Møbler

Hos JacobsenPlus.dk finder du et stort udvalg af klassiske møbler fra kendte designere, som Arne Jacobsen og Hans J. Wegner. Vi tilbyder designklassikere fra blandt andet Fritz Hansen og Carl Hansen & Søn mens vi på samme tid, også byder den yngre generation, som eksempelvis HANDVÄRK, HAY og &tradition velkommen, for blot at nævne et par stykker. Vi huser både ind- og udenlandske designere. Med vores brede sortiment af møbler nedenfor, skulle der gerne være noget for enhver smag, som du kan gå på opdagelse i, uanset om det er opbevaringsmøbler eller siddemøbler du står og mangler.


Designer stole og borde

I udvalget finder du både en smuk Arne Jacobsen stol, ikonisk Børge Mogensen stol og unik Verner Panton stol. Vi har i udvalget designer stole i mange forskellige typer, alt fra elegante barstole til komfortabel lænestol, og flotte spisebordsstole. Med en design stol fra Jacobsen Plus, er du sikret en stol i høj kvalitet, uanset om det er en god kontorstol du er på jagt efter eller en hyggelig sækkestol

Til enhver indretning hører et smukt bord, og hos os finder du designer borde i et stort udvalg af typer, materialer, designs og farver. Om det er et simpelt Hay skrivebord, rundt spisebord, lille natbord, praktisk bakkebord eller et flot sofabord, er det hele og meget mere at finde i sortimentet.

Ikoniske designer borde og stole kan gøre meget i en indretning, om det så bare er en enkel fin stol til læsehjørnet eller et lille sidebord til sofaen.

Indret med bænke og skamler


På siden finder du ligeledes designer bænke og skamler, i mange forskellige modeller fra kendte designere. En FDB bænk vil pynte smukt i stuen eller fungerer perfekt som spisebordsbænk. Bænke findes i mange størrelser og med forskellige funktioner. Vi tilbyder både bænk med opbevaring, som er et praktisk supplement til opbevaring i stuen og bænke egnet til entre og spisebord.

Med en designer skammel kan børnene let være med i køkkenet, hvor den smukt kan stå til pynt i hjørnet, når ikke den er i brug.

Afslapning i sofa, daybed og seng


At kunne smide sig i en stor flydersofa, blød seng eller lækker daybed er noget af det bedste. Vi tilbyder selvfølgelig et stort udvalg af alle tre varianter fra et fantastisk udvalg af kendte brands. Byg din egen modulsofa og få præcis den designer sofa du drømmer om, eller lad dig forføre af de smukke daybeds, der vil være helt perfekt til ekstra afslapning i stuen. Du finder også forskellige senge og sengegavle, så du kan få den bedst mulige nattesøvn.

Opbevaringsmøbler i flotte design


Opbevaring er et vigtigt element i enhver bolig, uanset om det er en lille lejlighed eller stor villa. Hos os finder du reoler, skænke og vitrineskabe i mange forskellige størrelser og materialer, så du kan få organiseret dine ting. Udvid opbevaringspladsen i spisestuen med et smukt vitrineskab, eller få plads til pynteting, bøger og planter på en skøn reol.


Gå på opdagelse i det store udvalg af designer møbler, hvor du helt sikkert vil finde et møbel, der matcher din bolig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!
Indkøbskurv