Pendler

Pendler er særdeles dekorative i alle rum i boligen. Hos Jacobsen Plus finder du pendler fra kendte brands og designere som Le Klint, Verner Panton og Louis Poulsen. Uanset om du mangler belysning over dit spisebord, sofabord eller køkkenø er pendler et funktionelt og dekorativt valg. Vi tilbyder både store og små pendler, så du kan finde den størrelse, der matcher dit rum og behov. I udvalget nedenfor finder du også pendler i et væld af forskellige designs. Du har både mulighed for at finde enkle og simple pendler og eksklusive og moderne pendler. Derfor kan du helt sikkert finde en pendel, som passer ind i din bolig. Gå på opdagelse i det store udvalg og find din favorit pendel.


Stort udvalg af pendler lamper


I udvalget ovenfor finder du et bredt sortiment af pendler i et hav af forskellige varianter, som passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. Med en pendel lampe får du både en lampe af høj kvalitet i et unikt design og som bidrager med funktionel belysning. Udvalget rummer både pendler fra Ferm Living, Fritz Hansen, Le Klint og mange flere. Pendlerne fås i forskellige materialer og forskellige farver. Derfor kan du med sikkerhed finde den helt rigtige pendel, som passer ind i din indretning.Pendler lamper i smukke og dekorative designs


Dyk ned i vores kæmpe udvalg af skønne og elegante designer pendler, hvor du helt sikkert kan finde en pendel lampe, der passer til dig.

Vi tilbyder pendler i materialer som stål, metal, messing, aluminum, glas og flere udsøgte materialer, der hver især bidrager til en unik stemning.

Pendler er praktiske, da de skaber lys hvor netop du ønsker det og med designs fra blandt andet Verner Panton, Arne Jacobsen, George Nelson og Poul Henningsen (den ikoniske PH lampe) er pendel lampen også et udtryksfuldt kunstværk, der vil pryde alle hjem.Hvor hænger jeg min pendel?


Pendler kan med deres mange former, farver, materialer og designs sammensættes på et utal af måder og der findes ikke et facit for, hvor netop din pendel lampe skal placeres. Vi har dog alligevel sammensat et par råd til dig, så du lettere kan finde en pendel, der matcher dine behov.Pendler i køkken og stue


Pendler bliver i dag især benyttet over spisebordet, køkkenbordet og sofabordet. Er det en større lampe som den karakteriske Verner Panton Globe, kan en enkelt pendel være nok til at skabe en masse liv, stemning og det nødvendige lys. Har du et meget langt spisebord og ønsker at fordele lyset mere, er den pragtfulde PH ½ pendel fra Louis Poulsen et oplagt valg med flere muligheder. Man kan også med fordel hænge flere lamper ved siden af hinanden over bordet eller i stuen og nyd det smukke design og dejlige lys som lamperne giver.Pendler i spisestuen


Spisestuen er et samlingspunkt i hjemmet, hvor familie og venner samles for at dele måltider, fortælle historier og skabe minder. Lys er en afgørende faktor for at skabe den rette atmosfære i dette rum, og her kommer pendler i spil. Pendler, eller pendellamper som de også kaldes, hænger typisk fra loftet og giver et direkte lys ned på spisebordet. De har ikke blot en funktionel rolle ved at oplyse rummet, men også en æstetisk rolle ved at tilføje karakter og stil til spisestuen. For at fuldende spisestuen kan du tilføje et smukt spisebord såsom et Florence spisebord, Mesa spisebord eller et CH327 spisebord og selvfølgelig nogle flotte spisebordsstole som Dråben, Y-stolen eller Trinidad spisebordsstole.

Ved at vælge den rigtige pendel kan man påvirke hele rummets udtryk. Moderne pendler med rene linjer og minimalistisk design kan give en nutidig og strømlinet fornemmelse. Derimod kan en vintage pendel eller en med organiske former give spisestuen et mere traditionelt eller hyggeligt udtryk. Desuden kan man overveje at hænge flere pendler i en række eller i en klynge for at skabe en visuel interesse. Det er dog vigtigt at sikre, at lampernes højde er passende, så de hverken hænger for lavt (og generer gæsterne) eller for højt, hvilket ville reducere deres effektivitet som belysning.

Det er også vigtigt at overveje lysstyrken og farvetemperaturen for pærerne i dine pendler. Et varmt, dæmpet lys kan skabe en hyggelig og intim atmosfære, perfekt til afslappede middage, mens et klarere og koldere lys kan være ideelt for formelle eller festlige sammenkomster.

Samlet set kan pendler i spisestuen ændre hele rummets dynamik, atmosfære og funktionalitet. Så uanset om du renoverer din spisestue eller blot leder efter en enkel opdatering, kan en ny pendel være nøglen til at forvandle dit rum.Praktisk eller dekorativt element


Nogle pendler giver et bedre arbejdslys end andre. Overvej derfor inden du køber din pendel, hvilket formål du ønsker med den. Skal din pendel lampe bidrage til et godt arbejdslys over en arbejdsplads eller et andet sted hvor der er behov for ordentlig belysning? Eller skal den hovedsageligt være et dekorativt og kunstnerisk element i stuen eller hjørnet? Der findes mange typer pendler til mange forskellige behov. Derfor kan det være en god idé at afklare, hvor pendlen skal være og hvilken stemning den skal bidrage med.

Du kan selvfølgelig altid udskifte pæren, for at få et mere kraftigt eller afdæmpet lys, men hvis pæren er blottet uden afskærmning (f.eks. I nogle glas pendler), vil lampen egne sig bedst som et dekorativt element, med en afdæmpet pære.

Hav disse tanker i mente, når du skal finde din nye pendel.Andre muligheder for ophæng af pendel lamper


Pendler kan sammensættes og placeres på mange forskellige måder alt efter stil og behov. Her er blot nogle af de muligheder du kan benytte dig af. Hæng for eksempel ens og små pendler i en klynge - evt. I et hyggehjørne i stuen til hyggebelysning. Du kan også hænge pendler i samme design, men forskellige størrelser på stribe - evt. ned af en gang. Hæng ens pendlerne på stribe - evt. over spisebord eller køkkenø for god belysning. Brug en smuk og minimalistisk pendel med lang ledning - evt. i et læsehjørne som læselampe. Brug en stor og udtryksfuld pendel som den centrale lyskilde - evt. i midten af en stue. De mange forskellige pendler giver mange muligheder for den rette belysning i indretningen. En pendel er den perfekte lyskilde i boligen, da en pendel lamper kan give flere bud på, hvordan man kan skabe en moderne indretning med den rette belysning.

Som du nok kan se, er der mange muligheder for at indrette hjemmet med pendler. Det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan designe hjemmet med en pendel. Du kan finde mere inspiration til loftbelysning på siden loftlamper.Ofte stillede spørgsmålHvad er pendler?

Pendler er dekorative lamper, der kan hænges op mange forskellige steder i huset. De hænger ofte i køkkenet, spisestuen eller sågar i kontoret. De er designet af kendte brands og designere som Le Klint, Verner Panton, og Louis Poulsen.Kan pendler bruges som spisebordslamper?

Ja, pendler kan i den grad bruges som spisebordslamper. Det er ofte det, de større pendler lamper bliver brugt til. Alt efter hvilken pendler man vælger, kan en pendler skabe en god belysning over spisebordet. Pendler har samtidig også et smukt design, hvilket bidraget til en moderne og luksuriøs indretning.Hvad skal jeg overveje, når jeg skal købe en pendel lampe?

Når du skal købe en pendel lampe, kan det være en god idé at afklare hvilke behov du har til pendlen. Herunder kan du overveje, hvilken størrelse og hvilket design lampen skal have og hvilket lys lampen skal give. På den måde kan du lettere finde frem til den rette pendel.Hvilke pendler designs findes der?

Der findes et bredt udvalg af pendler designs, herunder Ferm Living, Fritz Hansen, Le Klint, Verner Panton, Arne Jacobsen, George Nelson, og Poul Henningsen (PH lampe). Der er pendler i mange forskellige farver og materialer, så du kan vælge en som passer til din indretning.Vi håber du finder en pendel der passer til din bolig og dine behov. Følg gerne med her på siden, hvor der løbende kommer nye designs op. God fornøjelse!
Indkøbskurv