Louis Poulsen Bordlamper

Hvis du går og leder efter den perfekte bordlampe, men ønsker kun det bedste af det bedste, så er bordlamperne fra Louis Poulsen svære at komme udenom. Louis Poulsen bordlamper har i mange år været anset som nogle af landets absolut smukkeste bordlamper, og når man kigger på nogle af de produkter der er kommet frem i løbet af årene i udvalget herunder, så forstår man virkelig hvorfor. Deres bordlamper er kendt for deres unikke design og den enestående kvalitet, som følger med et ægte dansk kvalitetsmærke. Det er ikke uden grund, at Louis Poulsen bordlamper er så populære og anerkendte både i Danmark og internationalt. Du kan blandt Louis Poulsen bordlamperne finde bl.a. de klassiske PH-lamper fra Poul Henningsen, ligesom den smukke og kreative Panthella lampe også er at finde i sortimentet. Louis Poulsen bordlamper er fremstillet med fokus på detaljer, materialer og funktionalitet, så du er garanteret en bordlampe, der ikke alene er smuk at se på, men også praktisk og holdbar. Uanset om du søger en lampe til kontoret, stuen, soveværelset eller et andet rum, kan du finde den perfekte Louis Poulsen bordlampe, der passer til dine behov og præferencer. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg af Louis Poulsen bordlamper.


OM LOUIS POULSEN BORDLAMPE


Mangler du dekorativ og funktionel belysning til et eller flere af boligens rum? Så er en Louis Poulsen bordlampe helt sikkert noget for dig. I enhver Louis Poulsen bordlampe er der lagt mange tanker bag både udtryk og form, så hver enkelt bordlampe giver det smukkeste og bedste lys, der samtidig vil klæde rummet enormt godt med sit fuldendte design.

En bordlampe fra Louis Poulsen kan alt efter model have forskellige funktioner. Nogle modeller giver et nedadrettet og direkte lys, der gør bordlampen velegnet som skrivebordslampe eller læselampe, mens andre bordlamper har et mere blødt lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning i boligens primære rum. Her på siden med Louis Poulsen bordlamper, findes alt fra en ikonisk PH bordlampe til en tidløs AJ bordlampe. Det fleste bordlamper fra Louis Poulsen er designet af Verner Panton, Poul Henningsen og Arne Jacobsen, men i udvalget findes også bordlamper fra Vilhelm Lauritzen, GamFratesi og Nendo.

DEN IKONISKE PANTHELLA BORDLAMPE


Blandt en af de mest ikoniske designs er den smukke Panthella bordlampe, der er udviklet i et samarbejde med mellem Verner Panton og Louis Poulsen tilbage i 1971. Ideen bag Panthella var at skabe en lampe, hvor både skærm og fod reflekterede lyset. Verner Panton skabte to bordlamper, nemlig Panthella bord, der måler 58 cm i højden og 40 cm i diameter og Panthella mini, der er en mindre model. Panthella mini måler 33,5 cm i højden og 25 cm i diameter og gør den særligt velegnet på mindre hylder eller i vindueskarmen, hvor pladsen er mere begrænset. Som et nyt medlem i Panthella familien findes Panthella Portable bordlampe, der er en endnu mindre model uden ledning. Den lille transportable Panthella bordlampe har en 3-trins dæmpfunktion og er perfekt at medbringe på altanen eller terrassen om sommeren.

PH BORDLAMPE FRA LOUIS POULSEN


Poul Henningsen har designet mange af bordlamperne fra Louis Poulsen. PH lampe som bordlampe er baseret på de samme originale tegninger, som resten af lamperne med det velkendte treskærmssystem. På siden findes blandt andet PH 3½-2½ bordlampe, der er særligt karakteriseret ved topskærmen i aluminium med to underskærme fremstillet i glas, der er med til at skabe et ekstremt komfortabelt og behageligt lys. PH 3½-2½ bordlampen findes i forskellige farver, og du kan blandt andet få den smukke PH bordlampe i messing eller som en retro PH lampe med grøn glas.

Af Poul Henningsen finder du også bordlamperne PH 4/3, PH 3/2, PH 4½-3½ og PH 2/1. Alle PH bordlamper egner sig perfekt både som sengelampe eller kontorlampe eller til at skabe en hyggelig belysning i gangen eller stuen.

PRYD BOLIGEN MED EN BORDLAMPE FRA LOUIS POULSEN


Udover Panthella og PH lamperne finder du på siden også den ikoniske AJ bordlampe. Den smukke AJ bordlampe har et minimalistisk og tidløst look og er designet af Arne Jacobsen, som en del af designkonceptet til SAS Royal Hotel i København. Det smukke design findes i en mindre model, nemlig AJ mini bordlampe. Begge modeller kan vælges i 10 forskellige farver, så du kan skabe netop det udtryk du ønsker. Du kan også se den smukke NJP bordlampe, designet af nendo eller VL38 bordlampen af Vilhelm Lauritzen i unikt og stilrent design.

Gå på opdagelse i udvalget og find den Louis Poulsen bordlampe, der matcher din personlige stil og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Indkøbskurv