Peter J. Lassen

Peter J. Lassen grundlagde Montana i 1982 i Hårby på Fyn, efter en karriere som søofficer. Han skiftede til møbelbranchen og arbejdede i mange år med arkitekter som Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton, der alle er blandt de største indenfor møbeldesign. I dag deltager han aktivt sammen med sønnen Joakim Lassen i arbejdet med markedsføring og produktudvikling. Se udvalget af de populære møbler og reolsystemer her på siden.

Historien om manden bag Montana møbler – Peter Joakim Lassen

Peter Lassen er manden bag Montana møbler, der i løbet af de sidste 30 år har stedfæstet sig som en af Danmarks største møbelhuse. Selvom han er grundlæggeren af Montana møbler, var det faktisk ikke engang en karriere inden for design og møbelproduktion, der først fangede Peter Lassens interesse. Han startede nemlig med at tage sig en uddannelse som officer i Søværnet, og det var ikke før 1954, at han som 24-årig blev ansat hos Fritz Hansen. Her var han i en lang årrække, og endte som direktør i 1969. En position han sad på de næste 10 år. I hans tid her arbejdede Peter Lassen tæt sammen med arkitekter som Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton, og det betød at Peter Lassen var godt rustet, da han i 1982 grundlagde Montana.

Montana – Dansk mastodont i mere end 35 år

Montana etablerede sig hurtigt som et af de helt store brands herhjemme i Danmark. Specielt inden for opbevarings- og reolsystemer satte Montana nye standarder, når det kom til funktionalitet tænkt ind i smukke, innovative og tidløse designs. Det er netop deres evne til at ramme en nerve, der går godt i tråd med den nordiske minimalistiske stil, som har gjort at de har kunne opretholde en leder position inden for reolsystemer i mere end 30 år. Her på siden har vi samlet et kæmpe udvalg af møbler fra Peter Lassen og Montana, som spænder vidt og bredt i størrelser, varianter, og prisklasser. Se dem alle herover med det samme, og find lige netop dem, som passer ind i jeres hjem.
Indkøbskurv