Louis Poulsen Pale Rose kollektionen

Pale Rose kollektionen fra Louis Poulsen er en eksklusiv kollektion, som udstråler elegance og luksus. Kollektionen består af 8 lamper designet af enten Poul Henningsen eller Vilhelm Lauritzen. Hver eneste lampe i Pale Rose kollektionen er unikt håndværk, hvad end det er den håndsamlede PH Artichoke, VL45 pendlen eller PH 2/2 spørgsmålstegnet. De smukke Pale Rose lamper er designet til at give et exceptionelt godt lys, som ikke kun er blændfrit, men også blødt og varmt. Med Pale Rose kollektionen kan du skabe en enormt indbydende og hyggelig stemning i hjemmet.

Kollektionen forhandles eksklusivt hos få forhandlere i Danmark. Oplev det smukke udvalg og find dit næste køb af Pale Rose kollektionen hos Jacobsen Plus.

Pale Rose Kollektionen kan opleves i butikken på Grønlandsvej 6-8 i Horsens fra den 1. juli 2023, men kan forudbestilles allerede nu.
Unikke produkter

Hver eneste lampe i Pale Rose kollektionen er et eksempel på unikt håndværk, uanset om det er den håndsamlede PH Artichoke Pale Rose eller VL 45 Pale Rose pendlen og PH 2/2 Pale Rose Question Mark bordlampen, som begge har mundblæst firelagsglas.


Enestående lys

Pale Rose lamperne er designet til at bade rummet i et exceptionelt lys, der ikke kun er blændfrit og behageligt, men også blødt og varmt. Skab en indbydende og hyggelig stemning i dit hjem med Pale Rose kollektionen.
Indkøbskurv