Møbler

Hos JacobsenPlus.dk finder du et stort udvalg af klassiske møbler fra kendte designere, som Arne Jacobsen og Hans J. Wegner. Vi tilbyder designklassikere fra blandt andet Fritz Hansen og Carl Hansen & Søn mens vi på samme tid, også byder den yngre generation, som eksempelvis HANDVÄRK, HAY og &tradition velkommen, for blot at nævne et par stykker. Vi huser både ind- og udenlandske designere. Med vores brede sortiment af møbler nedenfor, skulle der gerne være noget for enhver smag, som du kan gå på opdagelse i, uanset om det er opbevaringsmøbler eller siddemøbler du står og mangler.


Designer stole og borde

I udvalget finder du både en smuk Arne Jacobsen stol, ikonisk Børge Mogensen stol og unik Verner Panton stol. Vi har i udvalget designer stole i mange forskellige typer, alt fra elegante barstole til komfortabel lænestol, og flotte spisebordsstole. Med en design stol fra Jacobsen Plus, er du sikret en stol i høj kvalitet, uanset om det er en god kontorstol du er på jagt efter eller en hyggelig sækkestol

Til enhver indretning hører et smukt bord, og hos os finder du designer borde i et stort udvalg af typer, materialer, designs og farver. Om det er et simpelt Hay skrivebord, rundt spisebord, lille natbord, praktisk bakkebord eller et flot sofabord, er det hele og meget mere at finde i sortimentet.

Ikoniske designer borde og stole kan gøre meget i en indretning, om det så bare er en enkel fin stol til læsehjørnet eller et lille sidebord til sofaen.

Indret med bænke og skamler


På siden finder du ligeledes designer bænke og skamler, i mange forskellige modeller fra kendte designere. En FDB bænk vil pynte smukt i stuen eller fungerer perfekt som spisebordsbænk. Bænke findes i mange størrelser og med forskellige funktioner. Vi tilbyder både bænk med opbevaring, som er et praktisk supplement til opbevaring i stuen og bænke egnet til entre og spisebord.

Med en designer skammel kan børnene let være med i køkkenet, hvor den smukt kan stå til pynt i hjørnet, når ikke den er i brug.

Afslapning i sofa, daybed og seng


At kunne smide sig i en stor flydersofa, blød seng eller lækker daybed er noget af det bedste. Vi tilbyder selvfølgelig et stort udvalg af alle tre varianter fra et fantastisk udvalg af kendte brands. Byg din egen modulsofa og få præcis den designer sofa du drømmer om, eller lad dig forføre af de smukke daybeds, der vil være helt perfekt til ekstra afslapning i stuen. Du finder også forskellige senge og sengegavle, så du kan få den bedst mulige nattesøvn.

Hygge på terrassen


Er du også typen, der helst vil opholde sig udenfor så meget som muligt, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side? Så bør du tage et kig på alle de flotte havemøbler, vi har i sortimentet. Der er noget magisk over, at sidde udenfor med aftensmaden, som man i øvrigt har grillet og bare bruge tid i haven og skabe minder sammen med familie og venner i hyggelige omgivelser. For at sætte prikken over i’et på terrassen eller i haven kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af solvogne eller loungestole.

Har man plads i haven, kan man skabe små hyggeområder, hvor man kan sidde et par stykker og snakke over et godt glas vin eller en kop kaffe. Skab for eksempel et loungeområde med flotte loungestole, en loungesofa og et flot bord, som indbyder til hygge. Du kan også med fordel finde en bænk, som kan stå nede i haven, så man føler, man er i ét med naturen, når man sidder på bænken og drikker sin morgenkaffe.

Opbevaringsmøbler i flotte design


Opbevaring er et vigtigt element i enhver bolig, uanset om det er en lille lejlighed eller stor villa. Hos os finder du reoler, skænke og vitrineskabe i mange forskellige størrelser og materialer, så du kan få organiseret dine ting. Udvid opbevaringspladsen i spisestuen med et smukt vitrineskab, eller få plads til pynteting, bøger og planter på en skøn reol.

Køb dine møbler hos Jacobsen Plus


Er du også betaget af smukke, ikoniske møbler? Med møbler fra Jacobsen Plus vil dit hjem stråle endnu mere. Med møbler i dansk design opnår du en skandinavisk indretning. Dit hjem vil fremstå med et klart udtryk for hvad det vil og hvad det står for. Dit hjem vil samtidig emme af enkelthed, elegance og funktionalitet. En investering i et klassisk dansk design kan kræve overvejelse og vi er derfor klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse og du er altid velkommen til at se nærmere på møblerne i de mange unikke designs i vores butik eller kontakte os over telefon. Vi leverer dit favorit møbel gratis direkte til døren ved køb over 1.500 kr.

Gå på opdagelse i det store udvalg af designer møbler, hvor du helt sikkert vil finde et møbel, der matcher din bolig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Ofte stillede spørgsmålHvilke møbler skal jeg købe til terrassen?

Når du skal finde møbler til terrassen, kan det være meget individuelt, når det kommer til, hvilket miljø man ønsker at skabe. Har du en stor terrasse kan du med fordel opdele terrassen i små områder, så du både kan have et spiseområde, loungeområde og et område til en solvogn, hvor du kan ligge og sole dig. På den måde får du skabt en terrasse som både indbyder til hygge og afslapning.

Hvilken sofa skal jeg vælge til stuen?

En sofa kan sige meget om, hvem du er som person og hvilke behov du har. Holder du af at kunne ligge i sofaen om aftenen, kan du overveje, om en flydersofa kan være en god investering for dig. Omvendt kan det være, at du holder af kaffeaftaler og ønsker et område i stuen, som indbyder til gode samtaler, så kan det være, at en sofa og en lænestol eller to sofaer overfor hinanden kan være noget for dig. Valget af sofa afhænger i høj grad af, hvad du har behov for.

Hvilke spisebordsstole bør jeg vælge?

Når det kommer til valget af spisebordsstole, er det meget individuelt, hvad folk vægter højest. Der kan være stor forskel på stolene alt efter, om man vægter æstetik, komfort eller begge dele højt. Er du typen, der elsker at tilbringe tid ved spisebordet sammen med familien, så bør du finde spisebordsstole, der er komfortable, så man har lyst til at sidde i dem i længere tid. Skal de derimod bruges til at fuldende den stilrene indretning, er det æstetikken, kan det være en god idé at finde spisebordsstole, som passer til resten af stilen i indretningen.

Hvor kan man købe designer møbler?

Du finder et stort og varieret udvalg af designer møbler fra nogle af de største brands hos Jacobsen Plus. Møblerne er ikke kun praktiske, men fås også i smukke designs, som passer til ethvert rum i hjemmet. Møblerne er lavet af kvalitetsrige materialer, som du får glæde af i mange år frem. Hos Jacobsen Plus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre produktkategorier og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.