Gyngestole

En gyngestol vil skabe ekstra hygge i dit hjem! Gyngestole værner om ro og fred, og kan virke som en “get away” fra den travle og til tider stressede hverdag. Sæt dig i en gyngestol med en kop kaffe, et slumretæppe og en god bog, og lad dig glide ind i en verden af hygge - for en stund. Lad op, og start morgendagen med fornyet energi og ro i hele kroppen. Vores udvalg af gyngestole favner kendte brands og designere. Kvaliteten på vores gyngestole er helt i top, og alle i moderne og nutidige designs. Hvad end du er til en Fatboy Rock ‘n Roll gyngestol, eller de mere klassiske Wegner eller Eames gyngestole, vil disse være at finde blandt vores sortiment af gyngestole. Alle gyngestole du finder hos her på webshoppen, er produceret af gode materialer, og med øje for enten det tidløse eller tidens trends. På denne måde er du sikret, at du får en gyngestol der er tidsmæssigt relevant, og som vil passe ind i de fleste indretningsstile.

Se hele vores udvalg af gyngestole herunder - måske finder du én, du bare må eje! Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af stole her, så du kan skabe en stilren indretning.


Smukke designer gyngestole

Gyngestolen er en gammel opfindelse, som stadig den dag i dag tager sig rigtig godt ud i de danske hjem. Blandt de nutidige moderne gyngestole i Danmark kan nævnes J16 og J52G gyngestolen som begge er populære i den klassiske boligindretning.

Hos Jacobsen Plus finder du gyngestole fra kendte brands og designere heriblandt
- FDB Møbler
- Hans J. Wegner
- Fredericia Furniture

De elegante gyngestole komme i et inspirerende udvalg af materialer, farver og udtryk. Der vil helt sikkert også være en gyngestol du forelsker dig i.

Stilren gyngestol til enhver anledning


Gyngestole kan bruges til mange forskellige anledninger. Du kender nok følelsen af at komme hjem efter en lang dag på arbejde, hvor du bare har lyst til at smide dig hen i en afslappende stol.

Med en komfortabel gyngestol, får du en hvilestol der gynger dig væk fra hverdagens stress og hvor du kan få lov til at koble af. Vægter du komfort ekstremt højt kan Rock 'n Roll gyngestolen fra Fatboy give dig den perfekte flydestol og kombineret med en sækkestol fra samme mærke, vil du virkelig få den luksus gyngestol du fortjener.

Gyngestole er desuden også et godt valg, hvis du mangler den perfekte læsestol eller tvstol, hvor du kan sidde og fordybe dig i en god bog, eller følge med i din yndlings tv-serie.

Gyngestole som Parc gyngestolen og Copenhagen gyngestolen fra Cane-line kan også bruges som gyngestol til haven, hvor du har mulighed for at indrette med et smukt og elegant møbel. Udendørs gyngestole giver anledning til kolde drinks og hyggelige samtaler på en lun sommeraften. En havegyngestol er ligeledes essentiel, hvis du ønsker at gøre din altan til en hyggelig oase med plads til afslapning.

Ønsker du en helt unik gyngestol, kan en hængestol som Hanging egg af Nanna Ditzel måske være noget for dig? Den hængende stol er udover at være et elegant stilikon, også med til at skabe luft, netop fordi den hænger fra loftet og dermed ikke tager gulvplads.

Skal din gyngestol være sort, hvid eller i træ?


Hos os finder du gyngestole i forskellige materialer, farver og med forskellige udtryk. Hvilken der er den smukkeste og mest fabelagtige, vil vi lade være helt op til dig. En sort gyngestol, som den smukke J52G gyngestol fra FDB Møbler, der er designet af Børge Mogensen, vil tage sig godt ud i den minimalistiske indretning.

Samtidig vil en Wegner gyngestol i træ med sine bløde former bringe naturen med indendørs og passe godt til den skandinaviske indretningsstil, hvor møbler i træ er ganske populære.


Held og lykke i jagten på din nye yndlings stol!
Indkøbskurv