Bænke

Når det kommer til boligindretning, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge bænken til og det er helt og aldeles op til dig, hvilke ting du vægter højest. Hvad end det er vigtigt for dig, at dine møbler både er pæne og komfortable, eller om det vigtigste er, at de passer godt ind i rummet og skaber det rigtige udtryk, så kan disse bænke helt sikkert være løsningen for dig. En bænk kan være en fantastisk måde at tilføje personlighed til dit hjem. Bænkens design vil tilføje karakter til indretningen, og på den måde kan du bestemme, hvilken karakter du ønsker, der skal præge indretningen. Kunne du godt tænke dig en indendørs bænk, så er udvalget herunder det perfekte for dig. Her har vi nemlig samlet et sortiment af både nogle af de mest æstetiske bænke, samt nogle rå og kreative bænke. Vi har indendørs bænke fra en lang række kendte brands, og du får hos JacobsenPlus altid kvalitet i absolut topklasse. Bænken har også et utal af forskellige funktioner og kan for eksempel bruges som siddeplads, fralægningssted, pauseplads, dekorativt stilleben eller som et ekstra bord. Med de mange funktioner, som en bænk kan have, vil den være en praktisk og alsidig tilføjelse til ethvert rum i dit hjem. Derfor kan en bænk vise sig nyttig i mange sammenhænge. Gå på opdagelse herunder og find din favorit bænk i dag.






Designer bænke fra kendte brands


Her på siden kan du finde en lækker bænk, der uden tvivl vil pynte smukt i enhver bolig. Bænke er virkelig skønne møbler, der kan bruges på et utal af måder, og i vores sortiment finder du en bænk til enhver smag og i mange forskellige størrelser og materialer. Bænken er på mange måder et funktionelt møbel, som man kan bruge i mange forskellige sammenhænge.

På siden finder du blandt andet en skøn FDB bænk, klassisk Skagerak bænk og en moderne Hay bænk.

De mange smukke indendørs bænke er designet af nogle af tidens største designere, og du kan både få en Wegner, Finn Juhl og Børge Mogensen bænk hos Jacobsen Plus.

Udvalget er for alle og enhver, og derfor er vi sikrer på, at du også vil forelske dig i en bænk her på siden. De mange forskellige størrelser og designs gør det muligt for enhver at finde lige den bænk, de står og mangler for at fuldende indretningen. Hvis du ønsker et luksuriøst touch, kan en velour bænk eller en bænk med ægte læder være det oplagte valg. Hvad end du søger en bænk i teaktræ, stål, kort eller lang, så kan du med garanti finde lige den bænk, du søger her hos JacobsenPlus.

Bænke til alle boligens rum


Bænke kan placeres alle steder i boligens rum, og du kan både bruge din bænk indendørs eller som havebænk eller altanbænk udendørs.

En indendørs bænk kan pynte i alle indretninger, størrelser boliger og rum - især fordi den kan bruges på så utrolig mange måder. Mange vælger en lille bænk til entréen, så skoene kan indføres imens man sidder ned. En entrébænk har også den store fordel, at den kan bruges som aflastningsbord, når man kommer ind ad døren med hænderne fyldt med indkøbsposer.

Bænken kan også bruges i soveværelset som aflægningssted til tøjet eller som ekstra siddeplads om morgenen, når man skal vælge det rigtige outfit til dagen. Bænken kan indgå i forskellige stilarter, hvilket gør den i stand til at indgå i alle rum.

Du går heller aldrig galt i byen, hvis du vælger en bænk til dit spisebord. Med en spisebordsbænk kan der ofte sidde flere personer ved siden af hinanden, end hvis der bruges almindelige stole. Derudover vil en spisebænk ofte virke lettere i rummet, og er der ikke meget plads omkring spisebordet, er det nemmere at komme ind og ud. En bænk kan sagtens skabe en komfortabel siddeplads, da du hos JacobsenPlus både finder polstrede bænke og bænke i høj kvalitet.

Bænke til køkkenet kan også bruges andre steder end ved spisebordet, og har du et stort køkken, kan en køkkenbænk fungerer som en afslapnings plads, hvor du kan sidde og læse en god bog eller nyde en kop kaffe.

Det er selvfølgelig også oplagt at bruge en bænk til stuen, hvor den både kan fungerer som tv bænk, eller til ekstra siddepladser, når der er gæster på besøg. Det kan også være, at I holder af at spille brætspil. På den måde kan en bænk med opbevaring nemt og bekvemt opbevare spillene, så I har dem inden for rækkevidde. En bænk kan bidrage til et moderne udtryk i stuen samtidig med, at man skaber ekstra plads.

Bænke til udendørs brug


Det er oplagt at placere en bænk udenfor. En havebænk er nemlig både dekorativ og praktisk. Mange bruger for eksempel havebænken i forhaven eller på altanen, men den kan også bruges på terrassen sammen med andre havemøbler eller bålstedet.

Har man for lidt plads i haven eller ikke ønsker at have store havemøbler stående, fordi de optager for meget plads, så kan udendørs bænke være den perfekte løsning. Bænken skaber samtidig en hyggelig stemning og er et alsidigt møbel, som man kan bruge på mange måder.

Bænken er et praktisk møbel, fordi den ikke dikterer, hvordan man skal bruge den. Man har mulighed for at sidde på den, som man har lyst til. En af de helt store fordele ved en udendørs bænk er, at den kan stå ude hele året rundt. Det kan havemøbler ikke nødvendigvis. Dem bliver man nødt til at tage ind og ud hvert år. En træbænk skal muligvis have olie engang i mellem, men det er også det eneste vedligeholdelse, du har ved en bænk.

Stor eller lille bænk?


Bænke findes i et utal af størrelser og med mange forskellige funktioner. Overvej hvad din bænk skal bruges til, så du vælger den der passer bedst til dit behov. Leder du efter en bænk med opbevaring, er en bænk med skuffer eller en slagbænk et oplagt valg, så du opnår ekstra opbevaringsplads. En opbevaringsbænk kan eksempelvis bruges i entreen til sko, huer, halstørklæder og handsker.

På siden kan du både finde en lille bænk til den mindre lejlighed, en lang bænk til det store køkken-alrum og en smal bænk til soveværelset.

Uanset om det er store eller små bænke du er på udkig efter, har vi i udvalget bænke i et utal af størrelser. Du kan også finde en bænk med ryglæn, som egner sig godt til spisebordet, eller en bænk med bord, der kan bruges i hyggehjørnet i stuen, så du kan sætte dig med en kop kaffe eller te.

Pift din bænk op


En bænk kan indgå som en del af indretningen i alle rum og have flere funktioner. En bænk er samtidig let at ændre udtryk på, da man for eksempel kan pynte den med bløde puder og tæpper, så den ser mere blød og indbydende ud. Bruger man ikke hele bænken, kan man eventuelt stille nips eller bøger i den ene ende. En bænk kan i høj grad være et dekorativt møbel, som bidraget til en ekstra siddeplads samtidig med, at bænken ikke kræver meget plads.

Bænke i skønne materialer og designs


Sidst men ikke mindst er der et stort udvalg af materialer og designs du kan vælge imellem. Om du leder efter en skøn træ bænk, en minimalistisk hvid bænk eller en polstret bænk til stuen finder du alle tre varianter og meget mere hos os.

Lækre naturmaterialer som træ og flet er populære valg, når det kommer til bænke, og de tilføjer et hyggeligt udtryk til rummet. Disse materialer er både holdbare og stilfulde, hvilket gør dem til et oplagt valg til din indretning.

Bring naturen indenfor med en træbænk. En træbænk skaber det naturlige udtryk, idet man formår at få naturen inkorporeret i indretningen. Det skaber samtidig også en afslappet og hyggelig atmosfære. Du kan for eksempel anskaffe dig den ikoniske 3171 bænk fra Børge Mogensen, som er lavet i egetræ og som skaber et varmt og indbydende udtryk i hjemmet.

Hvilken bænk i hvilke design, der er din favorit, er selvfølgelig helt op til dig. En træbænk kan være med til at bringe naturen med indendørs, mens en sort bænk er et stilrent og simpelt valg.

Til stuen, entréen eller badeværelset kan du med fordel vælge bænke med opbevaring, så bænken tjener forskellige formål uden at fylde end det bænken i forvejen gør i sig selv.

Uanset hvad, håber vi, du finder lige præcis den bænk, du går og drømmer om - om det så er en egetræsbænk eller en bænk i stål.

Ofte stillede spørgsmål



Hvad måler en bænk?
Hos JacobsenPlus finder du et flot og varieret udvalg af bænke til både inde og ude. Udvalget byder på mange forskellige størrelser og størrelserne kan variere fra brand til brand. Der findes både små bænke til den lille entré og store bænke, hvor familien kan samles i haven. De mange forskellige størrelser, gør det muligt for dig at finde en bænk, som passer til din stil og dit behov.

Hvor kan man bruge bænke indenfor?
En bænk kan både have et æstetisk, kreativt og råt ydre og derfor egner bænken sig til ethvert rum. En bænk kan også både bruges til at sidde på, til pynt eller til opbevaring. Det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge en bænk til, og hvor man kan stille den. Det varierede udvalg hos JacobsenPlus gør det muligt for enhver at finde en bænk, som passer ind i deres indretning og til deres behov.

Hvilken bænk skal jeg vælge?
Det kan være lidt af en udfordring at skulle vælge den rette bænk, men man bør altid overveje, hvilket behov bænken skal dække inden købet. Derefter bør du også overveje størrelsen og designet af bænken, så den kommer til at passe perfekt ind i din indretning. Du kan med fordel lade dig inspirere af billederne under hvert produkt.

Hvor kan man købe bænke?
Du finder et flot og varieret udvalg af bænke til både indendørs og udendørs brug fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Bænkene er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Gå på opdagelse i vores store og flotte udvalg og køb din bænk hos os allerede i dag.








Indkøbskurv