale om. Hos JacobsenPlus finder du flere forskellige sækkestol modeller i et væld af farver. Lad dig inspirere af udvalget af sækkestole hos JacobsenPlus, så du finder lige den sækkestol, som passer ind i din boligindretning.


Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.