Pendler

Pendler er særdeles dekorative i alle rum i boligen. Hos Jacobsen Plus finder du pendler fra kendte brands og designere som Le Klint, Verner Panton og Louis Poulsen. Uanset om du mangler belysning over dit spisebord, sofabord eller køkkenø er pendler et funktionelt og dekorativt valg. Vi tilbyder både store og små pendler, så du kan finde den størrelse, der matcher dit rum og behov.


Pendler lamper i smukke og dekorative designs

Dyk ned i vores kæmpe udvalg af skønne og elegante designer pendler, hvor du helt sikkert kan finde en pendel lampe, der passer til dig.

Vi tilbyder pendler (hængelamper) i materialer som stål, messing, aluminum, glas og flere udsøgte materialer, der hver især bidrager til en unik stemning.

Pendler er praktiske, da de skaber lys hvor netop du ønsker det og med designs fra blandt andet Verner Panton, Arne Jacobsen, George Nelson og Poul Henningsen (den ikoniske PH lampe) er pendel lampen også et udtryksfuldt kunstværk, der vil pryde alle hjem.

Hvor hænger jeg min pendel?


Pendler kan med deres mange former, farver, materialer og designs sammensættes på et utal af måder og der findes ikke et facit for, hvor netop din pendel lampe skal placeres.
Vi har dog alligevel sammensat et par råd til dig, så du lettere kan finde en pendel, der matcher dine behov.

Pendler i køkken og stue

Pendler bliver i dag især benyttet over spisebordet, køkkenbordet og sofabordet. Er det en større lampe som den karakteriske Verner Panton Globe, kan en enkelt pendel være nok til at skabe en masse liv, stemning og det nødvendige lys. Har du et meget langt spisebord og ønsker at fordele lyset mere, er den pragtfulde PH ½ pendel fra Louis Poulsen et oplagt valg med flere muligheder. Placer 2, 3, eller 4 pendler ved siden af hinanden over bordet og nyd det smukke design og dejlige lys som lamperne giver.

Praktisk eller dekorativt element

Nogle pendler giver et bedre arbejdslys end andre. Overvej derfor inden du køber din pendel, hvilket formål du ønsker med den. Skal din pendel lampe bidrage til et godt direkte lys over en arbejdsplads eller et andet sted hvor der er behov for ordentlig belysning? Eller skal den hovedsageligt være et dekorativt og kunstnerisk element i stuen eller hjørnet?

Du kan selvfølgelig altid udskifte pæren, for at få et mere kraftigt eller afdæmpet lys, men hvis pæren er blottet uden afskærmning (f.eks. I nogle glas pendler), vil lampen egne sig bedst som et dekorativt element, med en afdæmpet pære.

Hav disse tanker i mengde når du skal finde din nye pendel.

Andre muligheder for ophæng af pendel lampe

Pendler kan sammensættes og placeres på mange forskellige måder alt efter stil og behov. Her er blot nogle af de muligheder du kan benytte dig af.
- Hæng ens og små pendler i en klynge - evt. I et hyggehjørne i stuen
- Hæng pendler i samme design, men forskellige størrelser på stribe - evt. ned af en gang
- Hæng ens pendlerne på stribe - evt. over spisebord eller køkkenø for god belysning
- Brug en smuk og minimalistisk pendel med lang ledning - evt. i et læsehjørne som læselampe
- Brug en stor og udtryksfuld pendel som den centrale lyskilde - evt. i midten af en stue

Du kan finde mere inspiration til loftbelysning på siden med loftlamper.

Vi håber du finder en pendel der passer til din bolig og dine behov. Følg gerne med her på siden, hvor der løbende kommer nye designs op. God fornøjelse!
Indkøbskurv