Bænke

Når det kommer til boligindretning, er det kun fantasien der sætter grænser, og det er helt og aldeles op til dig, hvilke ting du vægter højest. Hvad end det er vigtigt for dig at dine møbler både er pæne og komfortable, eller om det vigtigste er at de passer godt ind i rummet og skaber det rigtige udtryk, så kan disse bænke helt sikkert være løsningen for dig. Kunne du godt tænke dig en indendørs bænk, så er udvalget herunder det perfekte for dig. Her har vi nemlig samlet et sortiment af både nogle af de mest æstetiske bænke, samt nogle rå og kreative bænke. Vi har indendørs bænke fra en lang række kendte brands, og du får hos Jacobsen Plus altid kvalitet i absolut topklasse. Gå på opdagelse herunder, og find din favorit bænk i dag.


Designer bænke fra kendte brands

Her på siden kan du finde en lækker designer bænk, der uden tvivl vil pynte smukt i enhver bolig. Bænke er virkelig skønne møbler, der kan bruges på et utal af måder, og i vores sortiment finder du en bænk til enhver smag og i mange forskellige størrelser og materialer.

På siden finder du blandt andet en skøn FDB bænk, klassisk Skagerak bænk og en moderne Hay bænk.

De mange smukke bænke er designet af nogle af tidens største designere, og du kan både få en Wegner, Finn Juhl og Børge Mogensen bænk hos Jacobsen Plus.

Udvalget er for alle og enhver, og derfor er vi sikrer på, at du også vil forelske dig i en bænk her på siden.

Bænke til alle boligens rum


Bænke kan placeres alle steder i boligens rum, og du kan både bruge din bænk indendørs eller som havebænk eller altanbænk udendørs.

En indendørs bænk kan pynte i alle indretninger, størrelser boliger og rum - især fordi den kan bruges på så utrolig mange måder. Mange vælger en bænk til entre, så skoene kan indføres imens man sidder ned. En entrebænk har også den store fordel, at den kan bruges som aflastningsbord, når man kommer ind af døren med hænderne fyldt med indkøbsposer.

Du går heller aldrig galt i byen, hvis du vælger en bænk til dit spisebord. Med en spisebordsbænk kan der ofte sidde flere personer ved siden af hinanden, end hvis der bruges almindelige stole. Derudover vil en spisebænk ofte virke lettere i rummet, og er der ikke meget plads omkring spisebordet, er det nemmere at komme ind og ud.

Bænke til køkken kan også bruges andre steder end ved spisebordet, og har du et stort køkken, kan en køkkenbænk fungerer som en afslapnings plads, hvor du kan sidde og læse en god bog eller nyde en kop kaffe.

Det er selvfølgelig også oplagt at bruge en bænk til stuen, hvor den både kan fungerer som tv bænk, eller til ekstra siddepladser, når der er gæster på besøg.

Lille eller stor bænk?


Bænke findes i et utal af størrelser og med mange forskellige funktioner. Overvej hvad din bænk skal bruges til, så du vælger den der passer bedst til dit behov. Leder du efter en bænk med opbevaring, er en bænk med skuffer eller en slagbænk et oplagt valg. En opbevaringsbænk kan eksempelvis bruges i entreen til sko, huer, halstørklæder og handsker.

På siden kan du både finde en lille bænk til den mindre lejlighed, en lang bænk til det store køkken-alrum og en smal bænk til soveværelset.

Uanset om det er store eller små bænke du er på udkig efter, har vi i udvalget bænke i et utal af størrelser. Du kan også finde en bænk med ryglæn, som egner sig godt til spisebordet, eller en bænk med bord, der kan bruges i hyggehjørnet i stuen, så du kan sætte en kop kaffe eller te.

Bænke i skønne materialer og designs


Sidst men ikke mindst er der et stort udvalg af materialer og designs du kan vælge imellem. Om du leder efter en skøn træ bænk, en minimalistisk hvid bænk eller en polstret bænk til stuen finder du alle tre varianter og meget mere hos os.

Hvilken bænk i hvilke design, der er din favorit, er selvfølgelig helt op til dig. En træbænk kan være med til at bringe naturen med indendørs, mens en sort bænk er et stilrent og simpelt valg.

Uanset hvad håber vi du finder lige præcis den bænk du går og drømmer om - om det så er en egetræsbænk eller en bænk i stål.Gå på opdagelse i vores store og flotte udvalg og køb din bænk hos os allerede i dag.
Indkøbskurv