Havestole

Herunder har vi samlet vores bud på det perfekte sortiment af havestole, som blandt andet omfatter stole fra nogle af de største designere, både historisk set samt fra nyere tid. Det omfatter bl.a. havestole fra Skagerak, HAY, Cane-line og meget mere. Om du er på jagt efter helt klassiske havestole til dit havebord, eller om du leder efter nogle mere loungeagtige stole er helt op til dig. Du kan i hvert fald helt sikkert finde end havestol der falder i din smag, i det fantastiske udvalg herunder.


Havestole til et smukt udendørs rum

Når varmen er over Danmark, og man gerne vil ud og nyde solen i sin have eller på terrassen, er det nødvendigt med nogle fede havestole, som både ser godt ud, men som samtidigt også er behagelige at sidde i. Gennem tiden har mange designere forsøgt sig på at lave de perfekte havestole, men møbler er en personlig ting, og folk har mange forskellige præferencer. Derfor kan det ofte også være svært at finde netop de havestole, som passer perfekt til ens smag, samt til resten af indretningen på ens udeareal, og som samtidig også er i tilpas høj kvalitet.

Er du på udkig efter en havestol eller flere, som kan være med til at skabe et smukt og lækkert udendørs rum? Har du præferencer i form af farve, design og materiale? Her hos Jacobsen Plus tilbyder vi et bredt udvalg af havemøbler og dermed også havestole. Du finder havestole i flere forskellige materialer, former, farver og designs.

Havestole i træ, aluminium, flet og plastik


Havestolene her på siden findes i et stort udvalg forskellige lækre materialer og farver. Der er dermed gode chancer for, at du finder netop de havestole der passer ind i din indretning og dit udeområde. Bl.a. tilbydes der smukke alu havestole, der giver et stilrent og minimalistisk look, havestole i teak, der i sig selv er moderne nostalgi og havestole i flet, der er både komfortable og smukke.

Om du synes klassiske havestole i træ er det flotteste, eller om du er mere til en moderne Hay havestol i plast, lader vi være helt op til dig. Vi har samlet det hele i udvalget, så du frit kan vælge lige den variant, der er din favorit.

Designer havestole


Hos Jacobsen Plus finder du havestole fra kendte brands, der vil egne sig godt til den store have, såvel som den lille altan. På siden findes blandt andet den ikoniske Skagerak havestol, smuk Ferm Living havestol, og design havestole fra mange flere kendte brands - heriblandt Carl Hansen & Søn og Sika-Design.

De mange brands og designere har hver især fremstillet havestole i unikke og spændende design, der har hver deres udtryk. De sorte havestole er minimalistiske og holder en ren linje gennem indretningen, mens en grøn havestol med garanti vil tiltrække sig opmærksomhed. Du finder også havestole der kombinere farver og materialer, blandt andet havestole med grå hynder, og et simpelt stel i sort aluminium.

Loungestol, havelænestol eller almindelig havestol?


En havestol er ikke bare en havestol. De kan have vidt forskellige funktioner. Du bør derfor overveje om det er en afslappende havelænestol du er på udkig efter, en havestol til lounge området, en lækker solstol, du kan tage med dig på stranden eller en havestol, der kan bruges som spisestol ved havebordet.

På siden findes desuden både havestole med armlæn, og selvfølgelig også dem uden. Er det komforten, designet eller funktionen der er vigtigst for dig?

Du finder også et udvalg af lounge havestole, der kan sættes sammen i moduler, så du kan fremtrylle dit helt eget loungeområde - med en skræddersyet udendørs lounge sofa, der passer perfekt i størrelse.


Gå på opdagelse i det store udvalg, og forny dit udeområde med en eller flere af de smukke havestole her fra siden.
Indkøbskurv