Lænestole

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af lænestole fra en bred vifte af designere, som alle kommer med deres bud på den perfekte lænestol. Grundet de mange kendte designere, som kommer fra mange forskellige tidspunkter, vil du også opleve vidt forskellige stilarter i udvalget. Du kan bl.a. finde klassiske lænestole som Oksen, Pelikanen, Den Spanske Stol, Ocolus og Ægget, samt nye og kreative innovationer fra både upcomming og etablerede designhuse. Der findes utallige forskellige varianter af lænestole, både når det kommer til design, størrelse og materialevalg. Vi har lænestole i både træ, stof og læder, således du kan få en lænestol som passer til netop din stue eller det rum det skal stå i. Nogle foretrækker klassiske og tidløse designs mens andre foretrækker en mere moderne og minimalistisk stil. Uanset hvad du ønsker, kan du med garanti finde den helt rette lænestol her. Se de mange lænestole igennem herunder, eller kig ind i vores butik og oplev lænestolene på nærmeste hold.

Ønsker du at fuldende boligen med æstetiske designer stole? Så tag et kig på vores store udvalg af stole her.


Smukke designer lænestole

Kommer du til tider træt hjem fra en lang dag og har lyst til at smide dig i en komfortabelt siddeplads og slappe af eller læse en god bog? Vi kender følelsen og derfor er vi helt vilde med lænestole.

Lænestole er et kæmpe hit til dem der elsker at have en plads i stuen lidt for sig selv og en smuk lænestol kan placeres lige hvor du ønsker.

Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af designer lænestole, der har vidt forskellige udtryk, funktioner og stil. Vi tilbyder elegante lænestole fra populære brands som
- Fritz Hansen
- Carl Hansen & Søn
- Ferm Living
- Gubi
- og mange flere!

Du kan blandt andet blive inspireret af kæmpe designklassikere som Ægget, Corona eller The Ball Chair, som alle er lænestole der gennem tiden har sat sit præg i dansk indretning.

Lænestole med mange funktioner


En lænestol er ikke bare en lænestol. De kan have mange forskellige funktioner og udtryk. Har du brug for en rigtig hygge stol kan du med fordel vælge en stor lænestol, der skaber plads til massere af afslapning i stuen eller foran pejsen.

Er det en sofa stol du er på udkig efter kan du eventuelt gå med en lille lænestol, som giver komfort, men heller ikke tager for meget opmærksomhed eller plads fra sofahjørnet. Lænestole behøver nemlig ikke at være kæmpe store. Faktisk kan små og lette lænestole også være nok til at skabe komfort og en hyggelig krog i stuen. The Canvas Chair af Børge Mogensen er et glimrende eksempel på en let lænestol, der rummer disse kvaliteter.

Vi tilbyder også lækre lænestole med skammel, så du kan slå benene op efter en travl dag på jobbet og sidde behageligt mens du læser en god bog, bliver opdateret på nyheder eller nyder udsigten. For ekstra fleksibilitet kan en lækker lænestol med drejesokkel være et godt valg. På den måde sidder du ikke fastlåst i en bestemt retning, men kan vende stolen den vej du ønsker.

Mange drømmer nok om en enormt behagelig hvilestol, hvor der virkelig kan opstå en helt særlig ro og hvor man har mulighed for at dase hen. Med en øreklapstol, som f.eks. Bamsestolen af Hans J. Wegner, kan du give dig selv mulighed for koble fuldkommen af. Dette er desuden en lænestol med armlæn, som også giver ekstra komfort.

Lænestole i læder, stof og træ


Lænestole kommer i et utal af farver, materialer og former, så der er helt sikkert en til enhver smag. Fuldend den nordiske indretning med en FDB lænestol i træ, eller eksperimenter med en lænestol i stof, som kommer i et utal af farver.

Er du til et minimalistisk look, hvor en sort, grå eller hvid lænestol vil tage sig godt ud eller et mere kreativt og legende udtryk, hvor en blå eller gul lænestol vil skille sig ud fra mængden?

Uanset om du ønsker et stilrent og pænt look eller hellere vil have en retro læder lænestol, så er der gode chancer for at du forelsker dig i en stol her på siden.

Ofte stillede spørgsmålHvorfor vælge en lænestol?
En lænestol er for dig, som holder af at sidde op. En lænestol kan være rar at sidde i, hvis man har behov for at få benene op og læse en god bog. Du finder et stort udvalg af designer lænestole hos JacobsenPlus. Du kan derfor med sikkerhed finde en lænestol, som passer til dit behov og til din boligindretning.

Hvilken lænestol skal jeg vælge?
Når du skal vælge din næste lænestol, bør du overveje, om lænestolen skal have en drejefod eller ej. Derudover bør du også overveje, om lænestolen skal være komfortabel, visuelt smuk eller kunne begge dele. Du bør samtidig også overveje, om lænestolen skal stå for sig selv eller sammen med andre møbler. På den måde får du indskrænket udvalget, så du får lettere ved at finde den helt rette lænestol.

Hvor skal en lænestol placeres?
Placeringen af lænestolen kan afhænge af, om du ønsker, at den indgår som en del af et større møblement eller om den skal stå som et enkeltstående visuelt statement i et gældende rum. Det kan også være, at man ønsker at have to lænestole i krog, som indbyder til en hyggelig dialog. Der er mange muligheder for, hvor man kan placere en lænestol. Du bør dog have in mente, at lænestolen bør placeres, så den røde tråd fortsat findes i indretningen.

Hvor kan man købe lænestole?
Du finder et stort og varieret udvalg af designer lænestole fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Lænestolene er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

God fornøjelse i jagten på din nye lænestol!
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.