Barstole

Mangler du nye barstole? De fleste barstole laves i to størrelser. Den lave model har en sædehøjde på ca. 65cm, som passer til de moderne køkkenøer. Den høje barstol har en sødehøjde på ca. 75cm og passer til den klassiske høje bar. Se vores store udvalg af barstole, som HAYs About a Stool, Arne Jacobsens 7’er barstol fra Fritz Hansen, Maters smukke barstole i flere udgaver, Skageraks populære Georg serie eller Verner Pantons Panto One fra Montana. Søger du en anden barstol er du velkommen til at skrive til os her.


Barstole i smukke design

Leder du efter en elegant barstol, der kan pynte i hjemme baren, ved køkkenøen eller ved det høje spisebord? Så er du kommet det rigtige sted.

Hos Jacobsen Plus tilbyder vi en bred vifte af barstole i både traditionelle og moderne designs fra kendte brands som:
- HAY
- Fritz Hansen
- FDB Møbler
- Mater

Med de mange forskellige materialer, farver og former vil der helt sikkert også være en barstol du forelsker dig i.

Barstole til hverdag og til fest


Barstole er igen begyndt at blive ganske populære i de danske boliger. De høje stole giver et elegant og eksklusivt udtryk i ethvert hjem. Er pladsen lidt trang i køkkenet, kan et højbord med tilhørende stilrene barstole give en ægte restaurant stemning i din egen bolig. Hvis den store spiseplads er i et andet rum end køkkenet, kan lækre barstole og et højbord også fungere som en lille ekstra og unik siddeplads i køkkenet.
Barstole til køkkenøer er desuden også kærkomment blandt mange, hvor hele familien kan samles i køkkenet, mens der laves mad og læses lektier.

Barstole kan dog også bruges til det de er skabt til, nemlig en bar. Måske er du så heldig at have en bar i hjemmet, og her er retro barstole næsten et must, for at give den helt rigtige stemning til rummet og festen. Som eksempel kan du med en In Between barstol fra Andtradition i røget eg, skabe den helt rigtige bar stemning når du skal nyde en øl eller et glas rødvin med vennerne.

Går du med en drøm om en bar udenfor, kan du også bruge dine barstole udendørs og tage dem ud på terrassen om sommeren når vejret skriger efter kolde forfriskelser på en lun sommeraften.  

Metal, læder og træ barstole


De mange flotte barstole kan vælges i et utal af forskellige former, farver, størrelser og materialer.

Sorte og hvide barstole er perfekte til at holde et minimalistisk og stilrent look, mens en træ barstol tager naturen med indendørs og giver varme og ro.

Vælger du i stedet at dine barstole skal være enten gule, grønne eller røde, skaber du et legende og kreativt udtryk, mens en klassisk og smuk wegner barstol i træ og læder giver kant til boligen.

Barstole til alle behov


Det er værd at overveje, hvad du ønsker at bruge din nye barstol til, så den passer til dit behov og ønsker.

I første omgang bør du overveje om du skal bruge en høj barstol eller en lav barstol.
De findes nemlig med forskellige sidehøjder, hvor det mest almindelige er barstole på 65 cm eller 75 cm i højden, men der er også andre mål at vælge imellem. De fleste barstole kan vælges i 2-3 forskellige sidehøjder. Er du på udkig efter ekstra fleksibilitet, er der også justerbare barstole, så du selv kan indstille højden efter behov.

Derudover findes der både barstole med ryglæn og barstole uden ryglæn. Hvilken der er at foretrække er helt op til dig, din stil og behov.
Vil du skabe ekstra komfort for dig selv og dine gæster kan du også vælge en barstol med armlæn.Vi håber meget du finder den barstol der passer til dig og dine ønsker. God fornøjelse!
Indkøbskurv