Gulvlamper

Hvis du mangler belysning i stuen eller på soveværelset, så er en gulvlampe altid en god løsning. Ud over at give god belysning, og dermed skabe en hyggelig stemning i rummet, hvori den står, så kan man med en gulvlampe også lave nogle utrolig fede indretninger. Med de gulvlamper, som du ser herunder, kan man lave mange forskellige udtryk. Hvad end du leder efter en af de lidt mere skæve designs, som eventuelt kan bryde de minimalistiske udtryk, du i forvejen har i rummet, eller om du vil have en af de smukke klassiske gulvlamper fra eksempelvis Le Klint, Louis Poulsen og Fritz Hansen, så finder du herunder helt sikkert en lampe, der falder i din smag. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af designer gulvlamper i unikke designs og høj kvalitet. Gå på opdagelse i det store udvalg og find lige den designer gulvlampe til stuen, som du står og mangler.


Standerlamper fra kendte brands og designere


Hos os findes du et bredt udvalg af ikoniske standerlamper / gulvlamper fra nogle af de mest populære brands. Vælg en standerlampe fra blandt andet Louis Poulsen, Le Klint, Flos eller Fritz Hansen og sæt et eksklusivt præg på dit hjem.

På siden her finder du for eksempel den populære og ikoniske Panthella gulvlampe af Verner Panton, som med sit unikke design vil pryde i enhver indretning. Hos JacobsenPlus kan du også finde en Gweilo Qin PE gulvlampe fra Parachilna, som må siges at have et dekorativt udtryk, som med garanti vil fuldende din indretning.

Det brede udvalg her på siden rummer mange forskellige gulvlamper i et utal af forskellige designs. Du kan for eksempel sagtens en klassisk standerlampe med et behageligt lys. Eller måske en standerlampe med lysdæmper eller klassiske standerlamper.

Hos JacobsenPlus finder du mange forskellige standerlamper, så du har rig mulighed for at finde den, der passer helt perfekt ind i din indretning. Lamperne kan både stå alene eller som en del af de andre møbler i stuen eller i soveværelset.

Lamperne ses ofte stå ved siden af sofaen eller ved siden af lænestolen. De kan dog stå flere forskellige steder i boligen. Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for, hvor man kan placere sin standerlampe.

Hvad bruges en standerlampe til?


En standerlampe eller gulvlampe som det også kaldes, er en lampe der er placeret på gulvet, hvor den lysende del er placeret på en opretstående stang, og den kan stå frit på vandrette flader. En standerlampe kan have mange forskellige funktioner, og hos os finder du et stort udvalg af designs, farver og materialer.

Sammenlignet med pendler eller væglamper, skal standerlamper ikke installeres. Der medfølger bare et stik til stikkontakten. Standerlamper er fleksible og lette at rykke rundt på, hvis man på et tidspunkt ønsker at rokere rundt i stuen.

I dag er det blevet mere almindeligt at have punktlige lyskilder i hjemmet i stedet for én stor central. Det betyder, at du kan skabe en helt speciel stemning og belysning alt efter hvilke lamper, du tænder og hvilke der forbliver slukket. Til dette formål er en standerlampe det helt oplagte valg, da den tændes uafhængigt af dine andre lamper. Standerlampen hjælper både til den generelle belysning i et rum, men man har også mulighed for at få et fokuseret lys i en given retning, hvilken især kan være behjælpelig, hvis man elsker at læse bøger om aftenen.

Du kan blandt andet bruge din standerlampe til:

- At skabe en hyggelig belysning

- Et dekorativt punktum på din indretning

- Blikfang i et minimalistisk rum

- Lyse hjørner op

Hvilken standerlampe skal jeg vælge?


Fordi en standerlampe kan have mange forskellige former og farver, bør du tænke over, hvad du vil bruge din lampe til. På den måde er du sikret at få en lampe, som dækker dit behov.

Læselampe - få central lys

Først kan du gøre dig tanker omkring lyset. Hvilket lys din gulvlampe giver har en stor betydning. Vil du bruge din lampe som læselampe, er AJ gulvlampen et smukt og fantastisk bud på en lampe, der giver et nedadrettet og funktionelt lys, så du har de bedste betingelser for at fordybe dig i en god bog.
Du kan her også tænke over, om det skal være en fleksibel lampe, hvor det er muligt at dreje lyskilden i den retning, du ønsker.

Oplys stuen med en standerlampe - få lyset spredt

Ønsker du en lampe der giver et mere spredt lys til eksempelvis stuen er den ikoniske Panthella gulvlampe fra Verner Panton med garanti en lampe der vil opfylde det behov. Lampen er nemlig designet, så både fod og skærm reflektere lyset. Dermed er lyset mindre centraliseret og lyser større dele af rummet op.
Her er det også værd at overveje en lampe, hvor lyskilden har retning mod loftet og dermed reflekteres ud i resten af rummet.

Buelamper - få lyset ovenfra

En standerlampe kan i nogle tilfælde være et godt alternativ til pendler. Vælger du en standerlampe med en buet form, f.eks. Twiggy Wood fra Foscarina, får du en lampe med mange funktioner. Lampen kan smukt og elegant bue sig ind over sofaen og give et lys ovenfra og ned på sofabordet. Det er et dejligt alternativ, hvis man ikke har lyst til at få et pendel hængt op.

Vælg den rette standerlampe


Når du skal vælge den helt rigtige standerlampe, bør du også have øje for lampeskærmen. Lampeskærme kan fås i forskellige farver og størrelser. Alt efter hvilken belysning du har brug for, bør du have lampeskærmen med i dine overvejelser. Har en lampe en sort og lukket lampeskærm, kan der naturligvis kun komme lys ud i bunden. Denne type lampe vil ikke give lige så meget lys, som en standerlampe med en lys lampeskærm der er åben både i toppen og bunden og hvor lyset bliver spredt ud til alle sider.

Den rigtige lysstyrke opnår du ved at købe den rette pære til dit behov. Har du brug for en lampe, der giver et godt læselys, er det vigtigt at man benytter en kraftig pære. Skal lampen derimod bruges til den generelle belysning i rummet, kan du vælge en pære, der har et mere hyggeligt lys. Hos JacobsenPlus er der også mulighed for at købe en pære med indbygget lysdæmper, så du helt selv bestemmer, hvor skarp lyset skal være.

Hvor høj skal en gulvlampe være?


Den perfekte højde for standerlamper kan variere alt efter, hvor den skal stå og hvilken funktion lampen får. Skal lampen for eksempel bruges til læsning, bør den ikke være for høj. Det skal helst være sådan, så det direkte lys oplyser bogens sider.

Overordnet set er der ikke én perfekt højde på en standerlampe, men til et bestemt formål, kan højden have en betydning.  

Ofte stillede spørgsmålHvilke brands laver standerlamper?
Hos JacobsenPlus finder du et stort udvalg af standerlamper fra store anerkendte brands. Blandt de mange brands kan nævnes Louis Poulsen, Flos, Le Klint, Gubi og mange flere. Det store udvalg byder på mange forskellige designs, hvilket giver dig muligheden for at finde den helt rette standerlampe.

Hvilke mål har en standerlampe?
Standerlamperne hos JacobsenPlus har en højde på ca. 130 cm. Dette kan dog variere en smule alt efter, hvilket brand man ønsker en standerlampe fra. Derudover er der også forskel på, hvordan meget standerlamperne fylder. Derfor kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvor meget plads der er til standerlampen inden købet af en.

Hvilken standerlampe skal jeg vælge?
Når man skal vælge en standerlampe er der flere ting, der er gældende for valget. Det kan for eksempel være, hvilket lys standerlampen skal give. Standerlamper kan både give lys i en bestemt retning, via en lukket skærm. De kan have en skærm, som spreder lyset ud i hele rummet. Derudover bør man vælge det design, man bedst kan lide. Standerlampen skal dog samtidig kunne dække det behov, man har for lys.

Hvor kan man købe standerlamper?
Du finder et varieret udvalg af standerlamper fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Standerlamperne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre produktkategorier og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

I vores store udvalg af praktiske, smukke og dekorative designer standerlamper kan du finde netop den lampe, der matcher det behov du ønsker at få opfyldt. God fornøjelse!
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.