Skagerak

Skagerak, tidligere kendt som Trip Trap, har gennem årene formået at skabe en bemærkelsesværdig position indenfor møbelindustrien. Med en passion for Skandinavisk design og en forkærlighed for det unikke, har Skagerak formået at imponere både danske og internationale kunder. Fra stuen til haven, Skagerak tilbyder en bred vifte af muligheder for at skabe et hyggeligt og personligt hjem. Når du vælger Skagerak møbler, får du ikke bare et smukt og funktionelt design, men også et møbel der er skabt med omtanke for miljøet og fremtiden. Skagerak arbejder kontinuerligt på at minimere deres miljøaftryk og fremme bæredygtig udvikling. Se det spændende udvalg af møbler, havemøbler og tilbehør nedenfor, og kontakt os endelig her hvis du mangler rådgivning. Find inspiration til boligens ude- og inderum i det store udvalg. Du kan læse mere om Skagerak nederst på siden.


Om Skagerak


Den familieejede virksomhed så dagens lys tilbage i 1976, hvor kærligheden til træ og fokusset på kvaliteten var motivationsfaktoren. Siden da er Skagerak, også kendt som Trip Trap, blevet et anerkendt og moderne designbrand med stor alsidighed i materialer og produkter. Navnet kommer fra den nære relation virksomheden har til deres ophav i det nordlige Danmark, hvor Skagerrak sammen med Kattegat forbinder Danmark med vores nordiske naboer. I over 40 år har Skagerak nu lavet langtidsholdbare møbler i høj kvalitet, med fokus på bæredygtighed og naturlig design og tilgang til produkterne.

Mange kender formentlig Skagerak under navnet Trip Trap, men er idag skiftet til navnet Skagerak. Derfor finder man stadig mange der omtaler deres produkter som Trip trap stole og borde, men faktisk hedder de altså Skagerak, og selvom navnet har ændret sig, så er udvalget bestemt ikke blevet dårligere. Tværtimod!

Skageark kvalitet


Her på siden finder du vores store sortiment bestående af lækre produkter fra Skagerak. Udvalget er bredt og består af alt fra havemøbler til tilbehør. Det er især deres udendørs møblering de er kendt for, og med deres produkter rammer de en god balance mellem fornuftige priser, lækkert design og god kvalitet. Det er go-to mærket, hvis man står og mangler nogle lækre havemøbler, og netop det lækre design og den høje kvalitet, er hvad der gør Skagerak til så godt et mærke. Mange af vores Skagerak havemøbler er lavet i teak, hvilket gør dem perfekte til at stå udenfor. Specielt deres Skagen-serie er kendetegnet ved dette, hvilket gør dem til en af de mere populære serier i vores udvalg. Du kan selv vælge hvilke hynder du ønsker til dine Skagerak havemøbler her. Designet er moderne og stilrent og derfor passer Skagerak stort set ind i enhver indretning både inde såvel som ude. I udvalget kan du helt sikkert finde noget interiør, der falder i din smag og som passer perfekt til din indretning.

Trip Trap blev til Skagerak


Som nævnt tidligere hed Skagerak tidligere Trip Trap. Alle produkterne har derved skiftet navn, men du vil stadigvæk kunne finde en Trip Trap stol, et bord til Trip Trap stol, og andre Trip Trap produkter. De vil bare blive kaldt Skagerak i stedet. Dette har dog ikke ændret på noget ved selve produkterne i holdbarhed eller æstetik - det er de samme produkter, bare med et andet navn.

Skagerak havemøbler


Som nævnt er Skagerak især kendt for deres havemøbler. Skagerak møblerne er lavet til at kunne tåle både græs, sten, dårligt vejr og vind, og derfor er spørgsmålet i bund og grund bare hvilke du synes der er flottest, eller hvilke i lige står og mangler. Skagerak har lavet et bredt sortiment, som består af alt fra stole og borde, til liggestole og bænke. Der er nærmest alt hvad man kunne tænke i havemøbler, og der findes i sortimentet forskellige størrelser, således i kan finde dem som passer til netop jeres behov. Nyd den danske sommer med flotte havemøbler på terrassen. De flotte, naturlige havemøbler er med til at bringe en hyggelig stemning ind på terrassen.

Skagerak tilbehør


Udover at du kan finde Skagerak havemøbler, kan du hos os også finde et stort udvalg af Skageark tilbehør. Skagerak er eksperter i alt med træ, hvilket også er tydeligt i deres tilbehørssortiment. Her finder du blandt andet Skagerak skærebræt, som er i utrolig god kvalitet, således de kan holde til brug over længere tid. Du kan også finde Skagerak bakker, som du kan bruge til at servere dine retter med stil. Udvalget rækker dog meget bredere end det. Du kan også finde grillbestik, bøjler, lysestager, tæpper, parasoller og meget mere. Du kan se hele udvalget af Skagerak tilbehør her

Køb Skageark hos os


Hvis du ligesom os er helt vilde med de mange grunde til at købe Skagerak produkterne, så er spørgsmålet bare hvor man skal købe dem. Vi forsøger altid at gøre hvad vi kan, for at du kan købe dine produkter med tryghed hos os. Du får blandt andet fri fragt på alle køb på over 1500 kroner, og derudover har vi en næsten perfekt score på Trustpilot, hvilket vidner om den gode service vi forsøger at give vores kunder. Når du handler hos os, er der altid mulighed for at kontakte os med spørgsmål eller for at få vejledning. Du kan tage fat i os her, men du er selvfølgelig også altid velkommen nede i butikken, hvis du ønsker at se produkterne eller tale med os omkring dine behov. Ellers er det bare at kigge udvalget igennem herover, og finde de Skagerak havemøbler eller tilbehør, som du står og mangler.

Kort om SkagerakHvad kendetegner Skagerak?
I mere end 40 år har Skagerak lavet et langtidsholdbart design med et moderne nordisk touch. Hos Skagerak sætter de barren højt for at udvikle produkter lavet med et oprigtigt håndværk, miljøhensyn og en universel æstetik. Skagerak skaber møbler, der er bygget til at blive brugt og til at overleve i det lange løb, så de patinerer og ophober historier.

Hvad gør Skagerak til et unikt brand?
Skagerak tror på bæredygtig og ligefrem skønhed og arbejder med dygtige internationale designere, der hjælper Skagerak med at nå dette mål. Navnet Skagerak refererer til vores nordlige beliggenhed og til sundet ’Skagerrak’, der forbinder Danmark med sine nordiske naboer – et sund, der har været afgørende for udviklingen af ​​regionen. Skagerak er et internationalt brand, der skaber et funktionelt og langtidsholdbart design, og en af ​​Skageraks væsentligste ambitioner er at tage ansvar og være nysgerrig.

Hvad er bestsellers fra Skagerak?
Hos JacobsenPlus finder du et stort og varieret udvalg af interiør fra Skagerak og særligt Skageraks havemøbler er Skagerak kendt for. Skagerak har et stort og bredt havemøbel-sortiment. Havemøblerne er bygget af kvalitetsrige materialer, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor det danske sommervejr. Derfor kan du med sikkerhed finde nogle havemøbler, som passer til din have eller terrasse og til dine behov.

Hvor kan man købe Skagerak?
Du finder et stort og varieret udvalg af interiør fra Skagerak hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv