Stole

Drømmer du om smukke og eksklusive designerstole med dansk design, eller søger du et sæt praktiske spisebordsstole med god siddekomfort, eller en af de rigtig klassiske spisebordsstole? Nedenunder kan du se vores store udvalg af stole der alle har en designer knyttet til sig, på den ene eller den anden måde. Alt fra HAY til de tidløse designer stole fra bl. a Fritz Hansen og Carl Hansen & Søn.

Mangler du barstole, fører vi Maters populære og elegante barstole i både egetræ og bøgetræ samt smukke og klassiske loungestole og lænestole, eller kontorstole i flot design. Designer stole er en fantastisk måde at tilføje stil og elegance til ethvert rum. Disse stole er skabt af nogle af de mest talentfulde designere i verden, der både bruger deres kreativitet og ekspertise på at udvikle kunstværker. Uanset hvilke præferencer du måtte have, så er vi sikre på, at du kan finde nogle stole i udvalget herunder, som du vil synes om og som vil passe ind i din indretning. Gå på opdagelse i det smukke udvalg af stole, som vi har samlet til dig nedenfor og bliv inspireret til, hvordan din spisestue, bar eller noget helt tredje kan se ud med de smukke stole her på siden.

Se en stor del af sortimentet nedenfor eller kontakt os for forespørgsler på præcis den stol, du ønsker.


Stort udvalg af designer stole


Vi elsker komfortable stole i alle afskygninger og derfor har vi samlet et udvalg af forskellige stole, som du helt sikkert også vil elske. Her på siden finder du nye stole til alle hjemmets rum. Hvad end du mangler spisebordsstole til spisestuen, loungestole til terrassen, barstole til baren, en stol med flet eller en lænestol til stuen, så er du garanteret at kunne finde en passende stol i udvalget ovenfor. I udvalget finder du udelukkende æstetiske stole i høj kvalitet og i et tidløst design.

Udvalget rummer blandt andet forskellige typer stole fra FDB møbler, Fredericia Furniture, Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen, HAY og mange, mange flere. Designerne bag spænder bredt. I udvalget finder du både stole designet af Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Finn Juhl, Nanna Ditzel, Hans J. Wegner og mange flere af dansk designerstole. Du kan helt sikkert finde en eller flere stole i udvalget, som falder i din smag uden at du behøver at gå på kompromis med hverken design, materiale eller komfort. Du har derfor rig mulighed for at finde den rette stol i udvalget.Designer spisebordsstole


På Jacobsen Plus forstår vi betydningen af kvalitet og design, når det kommer til valget af den perfekte designer spisebordsstol. En stol er ikke kun en praktisk genstand, men også et udsagn om stil og smag. Vores nøje udvalg af designer spisebordsstole repræsenterer det bedste inden for skandinavisk design og håndværk. Hver stol i vores sortiment er skabt med både komfort og æstetik i tankerne, og er designet til at komplimentere ethvert moderne hjem. Uanset om du leder efter en minimalistisk stol eller en mere iøjnefaldende model, finder du det hos Jacobsen Plus.Dansk design stole


Oplev det bedste af dansk designerstole hos Jacobsen Plus. Vores udvalg omfatter ikoniske stole fra berømte danske designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Børge Mogensen. Fra det ikoniske Ægget til Wegners Y-stol, kan du finde tidløse mesterværker, der kombinerer elegance og komfort. Uanset om du foretrækker minimalistisk skandinavisk design eller ønsker en touch af retrocharme, har vi de perfekte danske designstole til enhver stil og smag.Vælg de rigtige spisebordsstole


For at kunne træffe valget om, hvilke stole man skal have til at stå ved spisebordet, er der flere faktorer, du kan overveje inden, så du får valgt den helt rigtige stol. For at indsnævre udvalget, kan du med fordel starte med at overveje, hvilke materialer stolen skal være fremstillet af. Materialevalget inkluderer både æstetik og praktiske overvejelser, som blandt andet gælder komforten.

Stolens farver og stil har i høj grad også noget at sige, når der skal vælges stole. Det handler om at finde den rette farve og stil, som du synes passer bedst ind i indretningen. Du kan med fordel også overveje, om stolene skal have et let eller robust udtryk. Udtrykket på stolene kan have meget at sige, når det gælder det samlede udtryk, du ønsker at skabe. Nogle stole er dog også tungere end andre. Derfor bør du også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilke praktiske ting du bør tage højde for, når du skal vælge dine kommende stole.Køb dine spisebordsstole hos Jacobsen Plus


Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside og at inspirere dig til at vælge de helt perfekte stole til din indretning. Vi vil gerne sørge for at jagten på stolene bliver så nemt som overhovedet muligt. Derfor har vi samlet et stort udvalg af stole fra anerkendte designere til dig, især dansk design stole, så du har gode forudsætninger for at finde en stol, som falder i din smag og som passer til din indretning.

Køber du dine stole igennem Jacobsen Plus kan vi garantere dig kvalitet for pengene. Alle stolene emmer af høj kvalitet både i materialer og design. Du har 14 dages fuld returret og du kan derfor bestille stolene med ro i maven. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.Ofte stillede spørgsmålHvilke spisebordsstole bør jeg vælge?

Når du skal vælge de helt rigtige spisebordsstole kan du med fordel starte med at overveje, hvilket materiale stolen skal være fremstillet af. Skal det være en træstol, eller stole med flet? Dernæst kan du overveje, hvilke flotte farver og hvilken stil, stolene skal have. Sorte stole eller hvide stole? Derudover kan du gøre dig nogle tanker om, hvorvidt spisebordsstolene skal være lette eller robuste og hvorvidt om du skal have en stol med armlæn eller uden. På den måde kan du bedre danne dig et overblik over, hvilke behov og præferencer du har til dine kommende spisebordsstole.Er der forskel på spisebordsstole?

Spisebordsstole kan være fremstillet i vidt forskellige materialer og designs og derfor kan spisebordsstole være meget forskellige fra hinanden. Derfor bør du overveje, hvilke funktioner der er vigtig for dig, så du får nogle spisebordsstole, som både passer til indretningen og dit behov. Fælles for alle spisebordsstolene hos Jacobsen Plus er, at stolene er fremstillet i høj kvalitet. Derfor er du garanteret værdi for pengene hos Jacobsen Plus.Hvor kan man købe designer stole?

Du finder et stort udvalg af stole til ethvert formål hos Jacobsen Plus. Stolene er fremstillet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos Jacobsen Plus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Indkøbskurv