Hynder til havemøbler

Havehynder er en vigtig del af havemøblerne, da de tilføjer komfort og stil til dine udendørs siddepladser. Et havemøbel er aldrig fuldendt uden nogle tilsvarende lækre havehynder. Derfor har vi selvfølgelig samlet et enormt sortiment af havehynder som passer til alle vores mange havemøbler. Fuldend dine stilfulde designer havemøbler med flotte hynder, der er fremstillet til at passe perfekt til de forskellige havemøbler, som du finder her hos Jacobsen Plus. Du kan bl.a. finde havehynder til Skagerak, Carl Hansen & Søn, Cane-line og Palissade serien fra Hay. Uanset hvilken sofa, stol, bænk eller liggestol du har stående på terrassen, så har vi helt sikkert en hynde som kan hæve både komforten og udseendet til det optimale niveau. Med de rigtige havehynder kan du skabe en behagelig og stilfuld udendørs oase, hvor du, familien og vennerne kan slappe af og nyde det gode danske sommervejr. Kig selv de mange forskellige farver, designs, materialer og mærker igennem, og find netop din favorit i dag. Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget, så tøv endeligt ikke med at tage kontakt til butikken. Så kan vi sammen finde den helt rigtige havehynde til dig.


Stort udvalg af havehynder


Havehynder er ideelle for et hyggeligt og komfortabelt uderum. Har dine havemøbler brug for et friskt pust, bør du overveje at købe nye hynder til dine havemøbler. Havehynder kan  I udvalget ovenfor finder du et stort udvalg af havehynder i alle afskygninger. Her finder du både havehynder til lounge stole, liggestole, bænke og sofaer. Hynderne er speciallavet til de havemøbler, som du også kan finde hos Jacobsen Plus. Hynderne er lavet i høj kvalitet og i eksklusive, tidløse designs, som passer ind på enhver altan eller terrasse. Ved hjælp af filtreringsmuligheden i venstre side, kan du filtrere i udvalget så du finder frem til de hynder, som du står og mangler til dine havemøbler.Skab det perfekte uderum


Med havehynder kan du skabe det perfekte uderum for dig og din familie. Havehynder er både med til at øge komforten og til at gøre terrassen eller altanen mere indbydende. Med de helt rigtige havehynder til dine havemøbler kan du og din familie have mange gode, hyggelige middage på de lyse sommeraftener.

Du har også mulighed for at skabe et afslappende loungeområde, hvor du kan samle familien eller vennerne til en god kop kaffe eller drinks. Et loungeområde er perfekt til afslapning, hvor man kan snakke om løst og fast eller læse en god bog. Loungeområdet kan enten laves på terrassen eller nede i haven, hvor man kan være omgivet af naturen. Glem ikke at ligge lækre, bløde hynder i havemøblerne, så både du og din familie eller gæster sidder behageligt.Opnå god komfort med havehynder


I takt med at solen titter frem og det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, er der mange der søger udenfor i solens varme stråler. Med havehynder har du mulighed for at sidde eller ligge behageligt i solen i timevis. Udover at hynderne her på siden er lavet til specifikke havemøbler, så er hynderne med til at skabe den helt rigtige komfort, når du skal sidde i eller ligge på et af havemøblerne fra Jacobsen Plus. Hynderne er ligesom havemøblerne lavet i lækre materialer, så du sidder eller ligger rart. Havehynderne er med til at skabe prikken over i’et på terrassen eller altanen.Ofte stillede spørgsmålHvilke havehynder skal jeg vælge?

Hos Jacobsen Plus finder du havehynder der er speciallavet til de havemøbler, du også finder hos Jacobsen Plus. Du er derfor garanteret havehynder, som passer perfekt til dit havemøbel. Du skal derfor ikke igennem en jungle af forskellige hynder og bekymringer om, om de passer til dine havemøbler.Kan havehynder tåle at være udenfor?

Havehynder er lavet, så de tåler at være udenfor i sommerperioden. De har dog sværere ved at opretholde designet og kvaliteten, hvis hynderne er ude i vinterperioden. Derfor bør man gemme dem væk, så de ikke bliver udsat for sne, regn og blæst om vinteren. På den måde formår hynderne at have en længere levetid.Hvor kan man købe havehynder?

Du finder et varieret udvalg af havehynder fra nogle af de største brands hos Jacobsen Plus. Her finder du havehynder af høj kvalitet til danske designikoner. Med speciallavede hynder er du garanteret en havehynde med en perfekt pasform. Du er derudover også garanteret hynder, der designmæssigt og kvalitetsmæssigt passer til havemøblerne hos Jacobsen Plus. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.


Indkøbskurv