Verpan

Verpan er en dansk virksomhed som laver produkter designet af den kendte designer Verner Panton. Verpan har med deres danske designtradition sat Danmark på verdensplan for funktionelt, moderne og unikt design. I et tæt samarbejde med enken Marianne Panton har Verpan erhvervet produktions – og salgsrettigheder til en væsentlig del af Verner Pantons designs. Alle Verpan lamper og møbler skiller sig ud som nogle af de mest elegante og mindeværdige af Verner Pantons designs. Har du spørgsmål til et Verpan produkt? Kontakt da endelig butikken.


OM VERPAN


Verpans historie begyndte i 2003, hvor produktionen af belysning fra Verner Panton blev indledt. Gennem tiden er der også kommet et møbelprogram, som startede i 2010 og i dag har Verpan et omhyggeligt udvalg af flere af Verner Pantons kendte og tidløse designs. Verpan viderefører en lang række af de ekstraordinære og ikoniske lamper og møbler, som Verner Panton har designet og er den officielle licenshaver af Verner Panton Design AG.

Verner Panton er i sær kendt for hans møbler, lamper og tekstiler i ikoniske design og han betragtes i dag som en af pionererne i den danske design historie. Hans originalitet skinner igennem i alle værker, og han er kendt for at eksperimentere med nye materialer, en modig farvepalette og skulpturelle kreationer.

VERNER PANTON GLOBE


Verner Panton Globe er en af de mest ikoniske lamper fra Verner Panton, og ambitionen for designet var at lave en lampe, der kunne forene et rum og fange øjet, uanset om den hang alene eller i klynger. Verpan Globe findes i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde netop den model, der matcher dit rum bedst. Verpan Globe er perfekt både over spisebordet, men også i den lange gang eller som et skulpturelt element i stuens hjørne.

VERPAN LAMPE


Med en Verpan lampe kan du få smukt design i alle boligens rum og med de forskellige unikke designs med hver deres særpræg, kan en Verpan lampe passe ind i alle boliger.

Verner Panton Moon er designet tilbage i 1960, og er et af Verner Pantons første belysningsdesign. Den karakteriskte lampe med de ringformede lameller giver et omgivende og blødt lys og sikrer optimal refleksion og filtrering af lyset. Verpan Moon ændrer karakter alt efter hvilken vinkel den ses fra, og er i sandhed et unikt stykke kunst.

På siden findes også Verpan Fun, der betragtes af mange som et af Verner Pantons største mesterværker inden for belysning. Verner Panton Fun bidrager med de små bevægelser og lyde fra de mange sarte og lette muslingeskaller til et helt unikt samspil med omgivelserne, og giver et naturligt og yderst behageligt lys. Den smukke lysekrone vil i sær egne sig godt i den store entre og hall.

I udvalget er også Verpan Pantop, der med sin klokkeformede og bløde facon, vil medvirke til en god kontrast til det moderne hjem. Pantop bordlampe og pendel kan fås i en række elegante og dristige farver, der hver især tilføjer sin helt egen personlighed til lampen.

VERPAN MØBLER


Udover belysning findes der fra Verpan også både møbler og tekstiler, der er designet af Verner Panton. Verpan series 430 er en af de mest populære stole-serier fra Verner Panton, der med sit enkle design og høje komfort, er perfekt som både spisebordsstol og barstol i mange forskellige indretninger. Verpan 430 har et bredt ryglæn, samlet på et elegant og slankt stel og den kommer i flere forskellige stel varianter og betræk farver. I udvalget findes også Verpan Barboy, som er et alsidigt opbevaringsmøbel, der både kan bruges som barbord, sengebord eller sidebord. Verpan Barboy har tre opbevaringsrum, hvor det oprindeligt var tiltænkt at flasker kunne stå nederst, glas i midten og tilbehør øverst. Af tekstiler findes der både Verpan Plaid og Verpan tæppe, som kommer i forskellige serier, her i blandt Wave, Mirror og Luna.

Gå på opdagelse i det store udvalg af Verpan lamper, møbler og tekstiler og pryd boligen med smukt design i verdensklasse.
Indkøbskurv