Belysning

Hos JacobsenPlus finder du et kæmpe udvalg af belysning fra kendte designere fra ind- og udland. Smag og behag er forskellig, også når det handler om belysning. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et imponerende sortiment af designerlamper fra nogle af de mest kendte og anerkendte designere i verden. Her kan du for alvor gå på opdagelse blandt kendte mærker. Vi har noget for enhver smag og enhver indretning, uanset om du er på udkig efter en moderne og minimalistisk lampe til stuen eller en klassisk og elegant lampe til soveværelset. Vores sortiment inkluderer alt fra pendlerlamper og bordlamper til væglamper, gulvlamper og meget andet i forskellige former, farver og størrelser. Udvalget giver dig mulighed for at finde lamper, der kan sætte lige den stemning, du ønsker i et rum. Gå på opdagelse i det store udvalg og find dine favoritter.


LAMPER OG BELYSNING HOS JACOBSEN PLUS

Uanset om du leder efter loftslamper over spisebordet eller måske i entreen,  søger bordlamper til kontoret eller børneværelset eller måske en standerlampe til at lave en hyggekrog i stuen, så kan du finde den belysning du har brug for hos os. Vi står altid klar til at svare på evt. spørgsmål, du måtte have.

Vores sortiment af belysning tæller også et bredt udvalg af  designerlamper fra kendte brands som Louis Poulsen, Le Klint, Gubi, Fritz Hansen, Flos og mange, mange flere - så uanset hvilken stil du har, tør vi næsten godt love, at vi har noget som falder i din smag.

Hvis du er på udkig efter reservedele til en lampe, så kan vi også være behjælpelige her, da vi forhandler et bredt udvalg af reservedele til lamper. Hvis du har spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte os.

DE RIGTIGE LAMPER

Det helt rigtige lys er med til at skabe en atmosfære, god stemning og hygge - ligemeget om det er på job eller hjemme. Den rette lampe og det rigtige lys skaber stemning og karakter i dit hjem. Desuden medvirker en god belysning at du skal anstrenge dine øjne mindre og kan dermed gøre din hverdag lettere.

Lamper er ikke kun til at give lys i dit hjem. Sådan var det måske en gang, men lamper fungere også som et møbel og kan have forskellige indvirkninger på et rums atmosfære. En smuk designer lamper bidrager med meget mere end blot lys.

STORT UDVALG AF LAMPER

Hos Jacobsen Plus har vi et stort sortiment af lamper fra forskellige kendte designere. Med vores mange forskellige lamper kan du finde lige netop det du har behov for. Måske er du på udkig efter en spisebordslampe eller måske en sengelampe? Det kan også være du leder efter den helt rette lampe til badeværelset - og vi har helt sikkert noget du kan lide.

Brug f.eks. vores underkategorier hvor du finder pendel lamper, bordlamper, standerlamper, væglamper, loftslamper, trådløse LED lamper, udendørs belysning samt pærer og reservedele.

Vi har gjort det nemt for dig at finde lige dét du leder efter.

HVILKEN LAMPE SKAL JEG VÆLGE?

Når du skal vælge en ny lampe har du helt sikkert nogle krav til hvordan den skal se ud, hvilken størrelse den skal have, og hvor mange du skal bruge - alt efter hvor din lampe skal placeres.

Her er et par gode råd:
Skal du bruge en pendel (hængelampe) over dit sofabord, er det vigtigt at vælge en lampe som er nogenlunde lukket, så du ikke kan se pæren. Med en lukket pendel får du et mere direkte og kocentreret lys nedad, så du ikke bliver generet af lyset.

Har du brug for lidt lys til en hyggekrog så tænk over om du har brug for koncentreret lys - f.eks. Hvis du skal læse eller om du har behov for at lyset bliver mere fordelt. Metallamper fordeler lyset i den retning skærmen vender hvor lamper af glas fordeler lyset i rummet.

Har du derimod brug for lys til at læse eller lave håndarbejde kan du få glæde af en gulvlampe, bordlampe eller væglampe. Husk dog at tænk over hvad du har behov for. En lampe med indbygget dæmper kan fungere både som arbejds/læselys, som hyggelys, læselampe eller lys til håndarbejde.

KØB DINE LAMPER HOS OS

Vi har et stort udvalg af forskellige lamper fra mange kendte designere. Vi ved dog at den helt rette lampe er vigtig når et rum skal indrettes og derfor er du mere end velkommen til at kontakte os for rådgivning eller besøge os i butikken. God service er vigtig for os - vi bestræber os derfor på at give dig den bedst mulige service. Se f.eks bare vores score på Trustpilot som afspejler vores service og mange glade kunder. Husk at vi desuden leverer din lampe gratis ved køb over 799 kr.
Indkøbskurv