Louis Poulsen Væglamper

Louis Poulsen er Danmarks absolutte mestre inden for lampedesign, og det gælder selvfølgeligt også med deres væglamper. Louis Poulsen væglamper er elegance og æstetik i sin reneste form, og du kan herunder i udvalget blandt andet finde PH væglamper, som er Louis Poulsens væglamper, designet af den kendte lampedesigner Poul Henningsen. Derudover har vi også deres AJ-serie, som giver dig muligheden for at lege med farver, og dermed skabe en mere kreativ indretning i dit værelse eller i din stue. Find netop din favorit væglampe fra Louis Poulsen herunder i dag, og læs eventuelt mere om de enkelte lamper inde på produkterne. Husk at du også altid er velkommen til at kontakte os med spørgsmål til Louis Poulsens væglamper.


OM LOUIS POULSEN VÆGLAMPE


Mangler du en smuk, dekorativ og funktionel lampe, der kan passe ind i alle hjemmets rum? Så bør du se nærmere på en Louis Poulsen væglampe. En væglampe fra Louis Poulsen er kendetegnet ved at give et blændfrit, men samtidigt ekstremt funktionelt lys. Derudover bærer alle væglamper et æstetisk design, der former lyset og skaber en helt unikt stemning i rummet. Der er lagt mange tanker bag de smukke væglamper, og med en Louis Poulsen væglampe er der mange muligheder for anvendelse.  

Nogle modeller har et mere retningsbestemt lys, mens andre giver et mere diffust lyst. Brug din væglampe fra Louis Poulsen som sengelampe, hvor den vil være perfekt som læselampe eller til oplysning af en facade. Væglamperne vil også egne sig godt som lys i en trappeopgang eller gangarealer. Udvalget byder på de klassiske designs fra Arne Jacobsen og Poul Henningsen, men også væglamper fra Nendo, Flindt og Vilhelm Lauritzen.

PH VÆGLAMPE FRA LOUIS POULSEN


Poul Henningsen har skabt flere af de smukke designs, der findes i udvalget af Louis Poulsen væglamper. En PH væglampe vil være smuk i alle boligens rum, og blandt ikonerne findes blandt andet den unikke PH Hat væglampe, der blev designet tilbage i 1961 som en sengelampe, der skulle give et behageligt lys. Den smukke PH Hat væglampe har form som en kuppel, der har et næsten svævende udtryk på væggen, for at skabe et hyggeligt, varmt og indirekte lys.

I udvalget findes også den elegante PH 3/2 væglampe, der er fremstillet i glas i det kendte treskærmssystem, hvor lyset på flotteste vis sendes nedad. Ønskes der en mindre model er PH 2/1 væglampe et godt bud. Den har samme stil som den smukke PH 3/2, men har i stedet en nedhængt mindre skærm.

LOUIS POULSEN AJ VÆGLAMPE


Blandt en af de mest populære modeller er den tidløse AJ væglampe, der blev designet af Arne Jacobsen i 1957, som en del af designkonceptet til SAS Royal Hotel i København. En AJ lampe til væg har ligesom de andre typer i serien et stilrent og moderne design, der kommer fra de unikke geometriske former. En AJ væglampe er ganske fleksibel og skærmen kan både drejes og vippes, så du kan opnå den optimale belysning der hvor du ønsker. Det gør den utroligt velegnet som væghængt natlampe eller på badeværelset foran et spejl, men det minimalistisk design kan nemt bruges alle steder i boligen. Du finder den ikoniske AJ væglampe i sort samt 10 andre skønne farver, så du kan opnå et personligt udtryk.

PRYD BOLIGEN MED EN VÆGLAMPE FRA LOUIS POULSEN


Fra Louis Poulsen kommer også designs fra blandt andet Vilhelm Lauritzen, der har skabt den klassiske VL38 væglampe. VL38 Væg er udarbejdet i et samarbejde med Louis Poulsen og baserer sig på det ikoniske design fra bordlampen, der oprindeligt blev tegnet til DR’s Radiohus i København.

På siden findes også den minimalistiske NJP væglampe, der har et simpelt mekanisk system, som giver dig optimal bevægelsesfrihed samt den smukke Flindt væglampe, der belyser sin egen form med et behageligt blødt lys, samtidig med at den kaster et effektivt horisontalt lys. Du finder også den unikke Yuh væglampe og industrielle Toldbod 155 væglampe.

Gå på opdagelse i udvalget og find din nye Louis Poulsen væglampe her. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Indkøbskurv