Sengetæpper

Sengetæpper gør det nemt, at redde en flot seng! De fleste kender det. Vækkeuret ringer, og en ny dag truer. Når man er træt, er det at redde sengen ikke altid det første, man tænker på. Ofte bliver dynerne bare rystet og smidt ud på sengen. Men med et sengetæppe kan du nemt og hurtigt skabe et roligt og harmonisk look i dit soveværelse. Alle folder fra dyner og lagen gemmes bag sengetæppet, og bidrager til, at sengen og soveværelset får et mere rent udtryk. Det er nu slut med at være træt af, at sengen ser rodet ud - også uden, at du skal gå på kompromis med din søvn om morgenen. Vi har sengetæpper i mange forskellige farver, lavet i forskellige materialer. Fælles for dem er dog, at de er af yderst høj kvalitet, og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller materialer.

Se hele udvalget af sengetæpper herunder, og find det sengetæppe der passer ind i dit soveværelse.


Ofte stillede spørgsmålHvorfor bruge et sengetæppe?
Et sengetæppe kan bruges til flere ting. Et sengetæppe kan benyttes som beskyttelse til sengen fra støv og snavs. Derudover kan det også have en effekt på indretningen. Med et sengetæppe, ser din seng pænere og mere ryddelig ud. Derudover kan man også skabe et ensartet udseende hver dag. Der er altså flere fordele ved at bruge et sengetæppe, både praktisk men også udseendemæssigt.

Kan man vaske sengetæpper?
Ja, sengetæpper kan godt vaskes. Det er dog altid en god idé at tjekke indlægssedlen i sengetøjet inden, så man er sikker på, at man får vasket sengetøjet korrekt. Sengetæpper kan også være quiltede og vatterede og har dermed et fyld, der ikke kan tåle en omgang i vaskemaskinen.

Hvad måler et sengetæppe?
Hos JacobsenPlus kan du finde sengetæpper i mange forskellige størrelser. På den måde kan du helt sikkert finde et sengetæppe, som passer til din seng - Uanset om det er en dobbelt- eller enkeltseng. Hos JacobsenPlus finder du samtidig sengetøj i flotte farver. Du vil derfor både kunne finde et sengetæppe i de rigtige mål og farver.

Hvor kan jeg købe sengetæpper?
Du finder et skønt og varieret udvalg af sengetæpper fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Sengetæpperne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv