Standerlamper

Hvis du mangler belysning i stuen eller på værelset, så er en standerlampe altid en god løsning. Ud over at give god belysning, og dermed skabe en bedre stemning i rummet hvori den står, så kan man med en standerlampe også lave nogle utrolig fede indretninger. Med de standerlamper du ser herunder, kan man lave mange forskellige udtryk. Hvad end du leder efter en af de lidt mere skæve designs, som eventuelt kan bryde de lidt minimalistiske udtryk du i forvejen har i rummet, eller om du vil have en af de smukke klassiske standerlamper fra eksempelvis Le Klint, Louis Poulsen og Fritz Hansen, så finder du herunder helt sikkert en lampe der falder i din smag. Det er bare at kigge det store sortiment igennem, og finde lige netop din favorit i dag.


Standerlamper fra kendte brands og designere


Hos os findes du et bredt udvalg af ikoniske standerlamper / gulvlamper fra nogle af de mest populære brands. Vælg en standerlampe fra blandt andet Louis Poulsen, Le Klint, Flos eller Fritz Hansen og sæt et eksklusivt præg på dit hjem.

Hvad bruges en standerlampe til?


En standerlampe eller gulvlampe som det også kaldes, er en lampe der er placeret på gulvet, hvor den lysende del er placeret på en opretstående stang, og den kan stå ufastgjort på vandrette flader. En standerlampe kan have mange forskellige funktioner, og hos os finder du et stort udvalg af designs, farver og materialer.

I dag er det blevet mere almindeligt at have punktlige lyskilder i hjemmet i stedet for en stor central. Det betyder at du kan skabe en helt speciel stemning og belysning alt efter hvilke lamper du tænder, og hvilke der forbliver slukket. Til dette formål er en standerlampe det helt oplagte valg, da den tændes uafhængigt af dine andre lamper.

Du kan blandt andet bruge din standerlampe til
- At skabe en hyggelig belysning
- Et dekorativt punktum på din indretning
- Blikfang i et minimalistisk rum
- Lyse hjørner op

Hvilken standerlampe skal jeg vælge?


Fordi en standerlampe kan have mange forskellige former og farver bør du tænke over, hvad du vil bruge din lampe til.

Læselampe - få central lys

Først kan du gøre dig tanker omkring lyset. Hvilket lys din gulvlampe giver har en stor betydning. Vil du bruge din lampe som læselampe, er AJ gulvlampen et smukt og fantastisk bud på en lampe, der giver et nedadrettet og funktionelt lys, så du har de bedste betingelser for at fordybe dig i en god bog.
Du kan her også tænke over, om det skal være en fleksibel lampe, hvor det er muligt at dreje lyskilden i den retning du ønsker.

Oplys stuen med en standerlampe - få lyset spredt

Ønsker du en lampe der giver et mere spredt lys til eksempelvis stuen er den ikoniske Panthella gulvlampe fra Verner Panton med garanti en lampe der vil opfylde det behov. Lampen er nemlig designet, så både fod og skærm reflektere lyset. Dermed er lyset mindre centraliseret og lyser større dele af rummet op.
Her er det også værd at overveje en lampe, hvor lyskilden har retning mod loftet og dermed reflekteres ud i resten af rummet.

Buelamper - få lyset ovenfra

En standerlampe kan i nogle tilfælde være et godt alternativ til pendler. Vælger du en standerlampe med en buet form, f.eks. Twiggy Wood fra Foscarina, får du en lampe med mange funktioner. Lampen kan smukt og elegant bue sig ind over sofaen og give et lys ovenfra og ned på sofabordet. Det er et dejligt alternativ, hvis man ikke har lyst til at få et pendel hængt op.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands laver standerlamper?
Hos JacobsenPlus finder du et stort udvalg af standerlamper fra store anerkendte brands. Blandt de mange brands kan nævnes Louis Poulsen, Flos, Le Klint, Gubi og mange flere. Det store udvalg byder på mange forskellige designs, hvilket giver dig muligheden for at finde den helt rette standerlampe.

Hvilke mål har en standerlampe?
Standerlamperne hos JacobsenPlus har en højde på ca. 130 cm. Dette kan dog variere en smule alt efter, hvilket brand man ønsker en standerlampe fra. Derudover er der også forskel på, hvordan meget standerlamperne fylder. Derfor kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvor meget plads der er til standerlampen inden købet af en.

Hvilken standerlampe skal jeg vælge?
Når man skal vælge en standerlampe er der flere ting, der er gældende for valget. Det kan for eksempel være, hvilket lys standerlampen skal give. Standerlamper kan både give lys i en bestemt retning, via en lukket skærm. De kan have en skærm, som spreder lyset ud i hele rummet. Derudover bør man vælge det design, man bedst kan lide. Standerlampen skal dog samtidig kunne dække det behov, man har for lys.

Hvor kan man købe standerlamper?
Du finder et varieret udvalg af standerlamper fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Standerlamperne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

I vores store udvalg af praktiske, smukke og dekorative designer standerlamper kan du finde netop den lampe, der matcher det behov du ønsker at få opfyldt. God fornøjelse!
Indkøbskurv