Skagerak

Skagerak som tidligere har gået under navnet Trip Trap, er en af de større spillere når det angår inde og udendørs møblering. Se det spændende udvalg af møbler, havemøbler og tilbehør nedenfor, og kontakt os endelig her hvis du mangler rådgivning. Du kan læse mere om Skagerak nederst på siden.


Om Skagerak

Den familieejede virksomhed så dagens lys tilbage i 1976, hvor kærligheden til træ og fokusset på kvaliteten var motivationsfaktoren. Siden da er Skagerak blevet et anerkendt og moderne designbrand med stor alsidighed i materialer og produkter. Navnet kommer fra den nære relation virksomheden har til deres ophav i det nordlige Danmark, hvor Skagerrak sammen med Kattekat forbinder Danmark med vores nordiske naboer. I over 40 år har Skagerak nu lavet langtidsholdbare møbler i høj kvalitet, med fokus på bæredygtighed og naturlig design og tilgang til produkterne.

Mange kender formentlig Skagerak under navnet Trip Trap, men er idag skiftet til navnet Skagerak. Derfor finder man stadig mange der omtaler deres produkter som Trip trap stole og borde, men faktisk hedder de altså Skagerak, og selvom navnet har ændret sig, så er udvalget bestemt ikke blevet dårligere. Tværtimod!

Skageark kvalitet

Her på siden finder du vores store sortiment bestående af lækre produkter fra Skagerak. Udvalget er bredt og består af alt fra havemøbler til tilbehør. Det er især deres udendørs møblering de er kendt for, og med deres produkter rammer de en god balance mellem fornuftige priser, lækkert design og god kvalitet. Det er go-to mærket, hvis man står og mangler nogle lækre havemøbler, og netop det lækre design og den høje kvalitet, er hvad der gør Skagerak til så godt et mærke. Mange af vores Skagerak havemøbler er lavet i teak, hvilket gør dem perfekte til at stå udenfor. Specielt deres Skagen-serie er kendetegnet ved dette, hvilket gør dem til en af de mere populære serier i vores udvalg. Du kan selv vælge hvilke hynder du ønsker til dine Skagerak havemøbler her.

Skagerak havemøbler

Som nævnt er Skagerak især kendt for deres havemøbler. Skagerak møblerne er lavet til at kunne tåle både græs, sten, dårligt vejr og vind, og derfor er spørgsmålet i bund og grund bare hvilke du synes der er flottest, eller hvilke i lige står og mangler. Skagerak har lavet et bredt sortiment, som består af alt fra stole og borde, til liggestole og bænke. Der er nærmest alt hvad man kunne tænke i havemøbler, og der findes i sortimentet forskellige størrelser, således i kan finde dem som passer til netop jeres behov.

Skagerak tilbehør

Udover at du kan finde Skagerak havemøbler, kan du hos os også finde et stort udvalg af Skageark tilbehør. Skagerak er eksperter i alt med træ, hvilket også er tydeligt i deres tilbehørssortiment. Her finder du blandt andet Skagerak skærebræt, som er i utrolig god kvalitet, således de kan holde til brug over længere tid. Du kan også finde Skagerak bakker, som du kan bruge til at servere dine retter med stil. Udvalget rækker dog meget bredere end det. Du kan også finde grillbestik, bøjler, lysestager, tæpper, parasoller og meget mere. Du kan se hele udvalget af Skagerak tilbehør her

Køb Skageark hos os

Hvis du ligesom os er helt vilde med de mange grunde til at købe Skagerak produkterne, så er spørgsmålet bare hvor man skal købe dem. Vi forsøger altid at gøre hvad vi kan, for at du kan købe dine produkter med tryghed hos os. Du får blandt andet fri fragt på alle køb på over 1500 kroner, og derudover har vi en næsten perfekt score på Trustpilot, hvilket vidner om den gode service vi forsøger at give vores kunder. Når du handler hos os, er der altid mulighed for at kontakte os med spørgsmål eller for at få vejledning. Det kan du gøre her, men du er selvfølgeligt også altid velkommen nede i butikken, hvis du ønsker at se produkterne eller tale med os omkring dine behov. Ellers er det bare at kigge udvalget igennem herover, og finde de Skagerak havemøbler eller tilbehør, som du står og mangler.
Indkøbskurv