E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Møbelpleje

Hvis du ligesom os har enorm stor kærlighed til møbler, så er det måske en idé at kigge dette udvalg af møbelpleje igennem. Her finder du nemlig en lang række forskellige plejemidler til møbler, som kan være med til at holde dem skinnene og smukke i endnu flere år. Du kan i udvalget herunder finde plejemidler til stort set alle slags møbler, bl.a. fra anerkendte mærker som Guardian, der er kendt for at være både miljøvenlige, brugervenlige og utrolig effektive. Hvis du har spørgsmål til hvilke plejemidler, som netop du har brug for, så tøv ikke med at tage kontakt til vores kundeservice, så vi sammen kan finde frem til det helt rigtige produkt til dig.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk