Lænestole

Her på siden har vi samlet er stort udvalg af lænestole fra en bred vifte af designere, som alle kommer med deres bud på den perfekte lænestol. Grundet de mange kendte designere, som kommer fra mange forskellige tidspunkter, vil du også opleve vidt forskellige stilarter i udvalget. Du kan bl.a. finde klassiske lænestole som Oksen, Pelikanen, Den Spanske Stol, Ocolus og Ægget, samt nye og kreative innovationer fra både upcomming og etablerede designhuse. Vi har lænestole i både træ, stof og læder, og der er et hav af forskellige størrelser, således du kan få en lænestol som passer til netop din stue eller det rum det skal stå i. Se de mange lænestole igennem herunder, eller kig ind i vores butik og oplev lænestolene på nærmeste hold.


Smukke designer lænestole

Kommer du til tider træt hjem fra en lang dag og har lyst til at smide dig i en komfortabelt siddeplads og slappe af eller læse en god bog? Vi kender følelsen og derfor er vi helt vilde med lænestole.

Lænestole er et kæmpe hit til dem der elsker at have en plads i stuen lidt for sig selv og en smuk lænestol kan placeres lige hvor du ønsker.

Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af designer lænestole, der har vidt forskellige udtryk, funktioner og stil. Vi tilbyder elegante lænestole fra populære brands som
- Fritz Hansen
- Carl Hansen & Søn
- Ferm Living
- og mange flere!

Du kan blandt andet blive inspireret af kæmpe designklassikere som Ægget, Corona eller The Ball Chair, som alle er lænestole der gennem tiden har sat sit præg i dansk indretning.

Lænestole med mange funktioner


En lænestol er ikke bare en lænestol. De kan have mange forskellige funktioner og udtryk. Har du brug for en rigtig hygge stol kan du med fordel vælge en stor lænestol, der skaber plads til massere af afslapning i stuen eller foran pejsen.

Er det en sofa stol du er på udkig efter kan du eventuelt gå med en lille lænestol, som giver komfort, men heller ikke tager for meget opmærksomhed eller plads fra sofahjørnet. Lænestole behøver nemlig ikke at være kæmpe store. Faktisk kan små og lette lænestole også være nok til at skabe komfort og en hyggelig krog i stuen. The Canvas Chair af Børge Mogensen er et glimrende eksempel på en let lænestol, der rummer disse kvaliteter.

Vi tilbyder også lækre lænestole med skammel, så du kan slå benene op efter en travl dag på jobbet og sidde behageligt mens du læser en god bog, bliver opdateret på nyheder eller nyder udsigten. For ekstra fleksibilitet kan en lækker lænestol med drejesokkel være et godt valg. På den måde sidder du ikke fastlåst i en bestemt retning, men kan vende stolen den vej du ønsker.

Mange drømmer nok om en enormt behagelig hvilestol, hvor der virkelig kan opstå en helt særlig ro og hvor man har mulighed for at dase hen. Med en øreklapstol, som f.eks. Bamsestolen af Hans J. Wegner, kan du give dig selv mulighed for koble fuldkommen af. Dette er desuden en lænestol med armlæn, som også giver ekstra komfort.

Lænestole i læder, stof og træ


Lænestole kommer i et utal af farver, materialer og former, så der er helt sikkert en til enhver smag. Fuldend den nordiske indretning med en FDB lænestol i træ, eller eksperimenter med en lænestol i stof, som kommer i et utal af farver.

Er du til et minimalistisk look, hvor en sort, grå eller hvid lænestol vil tage sig godt ud eller et mere kreativt og legende udtryk, hvor en blå eller gul lænestol vil skille sig ud fra mængden?

Uanset om du ønsker et stilrent og pænt look eller hellere vil have en retro læder lænestol, så er der gode chancer for at du forelsker dig i en stol her på siden.


God fornøjelse i jagten på din nye lænestol!
Indkøbskurv