Barstole

Er du på udkig efter nye barstole? Så er du landet på den rigtige side! Hos JacobsenPlus finder du et stort udvalg af designer barstole i mange forskellige størrelser, farver og designs. Hos os er det både muligt at finde indendørs og udendørs barstole til en moderne indretningsstil. Vi har barstole med ryglæn, barstole uden ryglæn, barstole i læder og barstole til køkkenet. Du har på den måde alle muligheder for at få skabt en gennemgående flot indretning inde såvel som ude. De fleste barstole hos JacobsenPlus laves i to forskellige størrelser. Den lave model har en sædehøjde på ca. 65 cm, som passer til de moderne køkkenøer. Den høje barstol har en sædehøjde på ca. 75 cm og passer til den klassiske høje bar. Se vores store udvalg af barstole, som HAYs About a Stool, Arne Jacobsens 7’er barstol fra Fritz Hansen, Maters smukke barstole i flere udgaver, Skageraks populære Georg serie eller Verner Pantons Panto One fra Montana. Søger du en anden barstol er du velkommen til at skrive til os her.

Se også hele vores store udvalg af stole her og skab den perfekte indretning.


Barstole i smukke design

Leder du efter en moderne barstol i flot design, der kan pynte i hjemmebaren, ved køkkenøen eller ved det høje spisebord? Så er du kommet det rigtige sted.

Hos Jacobsen Plus tilbyder vi en bred vifte af barstole i forskellige designs fra kendte brands som:
- HAY
- Fritz Hansen
- FDB Møbler
- Mater

Med de mange forskellige typer materialer, farver og former vil der helt sikkert også være en barstol, som du forelsker dig i, og som passer perfekt til dit køkken.
Vi har barstole med ryglæn, barstole uden ryglæn, en høj barstol, lidt lavere barstol til køkkenet. Er det farverne der er vigtige, har vi både sort barstol og hvide barstole.

Barstole til hverdag og til fest


Barstole er igen begyndt at blive ganske populære i de danske hjem. De høje stole giver et elegant og eksklusivt udtryk i ethvert hjem. Er pladsen lidt trang i køkkenet, kan et højbord med tilhørende stilrene barstole give en ægte restaurant stemning i din egen bolig. Hvis den store spiseplads er i et andet rum end køkkenet, kan lækre barstole og et højbord også fungere som en lille ekstra og unik siddeplads i køkkenet.
Barstole til køkkenøer er desuden også kærkomment blandt mange, hvor hele familien kan samles i køkkenet, mens der laves mad og læses lektier.

Barstole kan dog også bruges til det de er skabt til, nemlig en bar. Måske er du så heldig at have en bar i hjemmet, og her er retro barstole næsten et must, for at give den helt rigtige stemning til rummet og festen. Som eksempel kan du med en In Between barstol fra Andtradition i røget eg, skabe den helt rigtige bar stemning, når du skal nyde en øl eller et glas rødvin med vennerne.

Går du med en drøm om en bar udenfor, kan udendørs barstole fuldende denne drøm. Du kan for eksempel skabe den helt rette stemning på terrassen med en ReClips barstol fra Houe om sommeren, når vejret skriger efter kolde forfriskelser på en lun sommeraften.  

Metal, læder og træ barstole


De mange flotte barstole kan vælges i et utal af forskellige former, farver, størrelser og materialer.

Sorte og hvide barstole er perfekte til at holde et minimalistisk og stilrent look, mens en træ barstol tager naturen med indendørs og giver varme og ro.

Vælger du i stedet at dine barstole skal være enten gule, grønne eller røde, skaber du et legende og kreativt udtryk, mens en klassisk og smuk wegner barstol i træ og læder giver kant til boligen.

Barstole til alle behov


Det er værd at overveje, hvad du ønsker at bruge din nye barstol til, så den passer til dit behov og ønsker.

I første omgang bør du overveje om du skal bruge en høj barstol eller en lav barstol.
De findes nemlig med forskellige sidehøjder, hvor det mest almindelige er barstole på 65 cm eller 75 cm i højden, men der er også andre mål at vælge imellem. De fleste barstole kan vælges i 2-3 forskellige sidehøjder. Er du på udkig efter ekstra fleksibilitet, er der også justerbare barstole, så du selv kan indstille højden efter behov.

Derudover findes der både barstole med ryglæn og barstole uden ryglæn. Hvilken der er at foretrække er helt op til dig, din stil og behov.
Vil du skabe ekstra komfort for dig selv og dine gæster kan du også vælge en barstol med armlæn.

Fordele ved barstole


En væsentlig fordel ved barstole er, at barstole ikke nødvendigvis begrænser sig til ét rum. Derudover findes barstolene også i vidt forskellige varianter, hvilket gør det muligt for enhver at finde en barstol til inde såvel som ude.

En barstol er en god løsning til at få mange siddepladser på få kvadratmeter. På den måde fungerer barstole også som en rigtig god løsning i lejligheder, hvor kvadratmeterne er få. Med barstole kan man derfor stadig få reelle siddepladser selvom man er bosat i en trang lejlighed.

Børnene kan også være med


Barstole behøver ikke kun at være forbeholdt de voksne. Har du barstole i køkkenet, kan de små for eksempel sidde med, når de voksne laver aftensmad. Børnene har også mulighed for at lave lektier imens madlavningen står på. På den måde får man som familie slået to fluer med ét smæk. Barstolene kan derfor bidrage til, at man lettere kan være sammen som familie i køkkenet.

Ofte stillede spørgsmålHvor høj er en barstol?
Hos JacobsenPlus findes barstolene i to forskellige størrelser. De lave barstole har en højde på 65 cm. Disse barstole benytter man typisk ved køkkenøer eller ved et højt spisebord. Derfor bliver de oftest anvendt i dagligdagen. De høje barstole som har en sædehøjde på 75 cm, bliver oftest benyttet ved en klassisk høj bar.

Hvilken barstol skal jeg vælge?
Når du skal vælge den helt rigtige eller de helt rigtige barstole, er der flere faktorer, der kan være afgørende for dit valg. Som en start kan du overveje, hvad dit behov er og hvor barstolen skal være. Derudover kan du overveje hvilket design barstolen skal være i, for at den passer ind i resten af indretningen.

I hvilke rum kan man bruge barstole?
Det er i realiteten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke rum en barstol passer i, idet de kan bruges til vidt forskellige formål. Når man tænker på en barstol, forbinder man den oftest med en bar. Derfor kan en barstol sagtens høre hjemme i baren i kælderen. Den kan samtidig også indgå som en integreret del af køkkenet, så familien kan være sammen om madlavningen. Derudover kan barstolen også stå på terrassen eller på børneværelset, når børnene når teenagealderen, så de har et sted at sidde med deres venner og veninder.

Hvor kan man købe barstole?
Du finder et stort og varieret udvalg af designer barstole fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Barstolene er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Vi håber meget du finder den barstol der passer til dig og dine ønsker. God fornøjelse!
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.