Belysning

Hos JacobsenPlus.dk finder du et kæmpe udvalg af belysning fra kendte designere fra ind- og udland. Smag og behag er forskellig, også når det handler om belysning. Derfor har vi samlet et stort - og bredt - sortiment af designerlamper til alle former for indretning. Her kan du for alvor gå på opdagelse blandt kendte mærker. Uanset om du leder efter loftslamper over spisebordet eller måske i entreen,  søger bordlamper til kontoret eller børneværelset eller måske en standerlampe til at lave en hyggekrog i stuen, så kan du finde den belysning du har brug for hos os. Vi står altid klar til at svare på evt. spørgsmål, du måtte have.

Vores sortiment af belysning tæller også et bredt udvalg af  designerlamper fra kendte brands som Louis Poulsen, Le Klint, Gubi, Fritz Hansen, Flos og mange, mange flere - så uanset hvilken stil du har, tør vi næsten godt love, at vi har noget, som falder i din smag.

Hvis du er på udkig efter reservedele til en lampe, så kan vi også være behjælpelige her, da vi forhandler et bredt udvalg af reservedele til lamper. Hvis du har spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Indkøbskurv